Įkraunama...
Įkraunama...

Meškėnas

QUOTE(zay @ 2009 03 31, 13:48)
Meškėnė gyvena Pavilnyje jaunųjų gamtininkų stotyje, kas ten būnat galit apžiūrėti, vardu ji Dufi, turi bachūrą, bet metodiškai jį lupa  biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Meškėnė gyvena Pavilnyje jaunųjų gamtininkų stotyje, kas ten būnat galit apžiūrėti, vardu ji Dufi, turi bachūrą, bet metodiškai jį lupa  biggrin.gif

Paskaičiau dar kartą ir susidomėjau. O ten pas tuos gamtininkus dar yra gyvūnų? Ten gali bet kas eiti? Kaip minizoo, kažkas tokio ar ne? Visai įdomu būtų su šeima užsukt.
Atsakyti
Taip, ten užėjimas laisvas už dyka, bet ne pas visus gyvūnus leidžia, nebent yra tam tikros valandos, šito nežinau, bet prie tų kur lauke visada žmonės lankosi. Darbuotojai dažnai būna šalia, galima juos pakalbinti. Be to ten nemažai būrelių susijusių su gamta vaikams.
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2009 04 01, 09:30)
Taip, ten užėjimas laisvas už dyka, bet ne pas visus gyvūnus leidžia, nebent yra tam tikros valandos, šito nežinau, bet prie tų kur lauke visada žmonės lankosi. Darbuotojai dažnai būna šalia, galima juos pakalbinti. Be to ten nemažai būrelių susijusių su gamta vaikams.

Ačiū labai 4u.gif Reiks kada apsilankyt.
Atsakyti
Ačiū Zay, prisijuokiau skaitydama jūsų nuotykius su meškėne. Manau, kad jums visgi linksma nebuvo. O man jie visada tokie nuostabūs meilučiai atrodė... tikrai labai apgaulinga išvaizda.
Atsakyti

O ten ileidzia? nemokamai? smile.gif daug ten gyvuneliu? kaip noreciau pasizvalgyt smile.gif bigsmile.gif
Papildyta:
Aj jau iki galo perskaiciau smile.gif o kokie uzsiemimai vaikams? smile.gif kai vaikas buvau tai ten kazkur pavilny buvau.. biggrin.gif atsimenu tik tvora,ir kazkoks gyvunas mane uz striukes trauke i vidu biggrin.gif o as rekiau mama mama..biggrin.gif biggrin.gif iki siol negaliu prisimint kurioje vietoje ten,ir koks gyvunas biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
meskenai yra tikrai supergudrus gyvuniukai.
uzeikite i youtube ir paieskokite vaizdeliu su "racoon".
is juoko mirti galima biggrin.gif
Atsakyti
na taip, youtubej visko galima rasti. vienas geras buvo, kur jis kilimeli is namu vagia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2009 03 12, 21:23)
Kikoje maciau vieniteli karta..bet poto niekada.smile.gif paziek gal per google ka rasi smile.gif

as manau kad kikoj galima uzsisakyti smile.gif
Atsakyti
Galima ir kokije už kokius 4000 litų, o galima po kokius mini zoo paieškoti po 200 lt
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2009 05 22, 14:58)
Galima ir kokije už kokius 4000 litų, o galima po kokius mini zoo paieškoti po 200 lt

dar toks vyras siulesi man atvezti ir kazkur uz 1200lt..
Atsakyti
Beja pagal naujai priimtą įstatymą meškėnus pardavinėti ir laikyti draudžiama. Mano galva laiku priimtas ir protingas įstatymas, kol pas mus kaip Vokietijoje neatsitiko
Atsakyti