Įkraunama...
Įkraunama...

Kai vyras kalėjime

paskaiciau cia merginos jusu plepaliukus... aisku kiekvienas turime teise i savo nuomone tongue.gif noriu pasakyti kvailiukei, kad jeigu ji pasirinko toki gyvenima ir jai yra gerai su savo vyru, tada viskas saunu! ir jeigu ji yra pasiryzusi iskesti viska del meiles as ja visiskai palaikau! smile.gif aisku sunku kai mylymojo nera salia (man ir paciai teko ta patirti del tos pacios priezasties) todel labai tave suprantu kvailiuke...kai turi viska ir per viena akimirka netenki... o kas kaip uzdirba pinigus tai kiekvieno asmeninis reikalas! as kai pradejau gyventi su savo vyru zinojau kur kisu galva...nors tikejausi kad visa tai viena diena baigsis ir jo poziuris i gyvenima pasikeis, bet tada buvau jauna ir kvaila biggrin.gif dabar po keleriu bendro gyvenimo metu matau ir zinau 100 proc. kad jis neatsisakis tokio gyvenimo... ir valdisko darbo nedirbs doh.gif bet myliu ji visa sirdimi todel kad ir koks jis bebutu visada ji palaikysiu wub.gif tegul kiti mane smerkia, bet zmogaus kuri myliu tikrai neatsisakysiu vien del to kad jis litus uzdirba nelegaliai... tuo paciu ir zinau kad gerai visada nebus (nors juodu akimirku ir taip buvo pakankamai) susitaikiau su tuo ir tiek... bet as esu su juo laiminga...
o tau kvailiuke linkiu stiprybes! metai tikrai nera daug, pamatysi kaip prabegs laikas ir galesite vel dziaugtis vienas kitu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriuxe @ 2007 01 20, 22:30)
tu taip teigi..., o ar esi apsaugota nuo to, kad tavo sunus i tai neisivels? ar i didesnes blogybes? Ar tu jo ta akimirka issizadesi, ar kaip tik noresi padeti, ir atiduoti visa save, kad jam toj situacijoj butu geriau,a?
Papildyta:
ir ka tu tada kaltinsi?

Voveriuxe tu pati sau prieštarauji, gini NARKOTIKŲ PREKEIVIUS, o po to sakai, kad vaikai jūsų irgi gali būt narkomanai, ką kaltinsi, kaip ta ką kaltinsi??????? NARKOTIKŲ PREKEIVIUS, ar čia mada tokia brudus garbint ar kaip doh.gif

Papildyta:
QUOTE(voveriuxe @ 2007 01 20, 22:43)
Zinai, kad draudziamas vaisius yra saldesnis. Kiek zinau, tai dazniausiai tie kurie prekiauja, ju ir nevartoja. Jei taviskis taptu prekeiviu, tu aisku to nezinotum, bent jau kuri laika, o kai suzinotum butu per velu. Na ir kas tada? Juk tu savojo kraujo tai nekaltintum.visvien liktu tau toks pats mielas...

maniškiai, saviškiai išsirenkami iš didelio būrio žmonių šiam pasauly, ir ne bet kokie, kurie tik pirštu pakviečia, o myli žmogų, su kuriuo nuomonės sutampa, o jei laikui begant nebesutampa, gaila aišku, bet su brudu vienoj lovoj nemiegosiu, dar brudas brudui nelygus, man mušeikos yra mielesnės nei juodojo verslo atstovai, tfū
Papildyta:
QUOTE(špokulia @ 2007 01 21, 00:47)
Zinai, dar pasakysiu , galbut pirma kart taip grieztai sitam forume-gaila man ne kvailiukes.Gaila tu, kurios isivaizduoja, kad jei dabar ju seimoje viskas gerai, tai jos turi teise drabstytis purvais .Gyvenimas toks nenuspejamas... unsure.gif
Taip, narkotikai yra blogai .Bet kvailiuke cia nieko nepakeis-kam visos tos bjaurastys ? policinkai juos pardavineja (faktas)... o cia kvailiukei krauna...susikurkit tema ir dekit ten...

Jei ji tam nepritrartų būtų viena, bet kai ji kalba apie narkotikus kaip apie užvakar suvalgytą blyną, tai atsiprašau doh.gif Tada tiesiog tiek į kraują įaugę, kad nejaučia kur yra juoda kur balta. Šlykštu, jokio supratimo nėra ir nebus.
Papildyta:
QUOTE(Heilė @ 2007 01 21, 12:16)
Kokios čia visos šaunuolės, palaikančios, iš kur tiek supratingumo/jautrumo jūsyse? Siūlau atidaryti temą, idant palaikyti K. Jonaičio žmoną - juk jai taip pat sunku ir liūdna, o vyras niekada neišeis, o ir sukosi jis taip, kaip mokėjo, koks mūsų reikalas, jinai tai nežinojo iš kur jis jai dovanoja naujus mobiliakus, grandinėles visokias, rankines etc, jis tik norėjo gyventi geriau ir gražiau...
Beje, yra dar keletas rezonansinių, jie laisvėj žmonas palikę, irgi gal reikėtų užuojautas joms pareikšti?...

Žinok, paskaityk delfio komentarus, apaksi
Atsakyti
QUOTE(bumere @ 2007 04 03, 20:45)
o kas kaip uzdirba pinigus tai kiekvieno asmeninis reikalas!

ane? bigsmile.gif isivaizduoju kaip saldu butu gyventi valstybej, kur "o kas kaip uzdirba pinigus tai kiekvieno asmeninis reikalas" bigsmile.gif Iseina ryte tavo vaikas i mokykla - po pietu sulauki skambucio - "500 tukst. arba vaiko nebematysi". Skambini i policija. Atsakymas: cia gi ju asmeninis reikalas kaip pinigus uzdirba bigsmile.gif Arba iskaudinta meiluze pasamdo samdoma zudika tavo vyro nugalabinimui. Ir velgi - koks musu reikalas - cia gi jo budas pinigus uzdirbt! Ir kai viena diena grizusi is darbo rasi isplestus namus - atsidusi ir ramiai istarsi "ech.. cia gi ju asmeninis reikalas kaip pinigus uzdirbt"? rolleyes.gif

Nu man slykstu butu gyvent uz neteisetu budu gautus pinigus. Nes tokiu butu jeigu kazkas gauna - tai kazkas ir praranda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 03 balandžio 2007 - 20:55
na kvailiukė žinojo ir jai visai tiko ta jos vyro veikla, nors ir nedora...jai buvo ir yra gerai...gerai kad tokie pat draugai padeda, žmogui nerūpi kokie tie pinigai švarūs ar nelabai...o apie ką šnekam? du mėn be vyro? mėn dukrytei? aš is vis nemanau, kad jie supranta, už ką nuteisė ir kad tai yra NEDORA veikla...apie vaikutį nė vienas nepagalvojo, jeigu ne dėl savęs, tai dėl vaiko....ne...vis teik buvo gerai daryti tuos darbelius...vis tiek gerai buvo rizikuoti patekti nelaisvėn...vaikučio gaila...kaip jis bus užaugintas ko išmokintas...ar turės pasirinkimą kokiu keliu eiti?....
viena, kai žmonės atgailauja, padarę nusikaltimą, kita kai jiems tai visai nerūpi...
teist? kam teist...niekuo nepakeisi...jie nusprendė, kad jiems taip gerai ir gerai...tik va dabar telefonu tesusikalba...o greitai ir to gali nebebūti, nes įrangos visokios diegiamos, blokuojančios telefono signalus...
gaila? tik vaikiuko gaila...
Papildyta:
QUOTE(špokulia @ 2007 01 21, 02:59)
1.Artimas.Bet tai nesuteikia teises liet ituzi ant kvailiukes...zinai is kur gauna ? Is draugelio mento ...Jei yra paklausa, bus ir pasiula.

yra paklausa yra pasiūla??? čia toks argumentas narkotikų platintojų naudai???????
vaikai dar nesuvokia, ką daro, jie nesugeba atsakyti už savo veiksmus ir jeigu koks dėdė priėjęs pradeda jam aiškinti kaip tai cool ir kaip reikia pamėginti, atsiprašau, manau ne kiekvienas vaikas sugebės suprasti, kas yra gėris, kas blogis doh.gif šiais laikais daug visokio šūdo įperšama vartotojui, vien dėl to, kad sugeba juos įtikinti, kad tai yra gėris doh.gif o ko tikėtis iš patiklių vaikų? juk vaiką gali įtakoti bet kas doh.gif kad ir kaip aš mokinčiau savo vaiką apie "gerai" "blogai" niekas negalės garantuoti, kad kas nors kitas galės jį įtikinti priešingai doh.gif
juk tai vaikai, prisiminkime, kad maži vaikai kol patys neprikiš rankutės prie ugnies jokie aiškinimai,kad tai skaudės, kad nudegs, nepadės doh.gif

Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 04 03, 22:54)
ane?  bigsmile.gif isivaizduoju kaip saldu butu gyventi valstybej, kur "o kas kaip uzdirba pinigus tai kiekvieno asmeninis reikalas"  bigsmile.gif Iseina ryte tavo vaikas i mokykla - po pietu sulauki skambucio - "500 tukst. arba vaiko nebematysi". Skambini i policija. Atsakymas: cia gi ju asmeninis reikalas kaip pinigus uzdirba  bigsmile.gif Arba iskaudinta meiluze pasamdo samdoma zudika tavo vyro nugalabinimui. Ir velgi - koks musu reikalas - cia gi jo budas pinigus uzdirbt! Ir kai viena diena grizusi is darbo rasi isplestus namus - atsidusi ir ramiai istarsi "ech.. cia gi ju asmeninis reikalas kaip pinigus uzdirbt"?  rolleyes.gif

Nu man slykstu butu gyvent uz neteisetu budu gautus pinigus. Nes tokiu butu jeigu kazkas gauna - tai kazkas ir praranda.

nereikia cia pulti i krastutinumus... smile.gif iskaudinta meiluze, vyra nugalabino, vaiku pagrobimai...
o man visai ne slykstu gyventi uz neteisetu budu uzdirbtus pinigus tongue.gif
ir neteisetus pinigus daro beveik visi tongue.gif vieni daugiau kiti maziau...
gydytojai ima neteisetus pinigus, mentai ima kysius, net i darzeli vaiku nepriima be kysiu! taip kad mieloji, nereikia cia vaidinti angeliuko drinks_cheers.gif
o tie "banditukai" kaip kazkas cia issreiske dzniausiai buna daug geresni zmones ir ne tokie supuve kaip tipo pilieciai dirbantys valdiska darba biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(bumere @ 2007 04 03, 22:26)
nereikia cia pulti i krastutinumus... smile.gif iskaudinta meiluze, vyra nugalabino, vaiku pagrobimai...
o man visai ne slykstu gyventi uz neteisetu budu uzdirbtus pinigus  tongue.gif
ir neteisetus pinigus daro beveik visi  tongue.gif vieni daugiau kiti maziau...
gydytojai ima neteisetus pinigus, mentai ima kysius, net i darzeli vaiku nepriima be kysiu! taip kad mieloji, nereikia cia vaidinti angeliuko  drinks_cheers.gif
o tie "banditukai" kaip kazkas cia issreiske dzniausiai buna daug geresni zmones ir ne tokie supuve kaip tipo pilieciai dirbantys valdiska darba  biggrin.gif

pasakei ir prisnigo doh.gif pora žodžių iš gyvenimo: mano klasiokės mąstymas. jei jos vyras ("geriausias ir padoriausias žmogus mieste") būtų gyvas galvočiau kad ji - tai tu šiame forume. Taip jau atsitiko, kad jos vyras priklausė gaujai. Tulpiniai, jei girdėjai, tokie buvo. Tas geriausias mieste žmogus reketavo mūsų kitos klasiokės vyrą, po to tas žmogus žuvo . nuo jo rankos ar ne jo - neaišku, bet žmona įtarė, kad nuo tulpinių. kaip žinia - banditų gyvenimo vidurkis - labai neilgas (kažkada Veide buvo straipsnis - kad apie 30 metų). taigi žuvo ir tas pats padoriausias, kuris "elgėsi kaip visi". Gera ta mūsų klasė, draugiška. bet laidotuvėse, kaip guodėsi to padoriausio ...našlė - neatėjo nei vienas... ji dabar jaučiasi labai įsižeidusi, nesuprasta ir ignoruojama... Užjaučiu.. bet maąstyti reikėjo anksčiau.
QUOTE(Euforija @ 2007 04 03, 22:20)
viena, kai žmonės atgailauja, padarę nusikaltimą, kita kai jiems tai visai nerūpi...
teist? kam teist...niekuo nepakeisi...jie nusprendė, kad jiems taip gerai ir gerai...tik va dabar telefonu tesusikalba...o greitai ir to gali nebebūti, nes įrangos visokios diegiamos, blokuojančios telefono signalus...
gaila? tik vaikiuko gaila...

vargu ar atgailaus -juk "vsio legalno", "visi taip daro", čia ne kraštutinumas, o turbūt ir gerai gyvenasi, nes narkotikų dileriai skurdu turbūt nesiskundžia. gaila, kad trumpam. ir tikiuosi, kad tas "trumpam" dar labiau sutrumpės.
nes nusikaltimas dėl to ir vadinamas nusikaltimu, kad žmogus kenkia kitiems.
Atsakyti
o man visai ne slykstu gyventi uz neteisetu budu uzdirbtus pinigus  tongue.gif
ir neteisetus pinigus daro beveik visi  tongue.gif vieni daugiau kiti maziau...
gydytojai ima neteisetus pinigus, mentai ima kysius, net i darzeli vaiku nepriima be kysiu! taip kad mieloji, nereikia cia vaidinti angeliuko  drinks_cheers.gif
o tie "banditukai" kaip kazkas cia issreiske dzniausiai buna daug geresni zmones ir ne tokie supuve kaip tipo pilieciai dirbantys valdiska darba  biggrin.gif

sulyginai medikus su banditais mastau.gif del skonio, aisku, nesigincijama ale as visgi rinkciau medika hihihi.gif

nugi aisku geruliai geruliukai tie banditukai - ka jau cia su tavim besigincysi irnesakyk.gif Ir isviso - jie gi ne prie ko - aplinka kalta - aplinka irnesakyk.gif valstybe! valdininkai! poster_dont.gif

o siaip tai nematau prasmes su tavim diskutuot, nes tavo argumentai su sveiku protu tikrai prasilenkia wink.gif gali toliau sau tukt svetimu nelaimiu saskaita irnesakyk.gif jeigu tik tau taip gerai rolleyes.gif tikekimes kad neilgam rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 03 balandžio 2007 - 21:51
QUOTE(garbane @ 2007 04 03, 21:49)
nugi aisku geruliai geruliukai tie banditukai - ka jau cia su tavim besigincysi irnesakyk.gif Ir isviso - jie gi ne prie ko - aplinka kalta - aplinka irnesakyk.gif valstybe! valdininkai! poster_dont.gif

Aš jau anksčiau šioj temoj rašiau- aišku, kad jie čia nei prie ko, dėkot jiems reikia, kad dirba darbą, kurio nei vienas padorus žmogus nedirbtų, paminklus statyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bumere @ 2007 04 03, 20:45)
paskaiciau cia merginos jusu plepaliukus... aisku kiekvienas turime teise i savo nuomone  tongue.gif  noriu pasakyti kvailiukei, kad jeigu ji pasirinko toki gyvenima ir jai yra gerai su savo vyru, tada viskas saunu! ir jeigu ji yra pasiryzusi iskesti viska del meiles as ja visiskai palaikau!  smile.gif aisku sunku kai mylymojo nera salia (man ir paciai teko ta patirti del tos pacios priezasties) todel labai tave suprantu kvailiuke...kai turi viska ir per viena akimirka netenki... o kas kaip uzdirba pinigus tai kiekvieno asmeninis reikalas! as kai pradejau gyventi su savo vyru zinojau kur kisu galva...nors tikejausi kad visa tai viena diena baigsis ir jo poziuris i gyvenima pasikeis, bet tada buvau jauna ir kvaila  biggrin.gif dabar po keleriu bendro gyvenimo metu matau ir zinau 100 proc. kad jis neatsisakis tokio gyvenimo... ir valdisko darbo nedirbs  doh.gif bet myliu ji visa sirdimi todel kad ir koks jis bebutu visada ji palaikysiu  wub.gif tegul kiti mane smerkia, bet zmogaus kuri myliu tikrai neatsisakysiu vien del to kad jis litus uzdirba nelegaliai... tuo paciu ir zinau kad gerai visada nebus (nors juodu akimirku ir taip buvo pakankamai) susitaikiau su tuo ir tiek... bet as esu su juo laiminga...
o tau kvailiuke linkiu stiprybes! metai tikrai nera daug, pamatysi kaip prabegs laikas ir galesite vel dziaugtis vienas kitu  wub.gif

ne nu tokias "protingas" minti paskaičius tik nusišaut norisi... mega_shok.gif
mergaite, ar tau labai patiktų, kad kas nors gyventų turtingai tavo sąskaita? ar patiktų būti apvogtai, apgautai? ar tada irgi sakytum- na ką jau čia padarysi, čia to bandito asmeninis reikalas,kaip jis pinigus uždirba, tegu ir toliau iš manęs vagia....
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2007 04 03, 21:54)
ane?  bigsmile.gif isivaizduoju kaip saldu butu gyventi valstybej, kur "o kas kaip uzdirba pinigus tai kiekvieno asmeninis reikalas"  bigsmile.gif Iseina ryte tavo vaikas i mokykla - po pietu sulauki skambucio - "500 tukst. arba vaiko nebematysi". Skambini i policija. Atsakymas: cia gi ju asmeninis reikalas kaip pinigus uzdirba  bigsmile.gif Arba iskaudinta meiluze pasamdo samdoma zudika tavo vyro nugalabinimui. Ir velgi - koks musu reikalas - cia gi jo budas pinigus uzdirbt! Ir kai viena diena grizusi is darbo rasi isplestus namus - atsidusi ir ramiai istarsi "ech.. cia gi ju asmeninis reikalas kaip pinigus uzdirbt"?  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
vat ir aš tą patį norėjau pasakyti smile.gif
Papildyta:

nu tiesiog auksiniai žmonės, vieną apvogė, kitą pripjovė, trečiam snukį išmalė, kad tik aplinkiniai gerai gyventų. taika ir lygybė ant šio svieto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 04 03, 15:57)
drinks_cheers.gif
atsiprasau tai jeigu pasigimdei vaika tai jau viskas - ir su tuo diedu PRIVALAI likusi gyvenime nugyvent?  doh.gif Netgi jeigu paaiskeja kad jis visa ta laika tau melavo?  doh.gif

as kaip tik sveikinu jurgixe atgavus sveika prota  4u.gif

reikėjo anksčiau žiūrėti....mylėtis yra viena, o vaikus gimdyti - kita.
Vaikus gimdant reikia į vyrą per mikroskopą žiūrėti, nes jau visam gyvenimui susiriši...
gyvent gal ir nebūtina, bet vaikas jus riš...nori Tu to ar nenori, bet vaikas turės teisę pasiilgti tėvo - ar jis vagis , ar jis kitos moters vyras santuokoje, ar jis bet kas....
neuždrausi jam jo mylėt.

kol gyveno kartu - buvo priimtini darbeliai, kai sėdo už grotų - jau nebepriimtinas
Taip kad mąstyt reikia moterys....mąstyt cool.gif
nieko daugiau nenoriu ta tema pasakyti
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2007 04 04, 11:12)
mylėtis yra viena, o vaikus gimdyti - kita.

o as matai naivuole isivaizdavau kad tai susije mastau.gif tai pala o ka jei "netyciukas"? dar nespejus pro mikroskopa diedo isanalizuot? Iskart abortas? blink.gif

ir siaip cia poster_offtopic.gif bet kai sitaip "nusnekama" tai negaliu nereaguot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbane: 04 balandžio 2007 - 11:27
QUOTE(garbane @ 2007 04 04, 11:25)
o as matai naivuole isivaizdavau kad tai susije  mastau.gif tai pala o ka jei "netyciukas"? dar nespejus pro mikroskopa diedo isanalizuot? Iskart abortas? blink.gif 

ir siaip cia poster_offtopic.gif bet kai sitaip "nusnekama" tai negaliu nereaguot smile.gif

matyt dar naivuolė....nieko gyvenimas išgydys dar...
Atsakyti