Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/psoriazė - 3 tema

QUOTE(aganiux @ 2007 03 20, 15:06)
Ai dar dadesiu, kad Dermobanza visai nepadeda (tik tiek kad ne tokia sausa oda buna ilgiau), jau vien del to galvoju kad jis negali buti hormoninis.

gali būti, netepliojau su šituo smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Šai ir aš, su savo žadėtu žolelių mišinio receptuku mirksiukas.gif

Imame lygiomis dalimis:
varnalėšos
snapučio
našlaitė
lakišius
takažolės
asiūklio
dobilo
kraujažolės
šventagaršvės
ir šeivamedežio žiedų.
1 -1,5 valgomą šauktą mišinio užpilti 0,5 lito verdančio vandens ir gerti po pusę stiklinės 3 x dienoje.
Pabandykite, gal pagerės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 03 20, 19:05)
Sveikutės 4u.gif

Šai ir aš, su savo žadėtu žolelių mišinio receptuku mirksiukas.gif

Imame lygiomis dalimis:
varnalėšos
snapučio
našlaitė
lakišius
takažolės
asiūklio
dobilo
kraujažolės
šventagaršvės
ir šeivamedežio žiedų.
1 -1,5 valgomą šauktą mišinio užpilti 0,5 lito verdančio vandens ir gerti po pusę stiklinės 3 x dienoje.
Pabandykite, gal pagerės 4u.gif

tai kad as kai kuriu zoliu net pavadinimo nesu girdejus doh.gif doh.gif doh.gif tai kur man jas rasti dabar..... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 03 21, 10:31)
tai kad as kai kuriu zoliu net pavadinimo nesu girdejus  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai kur man jas rasti dabar.....  unsure.gif

Žinai ir aš ne visas žinau, bet žolių vaistinėje turbūt galiam gauti g.gif
Aš savo mergaitei buvau nupirkus "Jadvygos žolių" arbatos (Nr. 45)žvynelinei gydyti, bet manoji negėrė nes ji labai neskani, ir niekaip aš jos neikalbėjau verysad.gif
O tu nebandei tokios žolelių arbatos?

O sudėtinės dalys, kaip dabar paskaičiau, labai panašios į tas kur prieštai parašiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristelev: 21 kovo 2007 - 10:30
Sveikutes, senokai uzeinu ir paskaitineju jusu pokalbius, radau daug geru patarimu biggrin.gif neseniai net uzsiregistravau, parasiau laiska ir tema uzdare cray.gif Esu zalias tai sitos teko ilgokai paieskoti, bet pagaliau radau thumbup.gif noreciau ir as prisijungti
Atsakyti
Tai junkis Daliux. Gal ir tu mums kokiu geru patarimu galesi duoti. Papasakok apie savo liga ir kaip tau sekasi su ja kovoti.
Atsakyti
QUOTE(kristelev @ 2007 03 21, 10:28)

Aš savo mergaitei buvau nupirkus "Jadvygos žolių" arbatos (Nr. 45)žvynelinei gydyti,
O tu nebandei tokios žolelių arbatos?

O sudėtinės dalys, kaip dabar paskaičiau, labai panašios į tas kur prieštai parašiau.

Aš pati bandžiau gert tą arbatą bet kažkaip pagerėjimo nesimate g.gif
Vakar norėjau nupirkt infraraudonuju spinduliu lampą delnams pašildyti bet nežinau ar ji duos kokiu noer rezultatu g.gif arba gal namini soliaruma nupirk kaip jus merginos galvojat? jau labai men tuos delnos skauda o po soliarumo kažkaip pora denu buvo pagerėjimas
Atsakyti
Zvyneline sergu 20m tai ismeginus daug esu. Dar rudeni buvo visas kunas apejes cry.gif
labai baisu buvo. Issigydziau foto terapija ir Daivobet tepalu. Dabar yra tik keleta mazu demeliu. Skaiciau cia apie Dermobaza, jis tikrai ne harmoninis, o skirtas skiesti harmoninius vaistus, tokius kaip Dermovate. mirksiukas.gif Ir Jadvygos arbatele geriau, tik man ji nelabai padejo
Atsakyti
o as rytoj einu i dermatologo konsultacija smile.gif , ziuresiu ka papasakos , man viskas dabar naujiena g.gif , nezinau nei kokiais vaistais gydytis, nei nuo ko pradeti ta gydyma doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2007 03 19, 20:38)
Labas merginos!
O man su kiekviena diena daugeja demiu ir kaip jos sustabdyti net nezinau  sad.gif

Pabandyk skin-cap aeorozolį.Kai kurie sako,kad ir ten hormonų yra,bet tiksliai tai niekas nežino.
Tik problemėlė su skin-cap,nes panašu,kad nebeveža jo į Lietuvą,bet dabar dar yra vaistinėse.Mes su Naca tai pasipirkom juodai dienai,nes labai bijom jei dingtų išvis,nes šiuo metu tai neturim jam pakaitalo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 03 21, 22:36)
o as rytoj einu i dermatologo konsultacija  smile.gif  , ziuresiu ka papasakos , man viskas dabar naujiena  g.gif  , nezinau nei kokiais vaistais gydytis, nei nuo ko pradeti ta gydyma  doh.gif .

Nieko tie gydytojai nepasako,aš seniai nustojau pas juos eit,nes naudos nebuvo nė kruopelytės wub.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Netycia pas jus uzklydau, mano mama serga psoriaze jau mazdaug 20 metu :( daugiausiai pazeista ranku oda, kartais isberia visa kuna, kai jau buna baisus paumejimas gulasi i ligonine, pasidegina, pateplioja ja ten kazkokiom dervom ir praeina kuriam laikui, na ten vos ne kaip sanatorija (Vilniuj, Santariskese), dar jai padeda surus juros vanduo (Baltijos, beje, per mazai surus), bet viskas laikinai, deja :(
Atsakyti
nezinau nei kokiais vaistais gydytis, nei nuo ko pradeti ta gydyma doh.gif .

Papasakok kaip sekesi, pas gydytojus smile.gif Gal neskubek pradeti nuo stipriu vaistu, pamegik Psoriten, nes po harmoniniu jis jau nebepadeda, o yra maziausiai kenksmingas mirksiukas.gif
Atsakyti