Plaukiojau ukrainoj, tokiose baseinuose, ezeriuokuose, visa menesi ten buvau, o naktimis drusku sahtuose miegodavau.
Na, nesakau, kad visai ismislas
jug malonios proceduros, bet jug jie to vandens nesiveza, o tik drusku prideda, sakau gal i vonia galima daugiau pridet
siaip girdejau ne vienam padejo.
Plaukiojau ukrainoj, tokiose baseinuose, ezeriuokuose, visa menesi ten buvau, o naktimis drusku sahtuose miegodavau.
sveikos "undineles"
as labai nedrasiai...gal priimsit
As va beveik 27metus gyvenau sau ir vargo nemaciau,o pries pora men atsirado pazasty maza demele i kuria as is pradziu nekreipiau demesio,maniau seip sudirgimas
bet po men ji taip isplito!Apeme visa pazasty raudona,nieztinti ir apsitraukusi kazkokiom pleiskanom.Prie jos labai greitai per savaite kokia,demeliu atsirado ant viso kuno.Eme niezeti galva,atsirado demeliu prie plauku linijos.Svarbiausia,kad demes pas mane atsiranda tokiose vietose pvz.ant speneliu,ant veido apie nosi ir lupu kampucius(dar nedideles)ir net ant lyt organu
Siandien buvau pas gyd.tai jis paziurejo ir pirmas klausimas buvo ar kas seimoj serga zvyneline.O sirgo ir senelis ir tetis.Kai paklausiau ar man zvyneline atsake,kad tokiu diagnoziu kurios visam gyvenimui,taip greitai neskelbia
liepe ateit po savaites.Israse dermovate ir elidil(panasiai kazkaip)veidui.Panasu kad man tikrai zvyneline ar ne taip?
beje esu labai jautrus zmogas ir vis pergyvenu del viso svieto..tas negerai kaip supratau zvyneline megsta stresa.Dabar liudziu nes ypac baugu kad atsirado ant veido.Ir seip keistose vietose tos zaizdeles..Ar priimsit mane pasiguost pasitart ir seip paplepet...
As va beveik 27metus gyvenau sau ir vargo nemaciau,o pries pora men atsirado pazasty maza demele i kuria as is pradziu nekreipiau demesio,maniau seip sudirgimas
sveika (o gal reikia sakyt nesveika) įsijungusi į mūsų gretas, Paslaptingoji. 
užjaučiu
užjaučiu
Paslaptingoji
man taip pat nuo pazasties prasidejo......
deja nepaguosiu, manau kad tau zvyneline, musu forume vadinama trumpiau ir ne taip baisiai pso...
Taip tu teisi - zvyneline (pso) megsta stresa....as taip pat jautrus zmogus ir del to kenciu.... bet mokausi valdyti stresines situacijas
nori paguosiu?
kartais pso taip kaip netiketai islenda - ima ir dingsta netiketai keleriems metams, 10, 20 ar netgi su visam
nori dar paguodos? - israsta gydymo metodika vadinama fototerapija arba PUVA sviesos terapija (skirtumas tarp ju yra kad vienur su tepaliuku kitur be tepaliuko berods kaitinies) - si procedura padeda daugeliui ligoniu ir istumia pso i reamisijos stadija - kitaip tariant ji gali dingti nuo 2 iki 6 menesiu
priklausomai nuo to kaip zmogus po terapijos gyvena - ar ruko, vartoja alkoholi, stresuoja...
taigi kaip viena gydytoja man sake - si liga yra tinginiu liga - turi negerti, nerukyti, daug ilsetis, nestresuoti....tik nelabai siomis dienomis ymanoma
Taigi priimsime tave i savo kluba ir tikrai paguosim, uzjausim, pasidalinsim gydymo patirtimi - tik neliudek
- reikia su sia liga susidraugauti
deja nepaguosiu, manau kad tau zvyneline, musu forume vadinama trumpiau ir ne taip baisiai pso...
Taip tu teisi - zvyneline (pso) megsta stresa....as taip pat jautrus zmogus ir del to kenciu.... bet mokausi valdyti stresines situacijas
nori paguosiu?
kartais pso taip kaip netiketai islenda - ima ir dingsta netiketai keleriems metams, 10, 20 ar netgi su visam
nori dar paguodos? - israsta gydymo metodika vadinama fototerapija arba PUVA sviesos terapija (skirtumas tarp ju yra kad vienur su tepaliuku kitur be tepaliuko berods kaitinies) - si procedura padeda daugeliui ligoniu ir istumia pso i reamisijos stadija - kitaip tariant ji gali dingti nuo 2 iki 6 menesiu
taigi kaip viena gydytoja man sake - si liga yra tinginiu liga - turi negerti, nerukyti, daug ilsetis, nestresuoti....tik nelabai siomis dienomis ymanoma
Taigi priimsime tave i savo kluba ir tikrai paguosim, uzjausim, pasidalinsim gydymo patirtimi - tik neliudek
QUOTE(`delfine` @ 2007 04 20, 08:55)
Paslaptingoji
nori paguosiu?
priklausomai nuo to kaip zmogus po terapijos gyvena - ar ruko, vartoja alkoholi, stresuoja...
- reikia su sia liga susidraugauti 
nori paguosiu?
Aš dariausi foto terapiją su puva
Papildyta:
[quote=Paslaptingoji,2007 04 19, 22:22]
sveikos "undineles"
Sveikutė
Ps. mūsų sūnaičiukai vienmečiai
Paslaptingoji, labukas
Malonu,kad prisijungei, čia rasi daug patarimų ir pasibėdavojimų
Man šiuo metu net griaudu ir kalbėt, nes alkūnes taip skauda,kad darbe spausdinu nepadėjus rankų ant stalo
Nebežinau ką ir daryt.. Streso labai daug turiu, o kaip jį valdyt iki šiol neišmokstu..
Man šiuo metu net griaudu ir kalbėt, nes alkūnes taip skauda,kad darbe spausdinu nepadėjus rankų ant stalo
kaip faina kai esi ne vienas
viskas atrodo netaip baisu
nes seip nelabai turiu su kuom pakalbet apie liga,tik su mama,o vyras nelabai dar supranta kas cia,sako tu tepk tepk ir praeis tau.
beje o foto terapija klaipedoje yra?
kazi o koky poveiky pso daro saldumynai?As tokia megeja..
ar tikrai dieta turi poveiki?O soliariumas?galvoju nueit,nes veidas dabar mane labiausiai gasdina,visgi matomiausia vieta
zadu nusipirkt negyvosios juros druskos,skaiciau pas jus,kad padeda kazkuom
o va kaip stresa valdyt as irgi dar nezinau..na bet palaikykime viena kita
Cili
Ince jus su gimtadieniu
ir visom aciu uz silta sutikima
nes seip nelabai turiu su kuom pakalbet apie liga,tik su mama,o vyras nelabai dar supranta kas cia,sako tu tepk tepk ir praeis tau.
Cili
Ince jus su gimtadieniu
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 04 20, 10:41)
kaip faina kai esi ne vienas
viskas atrodo netaip baisu
ar tikrai dieta turi poveiki?O soliariumas?galvoju nueit,nes veidas dabar mane labiausiai gasdina,visgi matomiausia vieta
Cili
Ince jus su gimtadieniu
Cili
Ince jus su gimtadieniu
Ačiuks
Aš dabar nenaudoju jokių vaistų tik einu į soliariumą ir naudoju aliejuką vaikišką biubhen
Čili laikykis
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 04 20, 10:41)
ar tikrai dieta turi poveiki?
Tikrai negerai
QUOTE(Incė @ 2007 04 20, 12:03)
Čili laikykis
aš taip suprantu kad tau labai išsausėję ir trūkinėja taip
Gal pabandyk salicilo berods tepalas jis toks labai riebus,turėtų suminkštint odą.
man netrūkinėja, o tiesiog skauda
Paslaptingoji,
o tu bandyk vyrui pamazu viska aiskinti... pasakyk kad tai igimta, paveldima ir pan.... papasakok daugiau apie ta liga, tik nenupiesk visko tragiskai baisiai
mano draugas visiskai siu berimu nesibaido - atvirksciai dar pakomentuoja ar siandien geriau negu vakar ar blogiau, pasako koks kremukas hormoninis ar ne siandien tiktu
mat pas mus veidrodzio nera, tai jis man uz veidrodi
bet is pradziu jam buvo neaisku kas cia, todel keistai vis ziuredavo, o kai paaiskinau, viska jis supranta ir tiki kad fototerapija isvaduos mane
o man zinokit labai gereja
dar tik 3 fototerapijos seansas, bet rezultatai matosi
kol vyksta terapija netepu jokiais hormoniniais preparatais, o demeles pradejo rimti...
jeigu siaip netepciau be fototerapijos tai po 2-3 dienu butu kosmaras
o dabar ne....
ech palaikykit kumstukus uz mane kad tik pasisektu man ta terapija
o tu bandyk vyrui pamazu viska aiskinti... pasakyk kad tai igimta, paveldima ir pan.... papasakok daugiau apie ta liga, tik nenupiesk visko tragiskai baisiai
mano draugas visiskai siu berimu nesibaido - atvirksciai dar pakomentuoja ar siandien geriau negu vakar ar blogiau, pasako koks kremukas hormoninis ar ne siandien tiktu
bet is pradziu jam buvo neaisku kas cia, todel keistai vis ziuredavo, o kai paaiskinau, viska jis supranta ir tiki kad fototerapija isvaduos mane
o man zinokit labai gereja
jeigu siaip netepciau be fototerapijos tai po 2-3 dienu butu kosmaras
o dabar ne....
ech palaikykit kumstukus uz mane kad tik pasisektu man ta terapija