Įkraunama...
Įkraunama...

Neramus miegas

QUOTE(gatopreto @ 2006 09 15, 20:22)
Na, maniškis ilgai tik suvystytas tepamiegodavo, ir tai neilgai... Bet nieko, išaugom mes tą vystymą, nepriprato jis prie to, per miegus, teisybė, ir toliau malasi kaip užsuktas, naktį tenka vaikytis po lovą ir klostyt, bet nebeprabunda nuo to... gal kiečiau miegot pradėjo  biggrin.gif

Mūsų miega, bet sukasi aplink savo ašį. Tai kokjo, tai galva aukštyn. Ir ką daryt?
Atsakyti
g.gif Mano dukryte (8 men) pradejo labai blogai miegoti naktimis. Uzmiega apie 23-24 val, 2 val nakties pabunda pavalgyti, po to 5 val pabunda, dar valandele pamiega ir apie 6.30 jau nubunda galutinai. Dienos metu miega 3 kartus po pusvalandi. Valgo gerai tustinasi gerai. iki 8 menesiu guldavosi 9 val vakaro ir ryte pabusdavo 9 val. Ir nakti keldavosi tik atsigerti 1 karta. Gal kam panasiai yra, o gal kas zino nemiego priezastis? verysad.gif
Atsakyti
Mums toks reikalas prasidejo nuo 5 men. Viena is priezasciu buvo padidintas raumenu tonusas, pagelbejo tik baseinas. O galutinai miegelis susitvarke tik gerokai po metu.
Atsakyti
Maniškei vieneri ir beveik du mėnesiukai. Jau antra diena, kaip dieną visai nebemiega. Naktimis miega gerai.
Nesuprantu, ar čia normalu, ar reiktų sunerimti? g.gif
Atsakyti
Viskas jūsų leliukams gerai 4u.gif valgo thumbup.gif , linksmi thumbup.gif , o miega kiek nori tongue.gif
Čia dabar aš jus guosti galiu, nes jau tokią nemiegaliukę auginau doh.gif : naktim maldavosi kas 2 val., dienom miegodavo pusvalandukais ax.gif .........nurimo tik prieš trečią gimtadienį biggrin.gif
Va paguodžiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2006 11 25, 16:27)
Viskas jūsų leliukams gerai  4u.gif  valgo  thumbup.gif , linksmi  thumbup.gif , o miega kiek nori  tongue.gif
Čia dabar aš jus guosti galiu, nes jau tokią nemiegaliukę auginau  doh.gif : naktim maldavosi kas 2 val., dienom miegodavo pusvalandukais  ax.gif .........nurimo tik prieš trečią gimtadienį  biggrin.gif
Va paguodžiau  biggrin.gif

Iki skausmo pazystama situacija doh.gif
Maniske nuo pat gimimo buvo baisiai nerami,ir laaabai blogai miegodavo verysad.gif Vezindavom vezime iki kokiu 2 ar 3 nakties kad umigtu,o ji klykdavo...prabudinedavo kas valandzike ir tik gavus kruti nurimdavo.Taip ir miegojom kartu ir maitinau iki kol su antru pastojau (1 metus 10 men.)
Ismaisem visus daktarus pradedant neurologais,psichologais,baigiant homeopatais....Isbandem visokiausius vaistus,nuo nekaltu zoliniu sirupeliu iki relanium ir net psichotropiniu rimtu tableciu unsure.gif ir NIEKO!!!!
Tiesiog atejo laikas ir pradejo savaime geriau miegoti,nors nervininke ir isterike liko ziauri doh.gif
Atsakyti
MANYČIAU JEI VAIKUI 8 MĖNESIAI IR JIS PARSTAI MIEGA, TAI NIEKO ČIA TOKIO.. GALIMA PABANDYTI PAS NEUROLOGA NUVAŽIUOTI..
O KAI MANIŠKĖ PRADĖUS BUVO PRASTAI MIEGOTI , TAI KURĮ LAIKĄ BUVAU DAVUS ACOMININUM HOMEOPTAINIŲ LAŠIUKŲ, KURIE VARTOJAMI SUTRIKUS MIEGUI.. JIE MUMS LABAI PADĖJO..
Atsakyti
aš įtariu, kad žmogeliui dantukai kalasi. kaip tik jiems laikas. dar gerai, kad gerai valgo, nes maniškiam tai buvo žiauriai apetitas pablogėjęs sad.gif
taip jam dabar ir eina pakopomis: blogai valgo-miega - išejo pora dantukų, vėl keletas savaičių viskas gerai. po to vėl... trečia porą dabar auginam. o iš viso jų 10 biggrin.gif
sekmės!
Atsakyti
aš įtariu, kad žmogeliui dantukai kalasi. kaip tik jiems laikas. dar gerai, kad gerai valgo, nes maniškiam tai buvo žiauriai apetitas pablogėjęs
taip jam dabar ir eina pakopomis: blogai valgo-miega - išejo pora dantukų, vėl keletas savaičių viskas gerai. po to vėl... trečia porą dabar auginam. o iš viso jų 10
sekmės!

O, as net nepagalvojau, kad mano raganiukei gali dantys kaltis, nes dantenos visai nepabrinkusios, nors is tiesu tai pats laikas jau butu baltukams pradeti lysti. sianakt sapnavau, kad jai 3 dantukai isaugo per viena nakti, apacioje ir tokie kreivi... ax.gif
Atsakyti
Sveikutes.Mano vaikinas nuo gimimo keldavosi naktimis tik pavalgyti.Nuo 5 menesio gaves vakarienei koses nebevalge nakti visai, tik karta kita atsigerdavo.Puikiausiai ismiega visa nakti, bet...per miegus kas valanda, kartais kas dvi, o buna ir per valanda kelis karus rekia.Jis net neatsibunda - paduodu gerti ir vel miga iki kito karto.Ko tik nebandem - melisa, raminancios miksturos, sedatif, davem issidukt, sako padeda - ne.Neleidom issidukt - tas pats.Bandziau ant ranku imt,nieko.Ir pas daktarus buvom, ir tyrimus darem - nieko.Vienintelis dalykas - gerti, paduodi ir ramu.Su daktare nutarem, kad galejo buti mankstu pasekme - vaikui ju buvo per daug ir dabar teks laukti kol pamirs.Man tik klausimas - KADA?Zuikiui jau tuoj 10 menesiu, via tai prasidejo nuo 5 menesiu, o as dirbu ir protini darba.Jei tai tikrai mankstu pasekme, tai kaip tada dirba daktarai, jei nemato, kad vaikui jau gana.O diena vaikas ramybe - linksmas, nezirzia, neisgirsi ne cypt jei valgyt laiku paduodi.
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2006 10 02, 17:55)
vesciau savo vaika patikrinti pas neurologa (stebeciau kaip elgesi vaikas ,gal tempia save uz ausiciu,plauku ...gal kelia pilvuka i virsu.)., geram neurologui tai daug kas pasako...ir man jau irgi is savo patirties.
butinai aplankyciau ir kordiologa....mama visada jaucia kad vaikui kaz kas negerai.......... blush2.gif
girdejau tokiu nuomoniu ne jeskokit lygu...kartais buna per velu ....geriau rasti kol nepradejo progresuoti.
sveikatos jusu mazyliams 4u.gif

Sutinku, kad nereikia klausyti tokių pasakymų, kaip "vaikui ligų ieškot", ar " vaikui vaistus kišat".Tikra tiesa, kad geriau atrasti ligą anksčiau ir su ja susidoroti, nei paskui nagus graužtis.
Maniškė seniau naktį neblogai išmiegodavo, kaip laikrodukas, keldavosi 2 ir 4ta nakties pavalgyti MP.Po to atėjo momentas, kad prabusdavo naktį(nakčiai miegot eidavo 8-9vakaro)ir pradėdavo kalbėti, kalbinti mus.Nusipirkome lovytei linges, galvojau padės, nereikės naktį supti ant rankų, vargt, bet nuo to laiko, kai lovytė su lingėm-vaikas iš vis lovelėje nemiega:/ Sakyčiau bijojo, kad lovelė nei iš šio, nei iš to linguot pradėjo.Linges nuėmėm, bet norėdami naktį normaliai išsimiegoti, guldomės kartu, tai jei soskelė jai per miegus iškrenta , tai įkiši ir ramu.
Niu bet paskutinėm dienom, tai marazmas, nakčiai miegot eina apie 10val.tai apie 2-3 nakties pradeda spardytis, raivytis, viskas jei negerai, per miegus ropot pradeda, ropštis, išsibudina.Ramybė ateina, kai duodu arbatėlės.Tiesa, dygsta dantukas, tai gal dėl to nerami?
Sako, kad kai dygsta dantukas, tai vaikas visai iš savo dienotvarkės išsimuša:/
Dieną išmiega neblogai, gal, sakau, reikia dieną mažiau duot miegoti?
Niu bet ji turi savo ritmą, jei jį bandau keisti, tai vaikas niurgzlus, nepatenkintas būna, o kai pamiega, tai, krykštauja, žaidžia, dūksta.
Simpatiaska, o kokia diagnozė, kai vaikas tempia save už ausų ir kelia pilvuką?Žinau, kam tokie simptomai yra, ir, sakyčiau, tai labiau berniukams būdinga, ar nea?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 29 lapkričio 2006 - 13:26
nu vat gal ir dantukai.....
o gal kartais kambarys neisvedinas arba siltai aprengta, gal gerti nori...ar darkas. bet manau apie visa tai jau pagalojai.ir aplamai kiek esu girdejus tokio amziaus vaikiukams viskas idomu, ir dienos ispudziai gali taip nuvargint, kad paskui ir naktele bloga schmoll.gif
Atsakyti