Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/psoriazė - 3 tema

QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 04 12, 19:48)
o tie seansai kas kiek laiko paskirstyti, reikia kasdien eiti, ar kas kelias dienas, nezinau kaip reiks laika susiderinti tai nusprendziau pasiklausineti

Is pradziu kas diena, po kelias min, /siandiena buvau 2 min/ paskui kas antra diena, paskui po du kart i savaite. Taip man sake ir as rudeni taip ejau smile.gif Bet tikrai reies daugiau nei 10. Gyditoja kazkaip pagal kieki skaiciuoja, kiek per metus galima. Ji siandien aiskino man, bet nelabai pamenu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 04 12, 23:19)
Is pradziu kas diena, po kelias min, /siandiena buvau 2 min/ paskui kas antra diena, paskui po du kart i savaite. Taip man sake ir as rudeni taip ejau  smile.gif  Bet tikrai reies daugiau nei 10. Gyditoja kazkaip pagal kieki skaiciuoja, kiek per metus galima. Ji siandien aiskino man, bet nelabai pamenu  blink.gif

tai ko gero ir man ne kasdien reiks eiti, bo jau buvau issigandusi doh.gif
kad tris savaites kiekviena diena...biski sunkokai gali pavykti ax.gif
bet jeigu paskui kas antra isdelioja kas trecia tai super thumbup.gif
Atsakyti
Rudeni as ilgai vaiksciojau, netoli 30 kartu rolleyes.gif gal dabar maziau reikes, o tie tarpai tai nuo odos priklauso, kaip reaguoja g.gif Mano veidas greit raudonuoja, tai as ranksluosciu uzsidengiu, kad per daug neidegciau lotuliukas.gif
Atsakyti
o as jau zinokit pradejau fototerapijos kursa.... ax.gif tai butinai pasipasakosiu koks poveikis... 4u.gif
Atsakyti
lauksim ziniu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 04 18, 10:16)
o as jau zinokit pradejau fototerapijos kursa....  ax.gif  tai butinai pasipasakosiu koks poveikis... 4u.gif

as irgi lauksiu ziniu, uzsirasiau pas gydytoja kitai savaitei bandysiu prasyti tos fototerapijos, tai labai ydomu
Atsakyti
O as siandiena jau 4 karta buvau fototerapijoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 04 18, 16:38)
O as siandiena jau 4 karta buvau fototerapijoj  rolleyes.gif

Daliux, bet tu ir anksciau esi ejus...kaip rezultatai? ar geri? bigsmile.gif
jus neisivaizduojat kiek daug as vilciu dedu i tai.... nes kazkaip tais tepliojimais jau nebetikiu.... jie gali tik palengvinti kuriam laikui, bet ne pagydyti schmoll.gif
dar esu pasiryzus isbandyti negyvosios juros vonias...ju kursas sugiharoje apie 400 lt doh.gif bet ka ... jei vilties yra - reikia isbandyti .... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 18 balandžio 2007 - 17:24
As esu isbandziusi fototerapija, labai labai daug kartu. Na gal 4 metus vis po dukart i metus po 10 seansu. Nepastebejau kad kazka padetu, bet as tada naudojau horm. tepala, tai man ir taip nenieztedavo, tik rausvos demeles budavo, net be zvynu jokiu...
O dabar tai atsirado ant rankos nauja deme, kasdien vis dideja, bet dar jos neniezti, ne taip kaip visa kuna sad.gif Na o is geru naujienu tai kazkokiu stebuklingu budu man praejo demes pazastyse, gal ten ir ne zvyneline buvo?! Tepiau ivairiais tepaliukais, purskiau antialerginiu purskaliuku, kuri galima net kudikiams, bet niekas negalejo nuimt nei baisaus raudonumo, nei niezulio. Paskui pagalvojau, kad tiesiog drekinsiu Linola Fett tepalu ir nebekreipsiu demesio ir zinokit praejo man. Sunku pasakyti ar cia Linola ar ne, tikrai neisivaizduoju, dar vis tepu siuo tepalu, nes dar liko patamsejus oda kur buvo demes, tai baisu kad vel neatsirastu smile.gif
Atsakyti
As rudeni vaiksciojau ir neliko nei demeles, o buvo ant viso kuno ir nemazi plotai verysad.gif dabar atsiradusios kelios nedideles dameles, bet turejau ir stresu ir skausmu wacko.gif stuburas sustreikavo, operacija zadejo mega_shok.gif
o dabar vaikstau po baseinus, visokias proceduras ir niekas neitaria, kad zvyneline sergu clap.gif clap.gif clap.gif taip graziai mano oda neatrode kokia 10 m.

As negyvosios druskos voniose, jau keli metai paguliu, o ir kai maudaus isidedu, jug jos yra pirkti mirksiukas.gif O jei kalbi apie negyvosios juros dumblius, taip pat meginau ir simtus mokejau unsure.gif malonios proceduros, bet tik tiek.... poniu ismislas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 04 18, 18:00)
Paskui pagalvojau, kad tiesiog drekinsiu Linola Fett tepalu ir nebekreipsiu demesio ir zinokit praejo man. Sunku pasakyti ar cia Linola ar ne, tikrai neisivaizduoju, dar vis tepu siuo tepalu, nes dar liko patamsejus oda kur buvo demes, tai baisu kad vel neatsirastu smile.gif

Man Linola Fett irgi thumbup.gif , bet kad jis dingęs g.gif , ar jau vėl atsirado bigsmile.gif , kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 04 18, 19:01)
As negyvosios druskos voniose, jau keli metai paguliu, o ir kai maudaus isidedu, jug jos yra pirkti  mirksiukas.gif  O jei kalbi apie negyvosios juros dumblius, taip pat meginau ir simtus mokejau  unsure.gif  malonios proceduros, bet tik tiek.... poniu ismislas  biggrin.gif

tai sakai ismislas ta negyvosios juros druska.... g.gif
na bet as galvoju ziemai vis viena isbandyti, sake ji ir imuniteta stiprina, kas man ne pro sali...
o ten sugiharoje tai ne dumbliu vonia, o tiesiog toks baseiniukas, kuris pripiltas negyvosios juros vandeniu druksingu - jis ant tiek prisotintas tos druskos, kad negali issilaikyti po vandeniu - meta tave tiesiog i virsu, tai su didelem pastangom isikibus i krasta reikia laikytis biggrin.gif
teko man viena karta ten isbandyti ta procedura..... tai odai tikrai malonu buvo, tik kad nuo vieno karto nepagysi doh.gif
reiks bandyti manau g.gif

o beja, po to pirmojo seanso zinokit man raudonavimas dingsta....gal cia isitikinimas, bet akys juk mato - tokios ruzavos demes darosi, nebe raudonos kaip anksciau....
tik kad galva ziauriai niezti doh.gif o gydytoja neleido tepti jokiais hormoniniais tepalais kol bus sis fototerapijos kursas unsure.gif nu bet gal kaip nors.... wub.gif
Atsakyti