QUOTE(`delfine` @ 2007 03 22, 17:44)
Tai Daliux, Daivobet nekenksmingas????? na bent jau maziau kenksmingas???? as juo tepu nuo pat ligos atsiradimo...ir is tikruju jis man padeda, tik va nenoriu juo piknaudziauti, tai kai tik apmazeja - pereinu ant nehormoninio daivonax ar koks ten...tokioj zalioj tubelej.... bet uzsiregistravau po velyku pas viena dermatologe, sake gera gydytoja, tepaliuku daug priraso isbandyti, kaitalioja, bando atrasti pacientui tinkama, tai nusprendziau pasikonsultuoti ir i fototerapija eiti brangus malonumas, bet pabandyti verta....
QUOTE(Daliux)
Kenksmingas, taip pat harmoninis, bet jis yra pusiau skiestas. O fototerapija man labai padejo buvo visas kunas, dabar tik keli taskeliai ir ne tiek jau brangu
As kazkada daug kartu ejau i fototerapijos seansus, tai man visiskai nepadejo. Dermobanza as naudoju ne del to kad padetu, nes nepadeda absoliuciai niekas, o tik del to, kad kai labai sausa, tai atrodo kad labiau ir niezti. Tai va, vazelinas ko gero ir yra geriausias riebalas

Snd nusipirkau kazkoki krema, kuris pagal aprasyma turetu apmazinti raudonuma ir sumazinti niezuli, ziuresiu kaip istiesu bus, pries perkant issiaiskinau kad jis tikrai nekaltas kremukas