Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras kalėjime

QUOTE(Januse @ 2009 02 09, 17:18)
Man kaip visad nesiseka mano mylimas vaikinas uzdartas 4men i kaleima, nezinau kaip reiks tai istverti nes net negaliu nupasakot kaip man sunku. gal kuri buvot taip pat pakliuvus i tokia nezinomybe kaip as?pasakykit kaip istveret ta laika?

paieskokit forume, tikrai jau buvo tokia tema, galite pabendrauti su tokio pat likimo moterimis mirksiukas.gif
Manau, kad kazkiek svarbu del ko jis uzdarytas. Ar gali sau atsakyti, ar tau saugu bus ateity gyventi su tokiu zmogum. Yra svarbu uz ka jis pasodintas. Ir ar tau paciai tikrai tikrai su juo gerai. Ar jis ir taves neskriaus, ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
ne tokios temos nebuvo nes iskojau ir neradau.
Atsakyti
Zinau viena atveji, kai vyras buvo nuteistas ir turejo palikt savo zmona ir tris vaikus 3 metams. Va cia tai nelaime buvo seimai.. Bet zmona, kiek zinau, lauke jo, lanke kalejime, sunkiai dirbo ir dabar vel viskas savo vietose. O atrodo per 3 metus gali ir prazilti ir nuproteti doh.gif Taip kad jusu situacija dar nera katastrofiska mirksiukas.gif
Atsakyti
va sita tema. O neradot, nes zodi kalėjimas paraset su grubia klaida mirksiukas.gif : http://www.supermama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 09 vasario 2009 - 17:47
4 men yra labai trumpas laikas. Suprasčiau jie 10m. Mano druagės draugą uždarys 10m. va tai suprantu, kad stoga rauna. O čia tai smulkmena.
Atsakyti
Autore, žiūriu jūs mylit vienas kitą šešias dienas. Tai po kelių dienų draugystės jį uždarė? g.gif
Atsakyti
Klausimas kaip išlaukti? kažin kaip, kaip ir visos žmonos - augini vaiką, eini aplankyti vyro, siuntinėlius siunti ir lauki. Kokių stebuklingų priemonių galima išgalvoti čia? Užsiimti reikia, mokytis ką nors. Arba jei jau taip blogai, tegu pasiprašo i kalėjimą su vaiku, pamoka didelius pinigus tegu, jei kalėjimui bus pelninga - įrengs jiem dviem atskirą kamerą ir lai gyvena smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(sirenita @ 2008 10 25, 12:48)
Situacija nepavydetina...

sakyciau ne nepavydetina, o isgalvota. Temos autore raso, kad turi vaika, o profilyje skelbiasi "dar neturiu". Susimaise mergina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2009 02 09, 19:03)
Autore, žiūriu jūs mylit vienas kitą šešias dienas. Tai po kelių dienų draugystės jį uždarė?  g.gif

man irgi tai uzkliuvo bigsmile.gif
Atsakyti
Bet jei gavo 4 mėn, tai taip išeina, kad jo laukė jau tada, kai dar nemylėjo.
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 02 09, 18:18)
Man kaip visad nesiseka mano mylimas vaikinas uzdartas 4men i kaleima, nezinau kaip reiks tai istverti nes net negaliu nupasakot kaip man sunku. gal kuri buvot taip pat pakliuvus i tokia nezinomybe kaip as?pasakykit kaip istveret ta laika?

pratinkitės smile.gif kitą kartą ilgiau gali tekt laukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2009 02 09, 18:18)

Januse is kaisiadoriu buvo pravieniskese ir susipazino su nuteistuoju, kuris pirko sausainius vietinej krautuvelej. Tas jai prikabino makaronu, kad gautu pasimatymu.
Atsakyti