Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytės su lingėmis

mes turim lovytę su lingėmis, bet jas uždėjom labai trumpam - neprireikė...
Atsakyti
matyt kiekvienai mamytei atrodo skirtingai...ameniskai as esu pries,nes pamenu kaip pusseser pripratino savo maziuka supt lovytei(lovyte buvo su lingem),tai ojej kaip prisikankino,visa laika reikejo supt ir supt...tai po eiliuj visi supom g.gif as savo maziukaui isigyjau lovyte su ratukais,bet ir tai nezinau ar desim mes ratukus ar ne g.gif
Atsakyti
Čia labai nuo pačio vaikiuko priklauso. Aš savo pirmąją ir supdavau, bet ji kažkaip nepriprato, užmigdavo kuo puikiausiai ir nesupama, tai greit mes jas ir nuėmėm, kažkaip tikėjausi kad ir sus antru mažyliu taip bus, bet deja...vis dar sūpuojam... doh.gif
Atsakyti
musu lovyte ir buvo su llingem, zadejau is pradziu nedeti, kad nepriprastu supama, bet palikom su llingem iki mazdaug 6men.ir jokiu problemu neturejau, naktim tik retkarciais pasupdavau, o nakties miegeliui uzmigdavo ant teveliu ranku smile.gif
Atsakyti
Kadangi mazylis beveik visada uzmiega valgydamas tai linges ne prie ko, o buna, kad ikeliu mieguista i lovyte ir jei nesupciau tai jis prabustu. Kita karta taip pat pirkciau su fiksuojamomis lingemis smile.gif
Atsakyti
Lovyte pirkome klasikine ir ten lingiu nebuvo...as gal buvau nusistaciusi pries jas, nes bijojau, kad veliau bus problemu su miegu... biggrin.gif
Atsakyti
mes irgi pirkom lovyte su lingem...vajei kaip priprato supuojama... blink.gif su dvynukem tos klaidos nebedarem biggrin.gif linges "mirtinai" sutvirtintos biggrin.gif ir kuo puikiausiai uzmiega nesupuojamos! wub.gif
Atsakyti
Pirma vaikuti auginant buvau kazkaip nusistacius, kad nereikia nei lingiu, nei supyniu, nei vaikstyniu ar pan. - prisiklausiau draugiu patarimu ir t.t. O dabar laukiam antro - uztat jau noriu viska isbandyti:) Nusipirkom supama lopsiuka - pasaka.. tikras geris:))) Vyresnioji megsta ten pietu miego nusnusti.. taip kad, kuo toliau, tuo labiau isitikinau, kad kiekvieno poreikiai individualus, tad, linkiu tureti savo nuomone, o kaip gi ja susidarysi - jeigu neisbandysi:)) Mano irgi uzmigdavo valgydama, jokie supimai vezimelyje ar kt. - nepripratino prie supimo - tiesiog matyt vieni vaikai labiau megsta buti supami, kiti ne..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dairana: 01 liepos 2011 - 19:24
Mes linges naudojom, kol pradėjo pati sėdėti - mažylei lengvas sūpavimas visai patiko, aš už rolleyes.gif
Atsakyti
kai as auginau pirma vaika lovyte turejome be lingiu o supti ji reikeeeejo doh.gif tai visa nakti ant ranku,kai laukiausi antro nupirkome su lingemis tai kaip tycia nereikejo jo ir supti doh.gif bet jas gi galima nuimti jeigu neprireikia,o prisukti ne prie kiekvienos galima.
tai kad as UZ thumbup.gif
Atsakyti
Buvau kategoriskai pries, bet kai turesim antra leliu, butinai noresim tokios. Nes pirmaji ir taip supt reikdavo iki kokiu 7 men, po to pats ropodamas uzmiega smile.gif
Atsakyti
mano lovyte bus be lingiu, bet jauciu as jas nusipirksiu atskirai ax.gif
Atsakyti