Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/psoriazė - 3 tema

QUOTE(corsa @ 2007 04 30, 23:45)
O salicilas, t.y. salicilio spiritas?  blush2.gif  Nesijuokit is manes jei kas, nes tik toki zinau  ax.gif

Ne nespiritas biggrin.gif o toks riebus kaip vazelinas vaistas smile.gif
Man atrodo juo tepdavo kaip labai storas žvynas būdavo,tai jis suminkština ir jis nukrisdavo,o tada jau kitokiais vaistais tepdavo.
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 04 30, 18:16)
Gal kas nors bandet Tibeto grybu gydytis? cia SM kaip tik yra tema tibeto grybas, ten kazkas rase kad moteriske egzema issigyde.... sakau gal ir mums padetu  g.gif
gal kas siaip bandet organizmo valyma atlikineti, gal kokie teigiami pokyciai buvo?
Na gal is viso yra tokiu kurioms netradicinaisi budais pagerejo pso ?
pasidalinkit  4u.gif

Kazkada seniai esu bandziusi Tibeto gryba, bet man niekuo nepadejo. verysad.gif Zinau, viena issigyde gerdama ir tepdamasi misko naslaiciu stipria arbata, bet ir tai man nepadejo unsure.gif Dar girdejau, kad ugniazoliu vonios padeda, maudziausi, bet dideliu rezultatu nepajauciau rolleyes.gif ir dar visokiu yra....
Atsakyti
QUOTE(Incė @ 2007 05 01, 06:08)
Ne nespiritas biggrin.gif o toks riebus kaip vazelinas vaistas smile.gif
Man atrodo juo tepdavo kaip labai storas žvynas būdavo,tai jis suminkština ir jis nukrisdavo,o tada jau kitokiais vaistais tepdavo.

Aciu Ince! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 05 01, 12:10)
Kazkada seniai esu bandziusi Tibeto gryba, bet man niekuo nepadejo.  verysad.gif  Zinau, viena issigyde gerdama ir tepdamasi misko naslaiciu stipria arbata, bet ir tai man nepadejo  unsure.gif  Dar girdejau, kad ugniazoliu vonios padeda, maudziausi, bet dideliu rezultatu nepajauciau  rolleyes.gif  ir dar visokiu yra....

aisku, aciu uz informacija 4u.gif
gal reiktu pabandyti, gal kiekvienam reikia savo vaista susirasti g.gif
tai tibeto grybas,
misko naslaiciu arbata ir gerti ir teptis....
ugniazoliu vonios...
reiks kazkuri bandyti rolleyes.gif labiausiai link tibeto grybo linkstun rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 01, 13:09)
aisku, aciu uz informacija  4u.gif
gal reiktu pabandyti, gal kiekvienam reikia savo vaista susirasti  g.gif
tai tibeto grybas,
misko naslaiciu arbata ir gerti ir teptis....
ugniazoliu vonios...
reiks kazkuri bandyti  rolleyes.gif  labiausiai link tibeto grybo linkstun rolleyes.gif

Turim tokia liga, kad vienam tas, kitam kitas padeda rolleyes.gif sekmes meginant thumbup.gif

Naslaiciu arbata, ideti sauksta, gerai butu pavirti kokias 5 min ir gerti po stikline i diena, o ir pasiteplioti nepakenks mirksiukas.gif

O vonioms, prisirenku daug ugniazoliu, pridedu pilna puoda, paverdu koki 15 min. ir dar truputi palieku, tada nukosiu i vonia ir reikia paguleti 10 - 15 min.

pamegink ir gryba, blogiau jug nebus thumbup.gif sekmes bandant

Tiesa, sako, kad kitiem ir 3 ugniazoliu voniu uztenka, jas reikia daryti kas antra diena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daliux: 01 gegužės 2007 - 12:34
Daliux, o tu pati tu ugniazoliu renkiesi ar vaistinej perki?
kazkaip mieste gyvenant ne kas su zoliu istekliais aplink... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 01, 14:11)
Daliux, o tu pati tu ugniazoliu renkiesi ar vaistinej perki?
kazkaip mieste gyvenant ne kas su zoliu istekliais aplink...  unsure.gif

lotuliukas.gif as kieme buvau uzsiveisus, glebiais galejai temti, dabar jas vis naikinu. O siaip ju miske buna, pakrumese.... ju daug reikia, vaistinej brangiai kainuos, geriau surasti kokia vietele kur jos auga mirksiukas.gif galima dar kokio lakisiaus primaisyti, taip pat gerai musu ligai.
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 05 01, 13:32)

O vonioms, prisirenku daug ugniazoliu, pridedu pilna puoda, paverdu koki 15 min. ir dar truputi palieku, tada nukosiu i vonia ir reikia paguleti 10 - 15 min.

pamegink ir gryba, blogiau jug nebus  thumbup.gif  sekmes bandant

Tiesa, sako, kad kitiem ir 3 ugniazoliu voniu uztenka, jas reikia daryti kas antra diena

o kaip tos ugniazoles atrodo, nieko apie tai niekada nesu girdejusi,
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 01, 21:13)
o kaip tos ugniazoles atrodo, nieko apie tai niekada nesu girdejusi,

Va tokia ta ugniažolė mirksiukas.gif

Ji nuodinga - neragaukit nono.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2007 05 01, 22:36)
Va tokia ta ugniažolė mirksiukas.gif

Ji nuodinga - neragaukit  nono.gif .

Tikrai tokia thumbup.gif Jei jau rasit ugniazuoliu dar vienas toks patarimas. Gal katra kokia karpa turit tai ugnezoles lapeli nuskynus tuo geltonu pienu reikia patepti. Vieno karto gali neuztekti, bet pameginti verta smile.gif as kelias turejau, nunyko. O jei kam tikrai idomu, galiu ir truputi veiksmingesni buda pasakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
susimasciau...kur cia tu ugniazoliu prisiraut g.gif
gal ir profilaktiskai tos vonios nepakenktu..
o galvai jos irgi padeda bigsmile.gif
nes man fototerapija galvai - nulis emociju schmoll.gif
nebent reikia eiti i privacia klinika, jie ten alia tokias sukas turi.....
Atsakyti
sveikos , na as rytoj varau i odos polilinika ..ziuresi ka pasiulys po keliu metu pertraukos blush2.gif blush2.gif
Su galva tai ziauru verysad.gif verysad.gif sampunu taip ir neisisrenku ,jau atrodo neutrogena neblogas.. bet po kiek laiko vel niezulys nezmoniskas doh.gif doh.gif bet jauciu ir maista reikia ziureti, zinokit tik riebiau pavalgau ir pablogeja blink.gif

dar ..yra neigiamas mano bruozas... brunette.gif blush2.gif jauciu ir tai itakoja .. doh.gif doh.gif :

na tai va lauksiu rytojaus ,varysiu pas Grusauska _kaune, gal kas pas ji lanktees? kaip jis g.gif

Echh kad tu zuvyciu butu kur upeje pvz... nu butume visos grazios rolleyes.gif rolleyes.gif

pas mane jau ant alkuniu atsirado ir ant koju verysad.gif tokie nedidukai plemukai..raudoni su pleiskanytem... tai visai jau Zuvele virstu unsure.gif unsure.gif bet kas idomiauisia ,galva niezti iki pasiutimo doh.gif koju ir alkuniu neikiek blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jurginta*: 02 gegužės 2007 - 13:36