QUOTE(ainesik @ 2010 07 19, 12:17)
as juk parasiau, kad ir mano nuomone zemiau nera kur. ir niekda nepateisinau, bei nepateisinsiu tu kurie tuo uzsiima! o mociute nedurna, jei tokia aplinka ja supa. viena psihologijos destytoja gerai pastebejo... pasakoju: ilipo mociute i autobusa sedi jaunimas, neuzleidzia vietos, o ji garsei ir sako, na koks siuolaikinis jaunimas nemandagus ir kas jus tokius uzaugino, o destytoja ir sako - Jusu vaikai. kad ir ziauri, bet tai juk teisybe! labai gaila tos mergaites, bet kodel kitos, kad ir kiek ikalbinejamos tam pirmam kartui pasipriesina. taip, kad zmones mielieji visur yra ir musu paciu kaltes...
Papildyta:
manot as pati nebijau ir nekraupstu nuo to as vyksta. isvaziavau cia kazkuria diena su vaiku pasivazineti. stovi prie kakokio namo laiptines narkomanai jau su svirkstu rankose ir visu akivaizdoje susileido i kakla heroina. arba eina 12-13 metu berniukai ir uosto klijus. as ir bijau vaikscioti ir del dukros ateities baisu. o pasakyti norejau tik tiek, kad visos coa turime vaiku ir nereikia sakyti, kad mano sunus ar dukra tapo narkomane, nes jai kazkas pasiule. taip is dalies ir del to, nes net mokyklose jau siulo to "aukso"! bet tuos platintojus ir tuos vartojanciuosius uzauginom mes, musu tevu draugai, gimines, pazystami... nezinau kokia bus mano dukra ir del to bumerango tai Jus pati rasote, kad viskas atsisuka. uz ka man turetu atsisukti uz tai, kad parasiau, jog ir mes atsakome uz savo vaikus, uz ju bendravimo, bei draugu rata...
Papildyta:
manot as pati nebijau ir nekraupstu nuo to as vyksta. isvaziavau cia kazkuria diena su vaiku pasivazineti. stovi prie kakokio namo laiptines narkomanai jau su svirkstu rankose ir visu akivaizdoje susileido i kakla heroina. arba eina 12-13 metu berniukai ir uosto klijus. as ir bijau vaikscioti ir del dukros ateities baisu. o pasakyti norejau tik tiek, kad visos coa turime vaiku ir nereikia sakyti, kad mano sunus ar dukra tapo narkomane, nes jai kazkas pasiule. taip is dalies ir del to, nes net mokyklose jau siulo to "aukso"! bet tuos platintojus ir tuos vartojanciuosius uzauginom mes, musu tevu draugai, gimines, pazystami... nezinau kokia bus mano dukra ir del to bumerango tai Jus pati rasote, kad viskas atsisuka. uz ka man turetu atsisukti uz tai, kad parasiau, jog ir mes atsakome uz savo vaikus, uz ju bendravimo, bei draugu rata...
Papildyta:
[quote=ptashka,2010 07 22, 10:37]
Papildyta:
juk akivaizdu, kad ainesik, pries platintojus, tiesiog negerai desto mintis, o tai buvo pretekstas visoms prisikabinti, ir uzsiciklinti.