Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras kalėjime

QUOTE(Melia @ 2010 07 21, 22:18)
Kad pagristumete tai ka parasete, pacituokite kuria nors, kuri tiesiogiai parase, kad platintojai geri, bet cituokite tiesiogini parasyma, o ne savo isvedziojima, kaip jums pasirode.

O kaip reikia traktuoti bandyma permesti atsakomybe, uz savo nederamus veiksmus, aukai?
Atsakyti
QUOTE(Melia @ 2010 07 21, 22:18)
Kad pagristumete tai ka parasete, pacituokite kuria nors, kuri tiesiogiai parase, kad platintojai geri, bet cituokite tiesiogini parasyma, o ne savo isvedziojima, kaip jums pasirode.

Va vienas iš tokių. Jūsų postuose panašaus pobūdžio perliukų dar daugiau...Pati ieškokit ir skaitykit, nes tokio pobūdžio žinutes galima pryliginti narkotikų platinimo propogavimui. O tai yra uždrausta LR įstatymais...Moderatorių vietoj trinčiau tokius postus be perspėjimo...

QUOTE(ainesik @ 2010 07 18, 21:28)
nemanau, kad kalti narkotiku platintojai.
pripazinkit Jusu vaikams ju i burna prievarta nieks negruda, tai kaip jie griauna tu vaiku gyvenimus!

Atsakyti
QUOTE(salve123 @ 2010 07 21, 22:36)
Va vienas iš tokių. Jūsų postuose panašaus pobūdžio perliukų dar daugiau...Pati ieškokit ir skaitykit, nes tokio pobūdžio žinutes galima pryliginti narkotikų platinimo propogavimui. O tai yra uždrausta LR įstatymais...Moderatorių vietoj trinčiau tokius postus be perspėjimo...

Aiskusn pavyzdys mane domina, o ne isvedziojimai.
Atsakyti
QUOTE(Melia @ 2010 07 21, 22:45)
Aiskusn pavyzdys mane domina, o ne isvedziojimai.

O tai aukščiau pacituotas postas ne pavyzdis?
Atsakyti
[quote=Melia,2010 07 21, 15:07]
Ainesik manau veltui vargstat, nelabai su jumis diskutuojantiems daeina ka reiskia priklausomybe.... taip kalti pardavejai, kad parduoda, kaip ir parduotuves parduodancios alkoholi, o kioskai cigaretes. O vaikai ir tevai nekalti, visu kalciausia tokia baisi liga priklausomybe. preke randa klienta - klientas randa preke. Panasiai kaip su prostitumem, taip ir su narkotikais.

Va tokia mano nuomone apie pardavejus, tiesiog eilini karta ieskoma siknoje smegenu, o nesigilinama i teksta cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Melia @ 2010 07 21, 21:12)

Tokia tiesa, as pries platintojus grieztai, bet matau, kad tie kas diskutuoja, tingi apsisvieti kas tai per hernia tie narkotikai, o tusciai rasliavoja, net neidomu diskutuoti, tfu...

Še dar
Atsakyti
QUOTE(Melia @ 2010 07 21, 22:53)

O kur cia sunis, matot?

Pasidare idomu, o iskur atsiranda klientai, va si segmentas, jusu logineje sekoje, kazkur pranyko....
Atsakyti
QUOTE(Melia @ 2010 07 21, 22:50)
visu kalciausia tokia baisi liga priklausomybe.

O ta liga pati savaime atsiranda? Vat taip imu, prabundu vieną rytą ir pajuntu jog narkomanė esu. Ane? Ir joks platintojas prie manęs nei kilometro atstumu nebuvo priėjęs? Rimtai taip būna?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 21 liepos 2010 - 22:06
tikrai moderatoriai jau turejo sita slamsta visa pratrinti, ot ikisau koja i mesla
Atsakyti
QUOTE(Melia @ 2010 07 21, 22:58)
tikrai moderatoriai jau turejo sita slamsta visa pratrinti, ot ikisau koja i mesla

Šlamštą rašo tos, kurios randa pateisinimus tiems, kurie gyvus žmones supūdo...Ir aišku, kad reikia trinti. Kartu su visom tokiom rašytojom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salve123: 21 liepos 2010 - 22:03
QUOTE(salve123 @ 2010 07 21, 22:56)
O ta liga pati savaime atsiranda? Vat taip imu, prabundu vieną rytą ir pajuntu jog narkomanė esu. Ane? Ir joks platintojas prie manęs nei kilometro atstumu nebuvo priėjęs? Rimtai taip būna?

Maciau ivairiu zmoniu, ir naiviu mergaiciu su tuo susidurusiu, vienos bande bande, ir niekaip nu nenori daugiau - jos neturi reiskia priklausomybes. O kitos pacios iesko kaip pabegti nuo realybes, domisi tuom, nori, pabando ir uzsikabina - jos priklausomos, ir taip visame kame, jos priklausomos. Tai kitokia zmones, nei sveiki. Gal db aiskiau.

Papildyta:
OI kazkas greitai redagavo biggrin.gif jus tokia pati man atrodo.
Papildyta:
I ta pacia problema, ziurime is skrtingu tasku...
Atsakyti
QUOTE(Melia @ 2010 07 21, 23:27)
Maciau ivairiu zmoniu, ir naiviu mergaiciu su tuo susidurusiu, vienos bande bande, ir niekaip nu nenori daugiau - jos neturi reiskia priklausomybes. O kitos pacios iesko kaip pabegti nuo realybes, domisi tuom, nori, pabando ir uzsikabina - jos priklausomos, ir taip visame kame, jos priklausomos. Tai kitokia zmones, nei sveiki. Gal db aiskiau.

Papildyta:
OI  kazkas greitai redagavo biggrin.gif jus tokia pati man atrodo.
Papildyta:
I ta pacia problema, ziurime is skrtingu tasku...

Kokie taskai, o kas inspiruoja tuos bandymus... Ar ne platintojai? Pabandyk, idomu, nieko nebus, o koks kaifas ir t.t. Taip, jus teisi, vienimes nieko, o kiti labai greitai igauna priklausomybe. Bet pirmuosius gi narkotikus pakisa platintojas. O sito jus niekaip nenorita, ar negalit pripazinti, nes jei pripasinsit, tuomet teks vertinti kitaip savo gyvenima, kad jus tai zinodama toleravot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 21 liepos 2010 - 22:34
QUOTE(Moonte @ 2010 07 21, 23:30)
Kokie taskai, o kas inspiruoja tuos bandymus... Ar ne platintojai? Pabandyk, idomu, nieko nebus, o koks kaifas  ir t.t. Taip, jus teisi, vienimes nieko, o kiti labai greitai igauna prilausomybe. Bet ir pirmuosius narkotikus pakisa platintojas.

is kur tokia info? Kai dar mokiausi, klasiokai, ar draugai kokia zole rukydavo, tai retai kam jie siulydavo, o kad platintojai patys afisuotusi keista, jie policijos bijo ir parduoda tiik gerai zinomiems, kad neikliuti, o ne vaikams, kurie nubegs ir mamai pasakkys.
Atsakyti