Įkraunama...
Įkraunama...

Lovytės su lingėmis

QUOTE(skruzdeliukas77 @ 2011 05 23, 13:14)
mes turim lovytę su lingėmis, bet jas uždėjom labai trumpam - neprireikė...

mes irgi taip pat, uzdejom ir po dienos nuemem, ten ne supimas o kazkoks kratimas tongue.gif
Atsakyti
Man draugė patarė būtinai pirkti lovytę su lingėm, taigi nupirkau, bet jos taip trejus metus ir pragulėjo balkone, mums jų visai neprireikė, net nebandėm smile.gif
Atsakyti
o mums atvirksciai, labai pasiteisino, nuo gimimo naudojam dabar jau pusantru metuku dar nenuimtos, kai migdom pasupam.
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2011 11 06, 09:20)
o mums atvirksciai, labai pasiteisino, nuo gimimo naudojam dabar jau pusantru metuku dar nenuimtos, kai migdom pasupam.

drinks_cheers.gif Mes irgi naudojam ir naudosim dar ilgai. Mazoji greit aprimsta ir uzmiega...nors pasupu labai svelniai ir negreitai.
Atsakyti
Mes nusipirkom universalias linges, kurias galima uzdeti ant bet kurios lovytes:) baisu man jas deti blink.gif lovyte pasidaro labai auksta, atrodo, kad stipriau pasupus gali nuvirsti nat sono su mazium g.gif taip ir stovi tos linges nenaudojamas g.gif
Atsakyti
O man kaip tik labai gerai lovytė su lingėm, ypač dabar, kai jau vaikas sunkus pasidarė, ilgai nepanešiosi, o pasuptas greičiau užmiega
Atsakyti
Neturejom lingiu ir tikrai neprireike, nes nemego buti supama ant ranku, tai nematem reikalo supti lovyteje, todel as pries 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2011 11 06, 10:20)

mums taip pat lb pasiteisino, tiek pirmai dukrytei praverte, pasupdavom pries miegeli jei budavo nerami, ir uzmigdavo daug greiciau..tiek antrai dukrytei dbr naudojam, nors pasupti prireikia lb retai smile.gif
Atsakyti
Dukrytės lovytė neturi nei lingių nei ratukų. Kai rinkomės, maniau - kam čia reikia tų dalykų. Bet kai gimė pupa tai po kokio pusmečio pradėjau galvoti, kad be reikalo nepasirinkau lovelės su lingėmis arba ratukais/arba su abiem, mačiau ir tokį variantą, kad galima nuimti linges ir uždėti ratukus. Maniežas buvo ir su lingėm ir su ratukais thumbup.gif Nors ir nedaug naudojom, bet pasitvirtino 100%. Manau lingės reikalingos, nes naktį pradėjus leliukui verkšlenti nereikėtų šokti iš lovos ir supuoti ant rankų (nors aišku savo vailutį supuoti vienas malonumas, tik deja naktiniai tokie supimai išvargina labai), užtektų ištiesti ranką ir pasiūbuoti lovelę... Dabar jau rinkčiausi tik tokią, nes juk bet kada galima tas linges/ratukus nuimti, bet va prilipdyti, kai jų nėra niekaip neišeina bigsmile.gif Tiesa, dabar dukrytė paaugus tai nebe taip svarbu jau, bet kol buvo kūdikis tai būtų pravertusios lingės, tikrai smile.gif
Atsakyti
Kai pirkau lovyte pirmagymei,masciau apie linges. Parduotuvej pasake,kad ne karo metas,yra universalios,galima dasipirkti,jei reiks. Bet nei auginant pirmaja,nei antraja dukryte,ju neprireike. Nu kam vaik visur supti g.gif O vat teko buti sveciuosi,kur yra lovyte su lingem,tai jetus,nu man nenormali ji. Visu pirma lb auksta,o antra jau nestabili. Norejau pakeisti pampi savo maziukei,ir mane ileido i kambari,kur stovejo lovyte,ant jos lenta (as is pradziu net nepamaciau,kad lovyte su lingem) Mane tik perspejo,kad atsargiai deciau vaika. Nu galvoju gerai geai,gi moku elgtis,o kai dejau,visa lovyte eme linguoti blink.gif nu ir jau gaunasi,kad lenta tokia nereikalinga,nes normaliai nepakeisi pampio. Taigi as uz lovytes be lingiu,bet su vystymo lenta smile.gif
Atsakyti
pati pirkau su lingemis ir jei nenori kad suptusi gali ikisti tokius geleziukus ir nesisupa smile.gif as nei uz nei pries.,kad kenkia supimas tai nemanau. doh.gif
mazai supavom maziuka, daba jam toj 8men.tai pritvirtinom kad nesisuptu nes apsiverstu tada lelius....
Atsakyti
Auginant tris vaikiukus, nė vienam neprireikė lovytės su lingėmis, net negalvojom apie šitą funkciją ir puikiausiai išsivertėm be jos.. ax.gif
Atsakyti