Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

QUOTE(Inatece @ 2008 01 28, 09:08)
Juk ne i gydytojos norus turime atsizvelgti, o i ivertintas savo galimybes.

drinks_cheers.gif visiskai su tavim sutinku, bet kai gimdziau dukra norejau rinktis epidura. atvaziavau su 4 cm atsidarymu. gydytoja pasake, kad jau nebegalima nuskausminti, nes per velu. o kai dabar paskaitineju, tai epidura galima daryti ir prie didesnio atsidarymo... doh.gif po gimdymo ji tepasake, kad dziaugiasi, kad as gimdziau naturaliai. ji uz toki gimdyma, nes dar nera uzaugusi vaiku karta, kuri gime su epiduru. tada man nebuvo juokinga, net pyktis eme, kad sitaip leido kankintis... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2008 01 28, 10:18)
drinks_cheers.gif visiskai su tavim sutinku, bet kai gimdziau dukra norejau rinktis epidura. atvaziavau su 4 cm atsidarymu. gydytoja pasake, kad jau nebegalima nuskausminti, nes per velu. o kai dabar paskaitineju, tai epidura galima daryti ir prie didesnio atsidarymo... doh.gif po gimdymo ji tepasake, kad dziaugiasi, kad as gimdziau naturaliai. ji uz toki gimdyma, nes dar nera uzaugusi vaiku karta, kuri gime su epiduru. tada man nebuvo juokinga, net pyktis eme, kad sitaip leido kankintis... doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš tai kai kada nors gimdysiu, norėčiau pasilikti galimybę daryti epidurą, nes kiekvienas gimdymas savotiškas, bet jei jau vos nuo nėštumo pradžios pasakytų, kad nenuskausmins, tai spėju tiek nervuočiausi, kad dar daugiau skaudėtų. Na žodžiu, man atrodo, viską reikia žiūrėti pagal susiklosčiusią situaciją. O gal pavyks ir be nuskausminimo... mirksiukas.gif
Atsakyti
na, pasiadalinsiu ir as savo patirtimi tongue.gif Nors jau 9 metus esu vilniete, prisiskaicius geru atsiliepimu, savo antra suneli nusprendziau gimdyti Ukmergej, aisku, apsisprendimui pagelbejo ir susiklosciusios aplinkybes-saremiai prasidejo per kucias nakti viesint pas tevelius ukmergej. Aisku butume speje laisvai nuvaziuoti i Vilniu ir pagimdyti ten, bet kadangi is anksto su niekuo nesitariau, pagalvojau, o kodel gi nepabandzius pagimdyti Ukmergej smile.gif na ir ispuziai tikrai labai geri, gimdyma priiminejo gyd. Saltinis o akuseres pavardes neisiminiau, nors ji viena ir atliko visa darba, Saltinis tik vyrui patarimus dalino ir uz duru pastovejo lotuliukas.gif na bet as priekaistu jam neturiu, juo labiau, kad akusere savo darba atliko gerai bigsmile.gif
Tuo metu pogimdyvines palatos dar buvo tuscios,, bet kadangi komercine buvo uzimta, tai pagulde mane i dviviete ir buvau tikrai maloniai nustebinta, kokios saunios naujai atremontuotos palatos, dusas, tualetas, viskas vietoj thumbup.gif , na cia man po VGN, kur gimdziau pirma, tai tikrai padare gera ispudi.
Dar geresni ispudi paliko personalas, kadangi po gimdymo visam personalui padalinom po kelis pinigelius, tai akuseres padejeja pas mane lakste gal kas 5 min. klaust gal gali kuo padeti, gal ka paduoti, gal arbateles siltos, ir t.t. biggrin.gif Kita diena mums jau atveze kaimyne, tai buvo is ties zymiai linksmiau, juo labiau kad kaimyne pasitaike labai thumbup.gif Gal kada skaitys si skyreli, tai linkejimai Renatai is Sirvintu 4u.gif Tikiuosi jusu Ugniukas auga sveikutis bigsmile.gif
Vaiku sesutes ir gydytojos irgi puikios, ypac vyr.sesute Inesa, pacios liepdavo nors vidury nakties kviestis ir tikrai tuoj pat atbegdavo thumbup.gif
Tiesa, iki mano israsymo, per kelias dienas visos palatos jau buvo pilnos, net nebetilpo visos gimdyves ir jas gulde i patologinio skyriaus palatas, va kiek leliuku gime Ukmergej per sventini laikotarpi tongue.gif
Po israsymo visas dirbantis personalas susirinko musu islydeti ir linkejo dar syki, po keliu metu pas juos sugrizti "ant dukrytes" tongue.gif , nezinau, gal taip ir bus, nes ispudziai tikrai patys silciausi ir nuostabiausi. Didelis aciu VISAM personalui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Minna @ 2008 01 28, 11:07)
na, pasiadalinsiu ir as savo patirtimi tongue.gif Nors jau 9 metus esu vilniete, prisiskaicius geru atsiliepimu, savo antra suneli nusprendziau gimdyti Ukmergej, aisku, apsisprendimui pagelbejo ir susiklosciusios aplinkybes-saremiai prasidejo per kucias nakti viesint pas tevelius ukmergej.

kaip malonu girdeti gerus atsiliepimus apie musu skyriu... aukit sveikuciai... wub.gif na ir aisku ilgai nedelskit del mergytes... mirksiukas.gif
Atsakyti
manau, greiciausiai man cezari teks daryti, nes lelius nenusileidzia i dubeni, nes siaurokas mano dubuo verysad.gif o jau turetu g.gif blink.gif , tai jei nenusileis teks po peiliu gultis, bet manau tai tik geriau ax.gif ir vaikelis be streso i pasauli ateis.
Atsakyti
QUOTE(sigita.v @ 2008 01 28, 19:51)
manau, greiciausiai man cezari teks daryti, nes lelius nenusileidzia i dubeni, nes siaurokas mano dubuo verysad.gif  o jau turetu g.gif  blink.gif , tai jei nenusileis teks po peiliu gultis, bet manau tai tik geriau ax.gif  ir vaikelis be streso i pasauli ateis.

mano Nagliukas irgi iki pat gimdymo nenusileido, nes jam trukde uzsisukusi virkstele. verysad.gif svarbiausia, kad viskas baigesi gerai... thumbup.gif na o cezaris nera maloniausia procedura, nes labai sunku po jo atsigauti... doh.gif kai naturaliai gimdziusios vaziuoja namo, tu dar guli paslika... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita.v @ 2008 01 28, 20:51)
manau, greiciausiai man cezari teks daryti, nes lelius nenusileidzia i dubeni, nes siaurokas mano dubuo verysad.gif  o jau turetu g.gif  blink.gif , tai jei nenusileis teks po peiliu gultis, bet manau tai tik geriau ax.gif  ir vaikelis be streso i pasauli ateis.

siaip tai daktari sako kad po cezario kaip tik vaikelis buna neramus ir nervingas, negu tie kurie gimsta naturaliai. maniskis ghime po cezrio tai nervukai buvo nuo pirmu minuciu apie koki menesi doh.gif (lupyte apatine drebejo, kojytem ir rankytem nuolat mosikavo...). veliau viskas suitvarke ax.gif bent jau as tai tikrai labai greitai po cezario atsigavau, jau 4 diana savo vaikeli pati nesiojau ir vysciau. nemaloniausia antra diena, kai reikia stotis ir eiti, bet viskas pasimirsta kai turi savo atzalele ant ranku bigsmile.gif linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(goduke @ 2008 01 29, 22:43)
siaip tai daktari sako kad po cezario kaip tik vaikelis buna neramus ir nervingas, negu tie kurie gimsta naturaliai. maniskis ghime po cezrio tai nervukai buvo nuo pirmu minuciu apie koki menesi doh.gif  (lupyte apatine drebejo, kojytem ir rankytem nuolat mosikavo...). veliau viskas suitvarke ax.gif bent jau as tai tikrai labai greitai po cezario atsigavau, jau 4 diana savo vaikeli pati nesiojau ir vysciau. nemaloniausia antra diena, kai reikia stotis ir eiti, bet viskas pasimirsta kai turi savo atzalele ant ranku bigsmile.gif linkiu sekmes 4u.gif

drinks_cheers.gif del leliuko neramumo visiskai tau pritariu. maniskis lygiai taip pat neramus buvo ir net raminancia miksturyte gere...
o del cezario turbut kiekvienai skirtingai... nors ketvirta diena ir as jau pilnai susitvarkiau su savo stebukleliu... o antros dienos nenoreciau net prisiminti... doh.gif doh.gif
Atsakyti
kaip bus, taip bus, niekas cia mano nuomones neklaus ax.gif kaip situacija susiklostys taip ir gimdysiu blush2.gif svarbu, kad lelius sveikas , viskas sklandziai praeitu smile.gif Siaip labai pasitikiu gydytoja, tai esu labai rami. O pageidavimas tik vienas bus EPIDURA! bijau.gif bijau.gif
Atsakyti
Jei dar kada gimdysiu,tai tik Ukmergeje.O ukmerges komercine palata super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
pirma gimdžiau ukmergėje tariausi su gydytoja, nes visa nėštuma pas ja vaikščiojau, buvau prie jos pripatus, akušerė buvo nemaloni kol nedaviau pinigu ir jai, tada jau visai kitokia pasidarė,
personalas kol gulėjau buvo ne iš maloniuju, gulėjau ilgiau nei savaite, jeigu ne gydytoja tai butu išvis nesamonės, ji vis ateidavo pas mane,
antra gimdžiau kaune, ir ten man žymiai labiau patiko, buvo personalas malonesnis, (gyd taip pat mokėjau tik nebuvau susitarus) O nuvažiavau gimdyti kadangi man prasidėjo skausmai, paskambinau savo gydytojai nes buvau taip pat suitarus, bet ji pasakė nuvažiuok į ligonine ten tave apžiūrės ir jeigu gimdymas prasidėjas, man paskambink atvažiuosiu, nuvažiavus į ligoninė budėjo labai "malonus personalas" pajugė prie aparatūros ir stovėjo gyd, sesėlė ir akušerė, su lapu ir aiškinos kaip jis veikia kol galu gale pareiškė kad joks gimdymas neprasidėjęs, tada paklausė ar noriu kad apžiūrėtu ant kėdės pasakiau kad noriu, apžiūrėjus pasakė kad niekas neprasidėje, ir dar visos pasišaipydamso, taigi jau gimdžiusi nežinai kaip gimdymas prasideda,
išvažiavau namo, o skasumas vis stiprėjo, truko kantrybė ir nuvažiavau į kauna, kur pagimdžiau kadangi jau gimdymas buvo seniai prasidėjes doh.gif
Atsakyti
Esu Vilniete. Taciau mano teveliai gyvena Ukmerge. Pirmaja savo dukryte gimdziau Ukmergeje pas gydytoja Saltini thumbup.gif Ir tik patys geriausi atsiliepimai apie Ukmerges gimdymo namus wub.gif Antraji gimdysiu geguze ir niekur kitur negalvoju, tik ten pat, ir pas ta pati gydytoja noreciau 4u.gif Tik patys geriausi ir silciausi prisiminimai. Zinoma, mums pasiseke, gavom komercine palata, bet ir dvivietes ten tokios pat geros, tik kad su vyru kartu negali but. O siaip thumbup.gif Ir pats gimdymas ir prieziura pries gimdyma ir po jo be priekaistu thumbup.gif wub.gif . Beje man dare epidura, is anksto susitare buvom.
Ir mums, kaip ir Minnai, taip pat islydint personalas linkejo sugrizti po metu. O mes ir griztam 4u.gif tik ne po metu, o metu ir 9 men thumbup.gif . Nors taip greit ir neplanavom lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti