Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/psoriazė - 3 tema

QUOTE(`delfine` @ 2007 05 02, 13:44)
susimasciau...kur cia tu ugniazoliu prisiraut  g.gif
gal ir profilaktiskai tos vonios nepakenktu..
o galvai jos irgi padeda  bigsmile.gif
nes man fototerapija galvai - nulis emociju  schmoll.gif
nebent reikia eiti i privacia klinika, jie ten alia tokias sukas turi.....

neskubek su tom zolem, jos dar mazos, kai nepazysti vargiai rasi sad.gif palauk vasaros, paaugs, prazydes, o tu i kokia iskyla ivaziuosi, pasidairysi ir po kokiu medziu rasi biggrin.gif tada ir prisirausi.

O su galva man taip yra, nei as jai ka darau ypatingo, nei ka, bet jei gereja visas kunas, tai ir galva gereja. Rudeni kaip su salmu buvau, po fototerapijos savaime isnyko thumbup.gif
sampunais tai visais nusivylus, kiek bandziau poveikio jokio. Tai dabar perku plaukam, o ne zvynam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2007 05 01, 22:36)
Va tokia ta ugniažolė mirksiukas.gif

Ji nuodinga - neragaukit  nono.gif .

ale randa zmones tokia didele nuotrauka biggrin.gif o as tai tundra radau tokia maziuke nieko neiziurima, spoksojau spoksojau ir nepazinau doh.gif

QUOTE(Daliux @ 2007 05 02, 10:16)
Tikrai tokia  thumbup.gif  Jei jau rasit ugniazuoliu dar vienas toks patarimas. Gal katra kokia karpa turit tai ugnezoles lapeli nuskynus tuo geltonu pienu reikia patepti. Vieno karto gali neuztekti, bet pameginti verta  smile.gif  as kelias turejau, nunyko. O jei kam tikrai idomu, galiu ir truputi veiksmingesni buda pasakyti  mirksiukas.gif

dabar prisiminiau mano drauge su sita zole ant kaktos visa karpyna issinaikino biggrin.gif , reiks ir mano ant pirsto gyvenancia pabandyti pakankinti smile.gif
Atsakyti
Mergaitės,gal galit padėti blush2.gif rytoj būsiu vilniuj ir noriu nusipirkt Ski Cup,nes pas mus varnos vaistininkės pamiršo užsakyt,o jau nuo ketvirtadienio laukiau doh.gif odą apgaudinėjau su Psoriatenu,galvojau,bus Skin Cup,tai gal geriau suveiks,negu iskart po elocono,o man padeda psoriatenas tik tris kartus per diena tepantis doh.gif ...tai mėsa tame,kad gal žinot,kokioj vaistinėj rytoj tikrai gaučiau Skin Cupo??? blush2.gif
Atsakyti
internete galima surasti kurios vaistinės jo turi, tik ta informacija dažnai netiksli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 02, 21:48)
internete galima surasti kurios vaistinės jo turi, tik ta informacija dažnai netiksli unsure.gif

tai todėl ir klausu,nes vaistai.lt parašytos kelios vaistinės,tik nežinau,ar jose bus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(spylkutia @ 2007 05 02, 21:52)
tai todėl ir klausu,nes vaistai.lt parašytos kelios vaistinės,tik nežinau,ar jose bus... g.gif

o tu paskambink i vaistines ir zinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos ,as jau po vizit pas gydytoja doh.gif oj isbare mane kad nesilankau blush2.gif Ale gerai gal.. dabar zinosiu kad pati kalta del paumejimu doh.gif doh.gif taigi kadangi pas mane jau pauuumejimas didokas tai dabar apie 21d teks su hormonais draugauti unsure.gif galvai dermovate ir kunui tepala toki pat tik silpnesni israse dar ji ir gaminti reikes,kas liecia smpunus.. jis sake net nesidairyti i tuos brangius blink.gif o pats rekomendavo berzu pumuru sampuna su derva .. sake nelaukti pagerejimo po pirmo plovimo biggrin.gif na zodziu bandysiu..o po 3 sav grieztai pasirodyti ..ir tada ziures ka toliau man veikti smile.gif Pats .. paaiskino kad geriauisia butu tuos vaistukus leistis ..bet..aisku kaina ir galimybes viska riboja unsure.gif o seip sake kas met atsiranda nauju vaistu tai jei jau tiek prakentem tai po keleriu metu bus galima ilgam pazaboti sia liga -drauge ,butent drauge .. sake nebandyit jos ivekti nes nieko nesigaus .. tik draugauti su ja ..tada efekta matysim rolleyes.gif rolleyes.gif Ai daug visko prisake man net galva uzia doh.gif Ai, sake kad saulute gerai tik ne mano atveju blink.gif man jos reikia minimaliai doh.gif jokiu deginimusi ir net prie juros labai ribotai doh.gif verysad.gif na ka gi darysi teks su ja draugauti gal tikrai kas iseis :ax:klausiau del vaiku kaip.. kokia tikimybe unsure.gif atsake jei serga mama tik.tai 15 proc tikimybes o jei abu tevai tada jau per40proc.. bet sako ..tai gali ir nebuti mirksiukas.gif dazyti plaukus galima (is vis tai sake nereiketu) tik uzgydzius galva unsure.gif na naujo matyt nieko nepasakiau jums ale va pasipasakojau blush2.gif
Atsakyti
Oij aciu Jurginta.....
imk balioneli 4u.gif
uz tai kad taip issamiai pasidalinai su mumis... ax.gif
kas cia per gydytojas toks fainas kad tiek daug pripasakojo bigsmile.gif
zinok man net sirdele suvirpejo ir asarele suvirpejo kai parasei jog pakenteti tereikia ir po keletos metu pazabosim savo drauge angel.gif
ant sparnu tuoj skaidysiu wub.gif

o kas cia per leidziami vaistai? blink.gif kokia ju kaina? ir koks poveikis kazin g.gif
blyn ir paskola pasiimciau tiems vaistams, geriau jau masina sena vazineciau, bet bent oda sveika tureciau verysad.gif

beja, kazkas buvo prisizadejes pasipasakoti kaip sekasi gydytis bioptron sviesa cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 03 gegužės 2007 - 16:21
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 03, 17:16)
Oij aciu Jurginta.....
imk balioneli  4u.gif
uz tai kad taip issamiai pasidalinai su mumis...  ax.gif
kas cia per gydytojas toks fainas kad tiek daug pripasakojo  bigsmile.gif
zinok man net sirdele suvirpejo ir asarele suvirpejo kai parasei jog pakenteti tereikia ir po keletos metu pazabosim savo drauge  angel.gif
ant sparnu tuoj skaidysiu  wub.gif

o kas cia per leidziami vaistai?  blink.gif kokia ju kaina? ir koks poveikis kazin  g.gif
blyn ir paskola pasiimciau tiems vaistams, geriau jau masina sena vazineciau, bet bent oda sveika tureciau  verysad.gif

beja, kazkas buvo prisizadejes pasipasakoti kaip sekasi gydytis bioptron sviesa  cool.gif

ka tu cia daba biggrin.gif biggrin.gif

tie vaistukai brangus labai ..... pamirsau kietk ten tu injekciju reik doh.gif doh.gif bet vien man rods apie 1000kainuoja ,bet pasak gydytojo 88 proc ilgesniam laikui pazaboja ta "drauge",daug nesigilinau nes dabar ir nebutu is ko kol leliuka auginu mirksiukas.gif na bet pakentejau 10 metu pakesiu dar metukus 4u.gif 4u.gif
o daktariukas,, tai kaunietis Nauris-Grusauskas wub.gif ir fainuolis ir tttt blush2.gif

mergaites cia nuoroda kaskada turejo tu vaistuku... tai jei paieskotum senesnej temoj.. tai gal rastum mirksiukas.gif

AAAA sake dar del sporto.. kadangi si liga kerta per sanarius ,tai jojkiu sunkiu ir alinanciu sportu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 03, 17:36)
AAAA sake dar del sporto.. kadangi si liga kerta per sanarius ,tai jojkiu sunkiu ir alinanciu sportu... unsure.gif

blink.gif verysad.gif cray.gif
tai gal bent kazkiek galima? begimo jauciu, aerobiku negalima....
gal baseinas tada g.gif
kazin kaip del ciuozimo g.gif isproteciau jei tektu atsisakyti mega_shok.gif

nezinau kaip jums, bet as daznokai jauciu sioki toki skausmeli sanariuose...kartais buna labai blogai - tada tepu spiritu ir uzrisu nakciai, ryte lyg niekur nieko ax.gif
sanariu problema pamenu atsirado kartu su pso unsure.gif
Atsakyti
unsure.gif
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 03, 17:40)
blink.gif  verysad.gif   cray.gif
tai gal bent kazkiek galima? begimo jauciu, aerobiku negalima....
gal baseinas tada  g.gif
kazin kaip del ciuozimo  g.gif  isproteciau jei tektu atsisakyti  mega_shok.gif

nezinau kaip jums, bet as daznokai jauciu sioki toki skausmeli sanariuose...kartais buna labai blogai - tada tepu spiritu ir uzrisu nakciai, ryte lyg niekur nieko  ax.gif
sanariu problema pamenu atsirado kartu su pso  unsure.gif

baseina leido i valias 4u.gif begimas grieztai ne! 4u.gif (as jo ir nemegstu).tenisa leido na zodziu jei ne per smarkiai tai galima ,va su svarmenimis matyt visai negalima unsure.gif na man zinok tie skausmukai ir buvo po sio gimdymo.. unsure.gif 3kart tfu praejo jau kuris laikas unsure.gif unsure.gif del ciuozimo nezinau... svarbu ir neuzsigauti tu sanariu nes.. jau ir taip liga juos nelepina unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jurginta*: 03 gegužės 2007 - 16:51
QUOTE(*Jurginta* @ 2007 05 03, 17:50)
unsure.gif
baseina leido i valias 4u.gif  begimas grieztai ne! 4u.gif (as jo ir nemegstu).tenisa leido  na zodziu jei ne per smarkiai tai galima ,va su svarmenimis matyt visai negalima unsure.gif na man zinok tie skausmukai ir buvo po sio gimdymo.. unsure.gif 3kart tfu  praejo jau kuris laikas unsure.gif  unsure.gif del ciuozimo nezinau... svarbu ir neuzsigauti tu sanariu nes.. jau ir taip liga juos  nelepina unsure.gif

unsure.gif
nu bet nusipirkau keliams apsaugas -minkstas tokias, tai vakar tranksiausi i grindis - visai minkstai kritinejau thumbup.gif
o as galvoju, nu ka, jei jau taip liga sugadins sanarius - keisiu juos ax.gif yra dabar visokiausiu sanariu keitimo operaciju, tai gali tekti pasinaudoti doh.gif
Atsakyti