Įkraunama...
Įkraunama...

Ukmergės GN

pas mane nebuvo dideliu bedu nestumo metu,tai viskas gerai ir baigesi
Atsakyti
QUOTE(Vaida1229 @ 2007 11 10, 11:00)
man pikta nebuvo g.gif gal del to kad pinigeliu daviau jau anta karta pas ja atejus i apziura ax.gif ,jau pinigelius megsta tikrai galiu pasakyti,bezodziu paima

oi, biski nedaskaiciau.. galvojau apie kalinauskiene kalbejai.. rolleyes.gif na, pasakysiu tik tiek, kai suzinosiu, kad vel nestuke.gif eisiu pas kita, nes nebepasitikiu kireiliene. schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Mashara,2007 01 29, 17:05]

Šiaip galiu tiek pasakyt. Jei vaikiukas didelis ar komplikacijos maži miesteliai visd rinksis cezarį, nes juos daryt prmokę visi dabar ir nereikia daug terliotis. Kiek teko g irdėt, ukmergėj 3,5 vaikiuko svoris ir jau cezaris. Nes jie nėr geri spec. kad natūraliai išgimdyt. O va vilnius gi ir 4,8 kg leliukus padeda stumt natūraliais takais wink.gif
Ne nesutinku schmoll.gif Aš pagimdžiau Ukmergėj 4 kg sūnų, bet net kalbos nebuvo apie Cezario pjūvį mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Preila,2007 11 12, 13:57]
[quote=Mashara,2007 01 29, 17:05]
Šiaip galiu tiek pasakyt. Jei vaikiukas didelis ar komplikacijos maži miesteliai visd rinksis cezarį, nes juos daryt prmokę visi dabar ir nereikia daug terliotis. Kiek teko g irdėt, ukmergėj 3,5 vaikiuko svoris ir jau cezaris. Nes jie nėr geri spec. kad natūraliai išgimdyt. O va vilnius gi ir 4,8 kg leliukus padeda stumt natūraliais takais wink.gif
Ne nesutinku schmoll.gif Aš pagimdžiau Ukmergėj 4 kg sūnų, bet net kalbos nebuvo apie Cezario pjūvį mirksiukas.gif
[/quote]
taip taip ir Ukmergej moteris praeita savaite pagimde 4.8 kg be jokiu nuskausminimu (kazkuri Ukmergiske apie tai rase) ir apie joki Cezari kalba nejo. Ir suprask dabar zmogau kad geras kaip cia yra is tikruju. Matyt reikia patirt savo kailiu blink.gif
Atsakyti
O as gimdziau Ukmergej su nuskausminimu, nes to norejau, gimdziau pas Saltini, tai kai paprasiau nuskausminimo, tai be problemu suorganizavo, o vaikas gime 4100. Sesuo po menesio irgi gimde pas Saltini, jos vaikas irgi toks pat buvo - 4090, bet kadangi ne pirmas, tai be nuskausminamuju pagimde, o apie cezari niekas mums net neuzsimine.
Atsakyti
kai buvau nestuke.gif lankiausi pas Kalinauskiene,o paskutines 2 savaites pas Rinkeviciene,tai galiu pasakyt kad Kalinauskiene apziuru metu budavo zymiai malonesne ir svelnesne blink.gif o gimdyti teko pas Rinkeviciene tai kai pagalvoji buvo visai gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(calicta @ 2007 11 21, 17:19)
kai buvau  nestuke.gif lankiausi pas Kalinauskiene,o paskutines 2 savaites pas Rinkeviciene,tai galiu pasakyt kad Kalinauskiene apziuru metu budavo zymiai malonesne ir svelnesne  blink.gif o gimdyti teko pas Rinkeviciene tai kai pagalvoji buvo visai gerai  g.gif

rasai, kad teko gimdyti ir lankytis pas Ukmerges gydytojus, bet duomenys apie tave rodo, kad lakiesi pirmojo vaikelio... g.gif nenoriu listi i sirdi ir jei nenori neatsakyk, bet gal kas atsitiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2007 11 24, 08:42)
rasai, kad teko gimdyti ir lankytis pas Ukmerges gydytojus, bet duomenys apie tave rodo, kad lakiesi pirmojo vaikelio... g.gif nenoriu listi i sirdi ir jei nenori neatsakyk, bet gal kas atsitiko? g.gif

Cia gal tik irasas nepakeistas...
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2007 11 24, 09:42)

cia tik irasas nepakeistas,as turiu dvieju su puse menesio suneli biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(calicta @ 2007 11 25, 22:28)
cia tik irasas nepakeistas,as turiu dvieju su puse menesio suneli  biggrin.gif
user posted image

karsta.gif karsta.gif karsta.gif tada gerai... sveikinu sulaukus Vejuko...user posted image
Atsakyti
QUOTE(renkyte @ 2007 11 26, 11:09)
karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif tada gerai... sveikinu sulaukus Vejuko...user posted image

aciu uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
as taip pat gimdziau Ukmergeje ir antra karta (jei pasisek) darysiu taip pat. labai dziaugiuosi daktare J.Jazbutiene thumbup.gif ir daktaru Saltiniu thumbup.gif pas J.Jazbutiene lankiausi nestumo metu, tai neturiu jokiu nusiskundimu. ir kaip daktare ir kaip zmogus superine. gimdziau pas daktara Saltini tai saunuolis o ne vyras thumbup.gif . zodziu ir mano ir vaikelio prieziura buvo labai puiki as patenkinta. teko daryti cezario operacija, bet nelikau nusivylusi.palaikyma jauciau ir is daktaro ir is akuseres ir beabejo savo vyro. Nestumo pradzioje svarsciau ivairiausius variantus, kad gimdyti gal Vilniuje ar Kaune, bet visiskai nesigailiu kad apsiprendziau likti Ukmergeje. sekmes busimoms mamytems, kurios svarstote, nesigasdinkite mazu miesteliu smile.gif
Atsakyti