Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus miegas

Oi mes irgi nemiegam, buvo lyg ir viskas po trupti igera puse,o dabar velnias isvis blogai.Jau toks gudrutis pasidare, reikalauja naglai nakti kad nesiociau!
Atsakyti
nematau nieko tragiško, kad keliasi apie 7 kartus, maniškiui 1.4 m amžiaus po šiai dienai kelia ir kelia mane, nuolat kuičiasi, įpratau aš jau...o kai maitinau iki 13 mėn., tai keldavo apie 10 kartų per naktį 4u.gif
Atsakyti
Nieko tokio 10 kartu kai keliasi blink.gif ? Nu joo g.gif Tragisko gal nieko, tik abu neissimiegoje liekam. Lelius dar dieną pamiega, o as jeigu ji lauke vezioju tai kaip ir nelabai... Mano gerai savijautai tai smarkiai trukdo.
Atsakyti
Pas mus irgi tokia pati problema su miegeliu verysad.gif Mažiukė iki 3,5 mėn. miegojo labai gerai, atsibusdavo tik pavalgyti essen.gif , o štai jau pusantro mėnesio labai blaškosi naktimis, ir tikrai ne dėl valgio. Aš dar iki šiol taip ir nesuprantu g.gif , ar tai fiziologinės, ar psichologinės problemos verysad.gif Kai užmiega, tai dažniausiai po kokios valandos pradeda verkti per miegus, tarsi būtų kažko išsigandusi. Po to ima blaškytis kas 1-2 val - neverkia, bet inkščia ir stena. Irgi per miegus verysad.gif
Dieną būna ramus vaikutis, tik per pietų miegelį irgi ima verkti. Kai vaikštom lauke - miega ramiai, jei migdau balkone - po kiek laiko ima nerimti ir blaškytis verysad.gif
Ir gydytoja, ir močiutės kaltina dantukus, bet man taip neatrodo schmoll.gif
Tai vat, taip ir vargstam, net nežinau ko griebtis verysad.gif
Atsakyti
Niu tai galiu užjausti tik tuom, kad ne jums vieniems tokios bėdos console.gif . Kaip nors ištversim. Gal kas nors atsiras išsprendęs kokiu nors būdų šią bėdelę.
Atsakyti
pas mus ta pati probleme,anksciau kelemes gal po 2-3 kartus,dabar prasisgus kas valanda.....nesuprantu kaip prie neissimiegojimo galima priprasti? Kazkokiu priezasciu reikia ieskoti manau
Atsakyti
As vis galvoju kas tav vaikui gali buti. g.gif Gal jauciasi nesaugus? Bet kodel kuiciasi kai prie saves priglaudziu?? Kodėl diena iminga taip kietai, kad ir aprengt galiu ir i lauka isnest o jis nepabunda?
Dabar nakti is viso nuo 1 val iki 4-5 kuiciasi miegodamas mano pasonej kas val ar dazniau birbia. Įminga tik is vakaro ir paryciais porai valandu.
Vis dazniau atrodo, kad priezastys ne fiziologines.
Atsakyti
Na dabar as pasireiksiu, tik akmenimis nemetykit biggrin.gif Abu mano bernai baisiai bjauriai miegojo, gal tiksliau butu nemiegojo, iki gal kokiu 2 metu. Buvo visapusiskai istirti pradedant maistu, baigiant ligomis, bet nieko nerado... Atsakymas buvo vienas-na matyt toks augimas. Po to viena gydytoja patare duoti lengvu raminanciu arbateliu, na vos ne valerijonu, ir zinokit padejo, o po to gal isaugo ta savo neramybe-nezinau... g.gif
Atsakyti
Nu vat valerijonų nebandziau unsure.gif . Gal pradziai reik i vonyte ipilt, gal net siandien, jei kas valerijonu nupirks smile.gif Arbatom girdyt tai gal dar mazokas.
Atsakyti
Nagi įpyliau vakar į vonią tų valerijonų. Prasmirdo visa vonia lotuliukas.gif . O vaikui dzin. Suvalge prieš miegą mišinuko 100 ml. Prabudo po valandos. Ir visą naktį prasiblaškė. Įmigęs valandai buvo 3-čią val ir 6-tą val, kai maitinau iš buteliuko. Bet iš buteliuko daugiau 40 ml naktį nesuvalgė doh.gif. Kazkoks pravalas. Kas 15 min zyzė. Tai man miegot bendroj sumoj praitą naktį 2 val išėjo verysad.gif .
Nusipirkau šiandien kito mišinuko, su kazkokiom bakterijom, kad pilvo nepūstų. Žiūrėsim.
Atsakyti
a nebus tavo vaikis diena su naktim sumaises? jei diena miega kaip uzmustas, nakti vejus kelia? a tu jam diena maziau duok miegoti, gal tada nakciai lus bent keliom valandom kad ir tu pasnausti galetum.
Maniskis mazas irgi tokiu fintu metydavo, diena purpia sau kaip lokys,o diena as negaliu miegoti, nakti kaip spokas kuiciasi, tai as ir vel nemiegu. Niu nedaviau neapsikentu diena tiek daug miegoti pasirekavom pora dieneliu, ( oi kaip jam nepatiko), ale po to bent jau nuo 9 vakaro iki 4 ryto nepranuzdavo, tai ir as su juom 9 miegoti eidavau. Pabandyk gal ir tau pads.
o nuo pilvo putimo yra specialios zvakutes, jos ir taip ramina biski, tai mum tik jos ir suveikdavo, nes visi espumizanai jam kaip saldainiukas buvo tik duok.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutes mama: 20 kovo 2007 - 15:56
QUOTE(saulutes mama @ 2007 03 20, 15:55)
a nebus tavo vaikis diena su naktim sumaises?

Nu žinok tikrai nesumaišęs. Taigi jis kuičiasi naktį užsimerkęs, o dieną išpūtęs akis žaidžia mirksiukas.gif Pamiega dieną tą savo pietų miegą 3 val., (ir tik grynam ore, viduj nemiega) O paskui linksmutis žaidžia (į vakarą nebelinksmutis).
Šiąnakt geriau miegojo, bet jau primaitinau iš vakaro tai nesvietiškai. Krūtis ištuštino (neįsivaizduoju kiek ten buvo) ir dar mišinuko 150 ml ištūtino. Vis tiek prabudinėjo iš vakaro kas val ar kas pusvalandį, bet bent jau greit užmigdavo.
Atsakyti