Beje dabar pastebejau tu girdai Bifolaka savo maziukui? Zinai, kad jo nerekomenduojama vaikams iki 2metu?
  Beje dabar pastebejau tu girdai Bifolaka savo maziukui? Zinai, kad jo nerekomenduojama vaikams iki 2metu?  

as tai savo maziuli kokiam pusvalandukui nuimu visas kelnytes ir pampersiuka ir taip leidziu nuoguciam pasivolioti ant lovos
 as tai savo maziuli kokiam pusvalandukui nuimu visas kelnytes ir pampersiuka ir taip leidziu nuoguciam pasivolioti ant lovos  ,manau,kad oro vonios BA tikrai nekenkia
 ,manau,kad oro vonios BA tikrai nekenkia  Beje,o Bifolaco gerasias bakterijas irgi galima ilgai vartoti? Gal kas zinote?
 Beje,o Bifolaco gerasias bakterijas irgi galima ilgai vartoti? Gal kas zinote? 

, tavo avatare, ko gero, dukryte? Pamacius net pasimeciau, is kur cia mano vaikas
 , tavo avatare, ko gero, dukryte? Pamacius net pasimeciau, is kur cia mano vaikas   ? Tik va akiniu tokiu neturim, kirpciukus dabar patrumpinom  ir gal zandukai kazkiek didesni
 ? Tik va akiniu tokiu neturim, kirpciukus dabar patrumpinom  ir gal zandukai kazkiek didesni   , bet visa kita ....
 , bet visa kita ....

. Kelis kart teko su tuo susidurt, visada labai pasimetu: anotacijoj parasyta, kad nerekomenduojama, ar pvz. skiriama nuo tiek ir tiek metu, bet is kitos puses - gydytoja israse
 . Kelis kart teko su tuo susidurt, visada labai pasimetu: anotacijoj parasyta, kad nerekomenduojama, ar pvz. skiriama nuo tiek ir tiek metu, bet is kitos puses - gydytoja israse   

. Dar gerai yra abrikosu, persiku sultys, jos ne taip skystina viduriukus, bet normalizuoja.
 . Dar gerai yra abrikosu, persiku sultys, jos ne taip skystina viduriukus, bet normalizuoja.  

, bet jau pavargau nuo kitos problemos: mano dukruze nenori kakoti, uzspaudzia savo uzpakaliuka ir neisleidzia kakiuko
 , bet jau pavargau nuo kitos problemos: mano dukruze nenori kakoti, uzspaudzia savo uzpakaliuka ir neisleidzia kakiuko   Jai kazkokio psichologinio pobudzio ta problema, nes prasidejo, kai atpratom nuo pamperso. O pats kakutis dazniausia - normalus, kartais net kosyte, bet kartais ir kietesnis, isivaizduoju gal del to, kad laiku nepasitustina, o kencia.
  Jai kazkokio psichologinio pobudzio ta problema, nes prasidejo, kai atpratom nuo pamperso. O pats kakutis dazniausia - normalus, kartais net kosyte, bet kartais ir kietesnis, isivaizduoju gal del to, kad laiku nepasitustina, o kencia.  

, bet jau pavargau nuo kitos problemos: mano dukruze nenori kakoti, uzspaudzia savo uzpakaliuka ir neisleidzia kakiuko
 , bet jau pavargau nuo kitos problemos: mano dukruze nenori kakoti, uzspaudzia savo uzpakaliuka ir neisleidzia kakiuko   Jai kazkokio psichologinio pobudzio ta problema, nes prasidejo, kai atpratom nuo pamperso. O pats kakutis dazniausia - normalus, kartais net kosyte, bet kartais ir kietesnis, isivaizduoju gal del to, kad laiku nepasitustina, o kencia.
  Jai kazkokio psichologinio pobudzio ta problema, nes prasidejo, kai atpratom nuo pamperso. O pats kakutis dazniausia - normalus, kartais net kosyte, bet kartais ir kietesnis, isivaizduoju gal del to, kad laiku nepasitustina, o kencia.  

, visa tai zinom ir kiek imanoma ta procesa bandom neuzakcentuot ir bla, bla, bla .... po pasitustinimo jau net ir ritualu turim, kurie jai laaabai patinka
 , visa tai zinom ir kiek imanoma ta procesa bandom neuzakcentuot ir bla, bla, bla .... po pasitustinimo jau net ir ritualu turim, kurie jai laaabai patinka   , bet kai ateina pats tas momentas - problema. Kai jau pramusa, net pasako "iseik" is tauleto, suprantu, kad viskas jau pasiseks
 , bet kai ateina pats tas momentas - problema. Kai jau pramusa, net pasako "iseik" is tauleto, suprantu, kad viskas jau pasiseks   

, visa tai zinom ir kiek imanoma ta procesa bandom neuzakcentuot ir bla, bla, bla .... po pasitustinimo jau net ir ritualu turim, kurie jai laaabai patinka
 , visa tai zinom ir kiek imanoma ta procesa bandom neuzakcentuot ir bla, bla, bla .... po pasitustinimo jau net ir ritualu turim, kurie jai laaabai patinka   , bet kai ateina pats tas momentas - problema. Kai jau pramusa, net pasako "iseik" is tauleto, suprantu, kad viskas jau pasiseks
 , bet kai ateina pats tas momentas - problema. Kai jau pramusa, net pasako "iseik" is tauleto, suprantu, kad viskas jau pasiseks   

Nenukabink nosies, ateis ir i tavo kiema svente. As ir pati save visada guodziu, atsisedu ir svajoju, kad viena diena mazoji uzaugs ir baigsis tos ligos ligeles, ar bent galesi paaiskinti ka daryti, kad butu geriau, paguosti. Stiprybes mums.
  Nenukabink nosies, ateis ir i tavo kiema svente. As ir pati save visada guodziu, atsisedu ir svajoju, kad viena diena mazoji uzaugs ir baigsis tos ligos ligeles, ar bent galesi paaiskinti ka daryti, kad butu geriau, paguosti. Stiprybes mums.  

, kai aplamai yra kitu, labai rimtu
 , kai aplamai yra kitu, labai rimtu   ir tada dekoju Dievuliui, kad mano vaikai sveiki .....
  ir tada dekoju Dievuliui, kad mano vaikai sveiki .....

, kai aplamai yra kitu, labai rimtu
 , kai aplamai yra kitu, labai rimtu   ir tada dekoju Dievuliui, kad mano vaikai sveiki .....
  ir tada dekoju Dievuliui, kad mano vaikai sveiki ..... Bet uztai laime kai vaikas pasveiksta atperka viska
  Bet uztai laime kai vaikas pasveiksta atperka viska   

, visa tai zinom ir kiek imanoma ta procesa bandom neuzakcentuot ir bla, bla, bla .... po pasitustinimo jau net ir ritualu turim, kurie jai laaabai patinka   , bet kai ateina pats tas momentas - problema. Kai jau pramusa, net pasako "iseik" is tauleto, suprantu, kad viskas jau pasiseks