na, pasiadalinsiu ir as savo patirtimi

Nors jau 9 metus esu vilniete, prisiskaicius geru atsiliepimu, savo antra suneli nusprendziau gimdyti Ukmergej, aisku, apsisprendimui pagelbejo ir susiklosciusios aplinkybes-saremiai prasidejo per kucias nakti viesint pas tevelius ukmergej. Aisku butume speje laisvai nuvaziuoti i Vilniu ir pagimdyti ten, bet kadangi is anksto su niekuo nesitariau, pagalvojau, o kodel gi nepabandzius pagimdyti Ukmergej

na ir ispuziai tikrai labai geri, gimdyma priiminejo gyd. Saltinis o akuseres pavardes neisiminiau, nors ji viena ir atliko visa darba, Saltinis tik vyrui patarimus dalino ir uz duru pastovejo

na bet as priekaistu jam neturiu, juo labiau, kad akusere savo darba atliko gerai
Tuo metu pogimdyvines palatos dar buvo tuscios,, bet kadangi komercine buvo uzimta, tai pagulde mane i dviviete ir buvau tikrai maloniai nustebinta, kokios saunios naujai atremontuotos palatos, dusas, tualetas, viskas vietoj

, na cia man po VGN, kur gimdziau pirma, tai tikrai padare gera ispudi.
Dar geresni ispudi paliko personalas, kadangi po gimdymo visam personalui padalinom po kelis pinigelius, tai akuseres padejeja pas mane lakste gal kas 5 min. klaust gal gali kuo padeti, gal ka paduoti, gal arbateles siltos, ir t.t.

Kita diena mums jau atveze kaimyne, tai buvo is ties zymiai linksmiau, juo labiau kad kaimyne pasitaike labai

Gal kada skaitys si skyreli, tai linkejimai Renatai is Sirvintu

Tikiuosi jusu Ugniukas auga sveikutis
Vaiku sesutes ir gydytojos irgi puikios, ypac vyr.sesute Inesa, pacios liepdavo nors vidury nakties kviestis ir tikrai tuoj pat atbegdavo
Tiesa, iki mano israsymo, per kelias dienas visos palatos jau buvo pilnos, net nebetilpo visos gimdyves ir jas gulde i patologinio skyriaus palatas, va kiek leliuku gime Ukmergej per sventini laikotarpi
Po israsymo visas dirbantis personalas susirinko musu islydeti ir linkejo dar syki, po keliu metu pas juos sugrizti "ant dukrytes"

, nezinau, gal taip ir bus, nes ispudziai tikrai patys silciausi ir nuostabiausi. Didelis aciu VISAM personalui