Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/psoriazė - 3 tema

QUOTE(`delfine` @ 2007 03 23, 09:40)
Daliux tai kiek tu mokejai jei tau pasirode nebrangu???!!!!  unsure.gif  as uzsirasiau i klinika kuri ta fototerapija daro....gydytojos konsultacija 140 lt + fototerapijos seanstas nuo 35 - 50 lt o seansu reikia apie 15 .... tai paskaiciavus iseina kad fototerapijos kurso kaina 600lt +140 konsultacija = 740....sakyciau daugoka. Tik jeigu tai tikrai padeda tai sutikciau tiek susimoketi

o as buvau kairiukscio-2, konsultacijoje, tai pirmi 5 kartai fototerapijos nemokami sake, o uz kitus reiks susimoketi, bet va kiek tai ir nepaklausiau blink.gif tai mane uzrase kitai savaitei, vistiek manau turetu buti pigiau. nu pasakysiu kaip suzinosiu, vistiek reiks skambinti dar gydytojai.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 03 23, 11:57)
o as buvau kairiukscio-2, konsultacijoje, tai pirmi 5 kartai fototerapijos nemokami sake, o uz kitus reiks susimoketi, bet va kiek tai ir nepaklausiau  blink.gif tai mane uzrase kitai savaitei, vistiek manau turetu buti pigiau. nu pasakysiu kaip suzinosiu, vistiek reiks skambinti dar gydytojai.

O tau cia valstybiskai priklauso ar ne? nes as ir i kairiukscio vaikstau pas lapinskaite - alia gydytoja mano, bet ji man niekada nera net pasakojus apie ta terapija!!!!! unsure.gif nzn gal man tipo "nepriklauso"...gal per mazai isberta...nu bet man piktumas ima, bent jau pasakyt galejo kad tokia galimybe yra!!!! mad.gif
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2007 03 23, 11:42)
nu daaaa... g.gif Daivonex hormoninis juk smile.gif

Tai nelabai pamenu as ta pavadinima...tik zinau kad zalia tubele.... daibobet gal ar daivobat vadinasi - nu zodziu visi ju tie pavadinimai man maisosi doh.gif bet tikrai manau kad jis nehormoninis, nes gydytoja liepe tepti kai tik apgydau ziauriausias vietas...o kai juo tepu - jokio rezultato nera tik siaip...del vaizdo ir ramybes teplioju... rolleyes.gif del to linkus esu manyti kad jis nehormoninis schmoll.gif
Atsakyti
o tai gal kas nors geresnes vietas zinot, kur pigiau fototerapija padaryti nei kad 35-50 lt uz karta???? 4u.gif
Atsakyti
Vilniaus universiteto Dermatovenerologijos centras jau kelerius metus turi fototerapijos iranga, pabandykit ten pasiskambinti, gal pigiau bus mirksiukas.gif o priklausyt visom priklauso, tik va su tais gydytojais, kol pats nepaprasysi, nesakys schmoll.gif lyg paslaptis didziule butu.
Atsakyti

QUOTE(`delfine` @ 2007 03 22, 17:44)
Tai Daliux, Daivobet nekenksmingas????? na bent jau maziau kenksmingas???? as juo tepu nuo pat ligos atsiradimo...ir is tikruju jis man padeda, tik va nenoriu juo piknaudziauti, tai kai tik apmazeja - pereinu ant nehormoninio daivonax ar koks ten...tokioj zalioj tubelej.... bet uzsiregistravau po velyku pas viena dermatologe, sake gera gydytoja, tepaliuku daug priraso isbandyti, kaitalioja, bando atrasti pacientui tinkama, tai nusprendziau pasikonsultuoti ir i fototerapija eiti brangus malonumas, bet pabandyti verta....

QUOTE(Daliux)
Kenksmingas, taip pat harmoninis, bet jis yra pusiau skiestas. O fototerapija man labai padejo  buvo visas kunas, dabar tik keli taskeliai ir ne tiek jau brangu 

As kazkada daug kartu ejau i fototerapijos seansus, tai man visiskai nepadejo. Dermobanza as naudoju ne del to kad padetu, nes nepadeda absoliuciai niekas, o tik del to, kad kai labai sausa, tai atrodo kad labiau ir niezti. Tai va, vazelinas ko gero ir yra geriausias riebalas smile.gif
Snd nusipirkau kazkoki krema, kuris pagal aprasyma turetu apmazinti raudonuma ir sumazinti niezuli, ziuresiu kaip istiesu bus, pries perkant issiaiskinau kad jis tikrai nekaltas kremukas blink.gif
Atsakyti
Daivonex neharmoninis, tik vistiek juo piknaudziauti negalima, jis mazina kalci ax.gif
Atsakyti
O kodel jis toks brnagus tada? man kazkada buvo israse ji, tai atsimenu kad i kompensuojamu sarasa iejo...O nehormoniniai visi gi pigus palyginti.
Atsakyti
[quote=`delfine`,2007 03 23, 14:42]
O tau cia valstybiskai priklauso ar ne? nes as ir i kairiukscio vaikstau pas lapinskaite - alia gydytoja mano, bet ji man niekada nera net pasakojus apie ta terapija!!!!! unsure.gif nzn gal man tipo "nepriklauso"...gal per mazai isberta...nu bet man piktumas ima, bent jau pasakyt galejo kad tokia galimybe yra!!!! mad.gif

nu taip, kaip supratau kad priklauso, bet irgi nepasiule, kol as neisiziojau, tik paklausus pasake kad gali i dienos stacionara uzrasyti nu atvaziuosiu tik procedurom ir vel namo, ir kaip rasiau anksciau tik 5 kartai nemokami, as tai labai ir tu suku fototerapiniu norejau nes galva kaip salma koki uzsidejus jausmas, bet isaiskino kad jos sugede ir tik privaciai galima gauti pasisvitinti kaskur vilniuje, nei kur nei kaip nepasake, bet bandysiu vistiek susizinoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTUKĖ: 23 kovo 2007 - 19:48
labutis undineles. ir as uzsuku karts nuo karto, paskaitineju, gal atrasiu ka naudojate jus, o as nebandziusi...
man tai ziauriausia padetis su rankomis. o namuose su vaiku sedint, tai labai sunku, nes kaskart suslapinus, baisiai nemalonu ir degina ir pan.
o ir atsirado viskas po gimdymo, tiesa vaikysteje irgi turejau sad.gif
tai dabar pradejau sportuoti (nes labai daug svorio priaugto liko), sakau gal su nereikalingais kg ir zvynuotoji pasitrauks.
tiesa, ar niekas nebandete bionet magneto http://www.bionet.hu...e...=42&tid=468
nes prirasyta apie ji tai graziai, tik as nelabai tikiu tokiais abra kadabra. bet vistiek dabar bandau: AKS sumazejo jau po 2 kartu. matysim kaip bus toliau...
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 03 23, 19:27)
O kodel jis toks brnagus tada? man kazkada buvo israse ji, tai atsimenu kad i kompensuojamu sarasa iejo...O nehormoniniai visi gi pigus palyginti.

Taip, jis kompencuojamas. Na, harmoniniai nera patys brangiausi, o Psorieten taip pat ne is pygiuju. Atvirai tai nezinau kodel tokios kainos, tik sake neharmoninis, o ir lapeli nieko tokio neradau unsure.gif
Atsakyti
paskaitinėjau, tikrai - Daivonex ir Daivobet ta pati sudėtis (kalcipotriolis), nesteroidinis vaistas, galima tepti ir vaikus smile.gif o geriausiai atseit tinka galvai mastau.gif
Atsakyti
nu tai pradejau tais vaistais teplioti, pasedejau paziurejau ir nutariau, kad neissisuksiu, o vat fototerapija turesiu atideti verysad.gif , nes pamirsus buvau, kad mano pirmokei atostogos, tai nenoriu ja su savim ten tampyti, be to gal kur isvaziuosim ekspromtu, nenoriu prisiristi, nes vaistus tai su savim pasiemiai ir varai , o taip jau turesiu vilniuje sedeti, bet toks staigus pagerejimas, kad net nedrasu pasidare, visos demes tik pasviesejo ir jau taip baisiai neniezti, o tas cutivate veidui tai visai gerai padeda, beveik net nesimato, kad kas ir buvo ant veido, bet jauciu jei nustociau dabar tepti tai greitai viskas gryztu, kas daugiau patirties turi, papasakokit kas darosi nustojus tepliotis?
Atsakyti