Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras kalėjime

QUOTE(garbane @ 2007 06 05, 11:41)
taip ir isivaizduoju kaip koks trylikos - keturiolikos metu pyplys "renkasi gyvenima be narkotiku"  rolleyes.gif Nesvarbu kad salia esantis dileris siulo "nu davai uz dyka duosiu tau kaifo, buk vyras!" Zmones, galvokit ka rasot doh.gif

Jei tas pyplys yra mano vaikas ir jam nuo kokių šešių metų bus aiškinamos visokios tiesos apie narkotikus, alkoholį, panas ir kitus dalykus (pažinodama savo vyrą drąsiai galiu teigti, kad taip ir bus), tačiau to nepaisydamas jis patikės pliurpalais apie kuriuos bus informuotas, tai bus pats kaltas. Šiaip aš esu išauklėta, kad nesvarbu, kad ir pats brangiausias žmogus padaro nesamonę, reikia atsirinkti, kada kas kaltas, nes dažniausiai aplinka būna kalta. O gal norit pasakyt, kad dabar labai kas siūlo ir kalbina ir dykai narkatą dalina? Baikit juokus, patys lekia bėgom pirkt.
Beje, 13 -14 metų pypliai bendraamžius nužudo, žmones muša ir panašius dalykus daro. Man jie jau seniai nebe pypliai.
Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2008 10 01, 10:53)
O gal norit pasakyt, kad dabar labai kas siūlo ir kalbina ir dykai narkatą dalina? Baikit juokus, patys lekia bėgom pirkt.

SIulo, patikek tu manim. Man paciai neseniai pasiule blink.gif Apakus buvau, jaunai atrodau, manyciau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2008 10 02, 13:23)
SIulo, patikek tu manim. Man paciai neseniai pasiule blink.gif Apakus buvau, jaunai atrodau, manyciau wub.gif

Tai matyt, kad jaunai atrodai thumbup.gif , nu bet geras, maniau, kad tikrai nesiūlo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cleo_25 @ 2008 10 02, 14:08)
Tai matyt, kad jaunai atrodai thumbup.gif , nu bet geras, maniau, kad tikrai nesiūlo  g.gif

As irgi vos nenugriuvau doh.gif Kazkaip vaikai dar mazi (bet jau pradedu mastyt apie sia problema), kai as augau, "tokiu nesamoniu nebuvo"... Taigi unsure.gif
Atsakyti
uz ka sedo?
Atsakyti
Situacija nepavydetina...
Atsakyti
nieko gero is to nebus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2007 01 15, 23:08)
Kaip ten sakoma-neatsizadek niekada triumos (kalejimo?), ligos ir ubago lazdos ....  unsure.gif
Laikykis , kvailiuke  4u.gif

triumos g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man kaip visad nesiseka mano mylimas vaikinas uzdartas 4men i kaleima, nezinau kaip reiks tai istverti nes net negaliu nupasakot kaip man sunku. gal kuri buvot taip pat pakliuvus i tokia nezinomybe kaip as?pasakykit kaip istveret ta laika?
Atsakyti
susidurti neteko...
aisku nemalonu, kad jau taip nutiko, bet tai tik 4 men. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as ir galvojau kad tik 4 kol meisveze o dabar kraustausi is proto
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 02 09, 17:26)
as ir galvojau kad tik 4 kol meisveze o dabar kraustausi is proto

o ten jo aplankyti neina? unsure.gif
ar kaip kitaip susisiekti ar susirasyti?..
Atsakyti