Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras kalėjime

QUOTE(Ex-panele-nerealybe @ 2007 04 06, 12:34)
Gal šiek tiek "off topic", bet  pasisakysiu.
"Be priežasties niekas į kalėjimą nesodina, ..."

Kažkada žiūrėjau per National Geographic kanalą laidą apie JAV kalėjimus. Ten rodė vieno vaikinuko istoriją; jam apie 22-25 metelius. Įvyko avarija, jis kaltininkas. Avarijos metu žuvo nėščia moteris. Teismas skyrė 5 ar 7 metus už netyčinę žmogžudystę. Vaikinas iš tvarkingos šeimos, koledžo baigiamojo kurso studentas, mokėsi gana gerai.
Tai ir pasakyk, žmogau, ar čia atpildas už gyvenimo būdą? Priežastis pasodinti į kalėjimą? Doram žmogui, pati didžiausia bausmė turbūt yra gyventi su ta mintim, jog užmušei kitą. O metai praleisti kalėjime, tikrai daug pakeis vaikino gyvenime. Taip gaila pasidarė bežiūrint kaip jį reketuoja banditėliai, o dar į kamerą pasodino su prievartautoju ... Kaip tokią situaciją spręsti? Kurti įkalinimo įstaigas "ne taip smarkiai sugadintiems"? Kaip juos atskirti?
Beje, tokią istorija panašią ir Lietuvoj girdėt teko, ten vaikinas vairuodamas užmušė savo merginą ir draugą (? tiksliai nežinau), irgi gavo metelių keletą kalėjime....

apie avarijas aš jau irgi pasisakiau,todėl nesikartosiu.
Galiu pasakyti tik tiek, kad paprastai už tokius atvejus, ką tu čia dabar minėjai, pas mus realios laisvės atėmimo bausmės neskiria, duoda lygtinai. Na nebent žmogus jau anksčiau prisidirbęs buvo, tai tada sodina. O šiaip paprastai ne, nes, kaip minėjau nors tai ir nusikaltimas, bet netyčinis, nesąmoningas.
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2007 04 06, 12:25)
man alkoholikas baisesnis, nei narkomanas atrodo

ryskiai nesi macius rimto narkomano
Atsakyti
QUOTE(Spurgitta @ 2007 04 06, 14:09)
apie avarijas aš jau irgi pasisakiau,todėl nesikartosiu.
Galiu pasakyti tik tiek, kad paprastai už tokius atvejus, ką tu čia dabar minėjai, pas mus realios laisvės atėmimo bausmės neskiria, duoda lygtinai. Na nebent žmogus jau anksčiau prisidirbęs buvo, tai tada sodina. O šiaip paprastai ne, nes, kaip minėjau nors tai ir nusikaltimas, bet netyčinis, nesąmoningas.

oi kaip tu neteisi verysad.gif is kur pas tave tokios zinios? g.gif deje, sodina pas mus uz tai, dar ir kaip sodina... zinau toki atveji kai su masina numuse mergina, ji mire po keliu dienu ligoninei, vaikinukas gavo 5metus verysad.gif jis buvo jaunas... ir tikrai ne teistas... tai buvo kazkur pries 5metus, gal dbr ir pasikeite istatymai, neteigsiu nes nzn... aisku gal dar itakojo ir tai kad tos merginos tevas buvo labai itakingas asmuo... nes teismo saleje girdejosi riksmai: sodinti zudika! suprantu aisku ir tos merginos tevu sirdgela, bet kaip turejo jaustis tas berniukas...juk jis tai padare tikrai netycia, tamsu buvo...slidu...
neduk dieve niekam tokiu patyrimu gyvenime...
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 04 03, 21:54)
Nu man slykstu butu gyvent uz neteisetu budu gautus pinigus. Nes tokiu butu jeigu kazkas gauna - tai kazkas ir praranda.

Bet kai kuri veikla kai kuriose valstybėse yra legali, kitose - nelegali g.gif ir tarkim, jei tu nesutinki su tos valstybės, kurioje gyveni, valdžios vyrų sprendimu, tai ir atrandi sau pateisinimų unsure.gif. Tarkim, viešnamiai Lietuvoje yra nelegalūs, tuo tarpu Latvijoje, Estijoje, Vokietijoje, Anglijoje, Čekijoje ir t.t., ir pan., tai jau įteisintas ir legalus biznis, tai kaip vertinti to biznio organizatorius, jei tarkim, merginos pilnametės ir dirba savo noru (prostitucija egzistavo visais laikais visur - tiek legali, tiek nelegali) - jei tą biznį organizuoja žmogus tarkim Latvijoje, tai jis jau doras, nes nenusižengia įstatymui, o jei tą patį organizuoja Lietuvoje - tai tas žmogus jau amoralus? g.gif (juk visi legalūs viešnamiai, beje, veikia policijos žinioje, gaudo tik tuos, kurie nemoka policijai)? g.gif
Atsakyti
Nuo kada Latvijoje viešnamiai legalūs??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tingi katė @ 2007 04 10, 01:11)

na matai - Olandijoj zolyte legali, bet yra saliu kur uz jos gabenima gresia mirties bausme bigsmile.gif ir pasakymas "eeee Olandijoj gi legalu!" ten neisgelbes tongue.gif Zodziu When in Rome, do as the Romans do mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 10 balandžio 2007 - 11:22
QUOTE(Agotukas. @ 2007 04 10, 07:57)
Nuo kada Latvijoje viešnamiai legalūs???  blink.gif

Jau kažkur du metai, o gal jau bus ir trys metai, kaip Latvijoje ir Estijoje leidžiama specialiuose rajonuose teikti tokias paslaugas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bumere @ 2007 04 07, 17:00)
oi kaip tu neteisi  verysad.gif is kur pas tave tokios zinios?  g.gif deje, sodina pas mus uz tai, dar ir kaip sodina... zinau toki atveji kai su masina numuse mergina, ji mire po keliu dienu ligoninei, vaikinukas gavo 5metus  verysad.gif jis buvo jaunas... ir tikrai ne teistas... tai buvo kazkur pries 5metus, gal dbr ir pasikeite istatymai, neteigsiu nes nzn... aisku gal dar itakojo ir tai kad tos merginos tevas buvo labai itakingas asmuo... nes teismo saleje girdejosi riksmai: sodinti zudika! suprantu aisku ir tos merginos tevu sirdgela, bet kaip turejo jaustis tas berniukas...juk jis tai padare tikrai netycia, tamsu buvo...slidu...

na aš su tavim nesiginčysiu, nežinau kaip buvo prieš penkis metus, bet žinau kaip yra dabar. ir pas mane tokios žinios tiesiogiai iš teismo salės, jei ką. ir jei tu žinai tik vieną pavyzdį, aš tau galiu pateikti dešimtis.
Atsakyti
QUOTE(bumere @ 2007 04 07, 16:00)
oi kaip tu neteisi  verysad.gif is kur pas tave tokios zinios?  g.gif deje, sodina pas mus uz tai, dar ir kaip sodina... zinau toki atveji kai su masina numuse mergina, ji mire po keliu dienu ligoninei, vaikinukas gavo 5metus  verysad.gif jis buvo jaunas... ir tikrai ne teistas... tai buvo kazkur pries 5metus, gal dbr ir pasikeite istatymai, neteigsiu nes nzn... aisku gal dar itakojo ir tai kad tos merginos tevas buvo labai itakingas asmuo... nes teismo saleje girdejosi riksmai: sodinti zudika! suprantu aisku ir tos merginos tevu sirdgela, bet kaip turejo jaustis tas berniukas...juk jis tai padare tikrai netycia, tamsu buvo...slidu...

greičiausiai žmogus neturėjo gero advokato 4u.gif
Atsakyti
Tikiiuosi jums bus viskas gerai...
Atsakyti
[quote=kvailiuke,2007 01 15, 18:11]

Sveikute, mergyte.... Sena, jau shi tema, gal jos niekas ir nebeskaito.... Tiesiog, tavoji situacija, man kazhkiek primena mano istorija,(achiu dievui tai baiges,)... Suprantu, kad myli.... Man ir taip buvo, tik kaip Tau pasakyt, neizheidziant, ir kad suprastum.... Manasis-ex, ir geras buvo ir ant ranku neshiojo, ir Nica ir Paryzhiu matem, ir per 2met. ne karto balso nera pakeles, tik.... Ash vis juokaudavau,kai darbas sanarius lauzhyt, tai laba geras sheimoj buna(kovojo nelegaliose kovose), tik, melagis melavo.... Su manim gyvendamas, dar ir su kita sugebejo gyvent, o jau nekalbu apie laikinas.... O geras buvo, patikek, tokio svelnumo ir pagarbos(nu chia kvailai gaunas, laike uzh durnele, bet tikrai gerbe) niekada iki tol nesu turejus.... Tai ka Tu man rashai, man labai pazhystama, tik ash nesutikau nei vieno ish "bachuru" kurie butu ishtikimi.... Po metu laiko,(ishsikyrimas ilgai ir zhiauri, baisi istorija) gyvenime atsirado kitas zhmogus ish "kitos sheimos", teko atsudurt trumpam, tokioj aplinkoj, kur visi buve mano draugai- tame tarpe ir buvusysis su kitom lelytem.... Nors ir iki tol buvau machius idealius sheimos, vaizdelius..... Dievina zhmonas, vaikus.....
Chia, istorija sutrumpinta, tikiuos, kad suprasi, jei nori parashyk i asm. buk protinga, beja is tos chebros 4 buvo sushaudyti.... Patikek, visada tarp ju gali but ir Tavasis....
p.s. merginos neteiskit, pamilt galima, juk ne vienas ish ju neateina ir nepasako, kad ash zhudau zhmones ir pardavineju narkotikus, dauguma ish ju slepia, ir gana gerai..... O mano atveju, ash suzhinojau po puses metu.... Bet jau 4 metai viskas baigta, ir jokiu neaishkiu tipo mano gyevnime ner, ir jums visoms to palinkechiau, geriau be D&G, bet su shirdies ramybe smile.gif
Atsakyti
Sioje istorijoje man gaila tik kudykelio. Mergina jauna, sakykim isimylejusi ir nesusivokia, bet kaip galima sakyti, kad prekyba narkotikais tai nieko tokio???
As tai sodinciau narkotiku prekeivius iki gyvos galvos, juk jie zudikai. Esu kilusi is Panevezio, mokiausi vienoje klaseje su bandytukais. Pazinojau tiek "tulpinius" tiek "zemaitukus". Ir vis tik prievartautojai, zudikai ir narkotiku prekeviai yra tie kuriuos reiktu iki gyvos galvos sodinti.
Kvailute nieko blogo nemato, kad jos vyras narkotikais prekiavo, o ar pati susimaste, kas atsitiktu, jei jos dukryte paaugusi ims vartoti narkotikus??? Kas tada bus kaltas? Ji pati, aplinka?? Juk siuo metu ji tvirtina, kad dileris nekaltas. Paklausa-pasiula. O as zinau 13 metu mergaite, kuri mire nuo narkotinu perdozavimo, juk ji dar tik vaikas buvo, tai ar tas, kas jai narkotiku pasiule nera kaltas, del jos mirties? Tas gyvulys yra jos zudikas!!!!
Atejo ji cia uzuojautos, tai zmogiska, bet ji ne kiek neapgailestauja, del tu zmoguciu seimu, kurios nau jos vyro parduodamu narkotiku nukentejo. Jie lobo ir gyveno is kitu nelaimes, taip, kad kol ji to nesuvoks, nematau prasmes ja uzjausti.
Dar karta sakau, gaila tik vaikiuko.
Pasakiau viska, net slykstu galvoti apie narkotiku prekeivius gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti