Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nešvariomis panagėmis

QUOTE(Latelle @ 2007 03 08, 01:48)
nu neeeee,man vyras tepaluotoms rankom??? na nebent neisvangiama...kartais

o kaip kitaip ant duonos uzdirbsi:) tiesio jos nera tokios tepaluotos, kaip cia turbut tau isivaizduojama, aisku plaunasi spec priemonem, bet taip svariai nenusiplausi, kaip skalbimo masina isplauna drabuzius:)
Atsakyti
Jeigu tepaluotos, tada nieko. Juk ne visi vyrai baltą darbą dirba, kažkam juk reikia ir mašinas taisyt, ir krovinius tampyt ir t.t. O dar tie tepalai taip sunkiai nusiplauna sad.gif
Bet jau jeigu šiaip nešvarios, tai brrrr schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmoshka: 08 kovo 2007 - 16:17
QUOTE(Hip @ 2007 03 08, 02:01)
Šlykštu. Ypač jei vyrukas išsičiustijęs, o nagiukai juodi, nukramtyti ar panašiai. Su tokiais į gilesnias kalbas niekada nesileidau schmoll.gif

uzjauciu mega_shok.gif
Atsakyti
Purvini nagai schmoll.gif fui fui fui, juk rankos vizitine kortele, tai nesvarbu, kad ir statybose dirbi, vakare juk namie yra silto vandens, muilo ir sepetelis, kuriuo gali susitvarkyti rankas... smile.gif
Atsakyti
na MB nedirba su tusinuku, todel rankutes kartais tikrai nekaip atrodo ax.gif tuomet as isijauciu i manikiuristes vaidmeni ir jas jam sutvarkau thumbup.gif tuomet grazus vel 4u.gif iki kito karto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 03 09, 12:10)
Purvini nagai  schmoll.gif  fui fui fui, juk rankos vizitine kortele, tai nesvarbu, kad ir statybose dirbi, vakare juk namie yra silto vandens, muilo ir sepetelis, kuriuo gali susitvarkyti rankas...  smile.gif

aha,tikrai taip.vyras kiekviena vakara po dvi valandas nagus sveicia,kaip tai atrodys?o ir neatsisveis visu pirma nuo tepalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaiste(dar ne mama) @ 2007 03 10, 00:56)
aha,tikrai taip.vyras kiekviena vakara po dvi valandas nagus sveicia,kaip tai atrodys?o ir neatsisveis visu pirma nuo tepalu doh.gif

Na o kaip atrodo, su purvinais nagais?! Na jei tau tai patinka, tai o.k... O nuo tepelu yra spec. produktu, su kuriais nusiplauna viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 03 11, 02:02)
Na o kaip atrodo, su purvinais nagais?!  Na jei tau tai patinka, tai o.k... O nuo tepelu yra spec. produktu, su kuriais nusiplauna viskas  smile.gif

man kaip patinka?man nepatinka,bet vyrelio rankos tikrai svarbiau uz kitu mergeliu nuomone doh.gif jau geriau jo rankytes bus papilkejusios nuo tepalu,negu nugrauztos nuo visokiu spec priemoniu doh.gif
Atsakyti
Tai turbut cia kitos siulo su balikliais stipriais balinti savo rankas, kaip kad mano mama nuo tokios panasios vienos priemones odos vezi jau beveik buvo isimetus...ne visos priemones taip iskart ir nuplauna, isgriauzia svariai:D na nebent kelias dienas nedirbtu, tada po biski atsigautu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 03 11, 01:02)
Na o kaip atrodo, su purvinais nagais?!  Na jei tau tai patinka, tai o.k... O nuo tepelu yra spec. produktu, su kuriais nusiplauna viskas  smile.gif

Jo ,jau tikrai gerai pasakei.Kada zmogelis 15 metu rankas tepaluose mirko,tai zinok 2 valandas pasveitus sepetuku su muiliuku lieka kaip naujagimio.Mano vyras pinigu jokiems higienos produktams negaili o atsveisti vistiek iki galo negali.O ka kalbeti apie nagus,jeigu nezinau nei as ,kiek kartu per diena plaktuku sau uzsitvoja.Svara ,svarai nelygi...
Atsakyti
QUOTE(Slibiniukas @ 2007 03 09, 13:10)
Purvini nagai  schmoll.gif  fui fui fui, juk rankos vizitine kortele, tai nesvarbu, kad ir statybose dirbi, vakare juk namie yra silto vandens, muilo ir sepetelis, kuriuo gali susitvarkyti rankas...  smile.gif

Siulau tau spec.priemonemis rankas paplauti kelis metus,tai paskui mums parasyk ar nagai dar liko ax.gif
QUOTE(Skaiste(dar ne mama) @ 2007 03 12, 01:18)
man kaip patinka?man nepatinka,bet vyrelio rankos tikrai svarbiau uz kitu mergeliu nuomone doh.gif jau geriau jo rankytes bus papilkejusios nuo tepalu,negu nugrauztos nuo visokiu spec priemoniu doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rutelelt @ 2007 03 26, 23:38)

smagu,kai atsiranda mastanciu ir tolerantisku zmoniu mirksiukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti