Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/psoriazė - 3 tema

o mano liga remisijoje prabuvo kokia 10 metu, ta prasma gal ir ne visai remisija, galvoje kartais atsirasdavo keli plemukai ir po kiek laiko nieko nedarant dingdavo, bet as tai isitikinus kad nesirgau tik del to kad mano labai kardinaliai pasikeite gyvenimo salygos, gyvenau be nervu tai ji man ir nelindo, nors dabar ne ka daugiau nervuojuosi, bet manau kad mano imunine sistema labai nusilpusi, nes pries pora metu sirgau plauciu uzdegimu, tai teko 3 rusis antibijotiku isbandyti, nes pirmieji israsyti sukele elergija, antrieji neveike, o tretieji i desimta diena irgi elergija sukele, tai tuos vaistus lakiau gal 17 dienu, o po to ir prasidejo, visokios ligos taip lengvai prie manes komba, o galiausiai ir mano pso pasirode, dabar sedziu ir bandau susigyventi su ja, ir per nauja mokinuosi gydytis smile.gif
Atsakyti
Man dar nebuvo remisijos, bet labai tikiuosi kada nors sulaukti smile.gif
Atsakyti
g.gif man ,rodos,tik apsigydau,jau beveik nieko nebeliena,tik keli židinukai ir prieš mėnesines vel viskas iš naujo doh.gif ir taip nuo pat Pso pradžios verysad.gif jau nė nežinau, ar sulauksiu tos remisijos.....
Atsakyti
Hm.. Jei kalbant apie staza, tai tiksliai nzn kada ji man ir prasidejo. Kazkada paauglystej. Kokia 10 metu manau jau mes draugaujam. Anksciau zidinuku budavo daugiau, bet galva 'svari' buvo, o dabar beturiu tik 3 zidinukus ir baaaisia galva.
Kazkas anksciau rase, kad tepesi salicilo tepalu. Ar jis taip ir vadinasi? Nes draugai dabar Lietuvoj, tai prasyciau, kad man parveztu. Ir ta tubele kiek mazdaug ml ir kokia kaina? Galvoju ar viena prasyt, pora ar daugiau...
Papildyta:
Dar norejau labai pasidziaugti, kad yra si tema cia thumbup.gif Esu begalo laiminga,o tai iki siol gyvenausau viena su ja, nes daugiau pazistamuneturejau su pso, tai ir diskutuot nebuvo su kuo. Tik vienas dede turi ja, bet kazkaip mes su juo nelabai bendraujam. Aciu jums visoms uz pasidalijima gydymo budu ir aplamai aciu uz tai, kad cia esat!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gerumo valandele uzejo wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
na va, du vakarus pavakarojau su alučiu žiūrėdama TV, ir šiąnakt sunkiai užmigau nuo skausmo.. Alkūnės rauonos, kaip nudegintos unsure.gif

taip, corsa, tas tepalas taip ir vadinasi - salicilo tepalas, dar būna parašyta kiek procentų tos rūgšties turi.. smile.gif
Atsakyti
[quote=corsa,2007 05 08, 00:58]

Kazkas anksciau rase, kad tepesi salicilo tepalu. Ar jis taip ir vadinasi? Nes draugai dabar Lietuvoj, tai prasyciau, kad man parveztu. Ir ta tubele kiek mazdaug ml ir kokia kaina? Galvoju ar viena prasyt, pora ar daugiau...

[/

Silicijo tepalas nera brangus, gali prasyti kelis, tik nuo jo labai plaukai slenka verysad.gif jis gerai zvynus nuimti, o paskui reiketu kuo kitu tepti. smile.gif

Vis rasot, kad po vakareliu drinks_cheers.gif jums pablogeja. O mano, keistai reaguoja lotuliukas.gif po vakareliu, net nepatepus pasvieseja ir geriau atrodo clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 05 08, 09:13)
[O mano, keistai reaguoja  lotuliukas.gif  po vakareliu, net nepatepus pasvieseja ir geriau atrodo  clap.gif

Matyt tavo pso labiau nuo nervų nei nuo maisto priklauso.
Atsakyti
QUOTE(Cole @ 2007 05 08, 10:56)

o man tada nuo visko priklauso, nes nuo įtampos,nervų labai paūmėja, ir nuo alkoholio bei kavos..
Atsakyti

hmmm....o va as niekada nepastebejau...nei nuo vyno nei nuo alaus nei nuo intensyviu vakareliu man nepablogedavo.... g.gif
bet labai reaguoja jei as persisaldau
matyt manoji pso labiau susijusi su imunitetu ir nervais mastau.gif

siandien dar buvau pas gydytoja, gavau siuntima pas reumatologa i santariskes. Gal zinot kas koki gera, pas kuri galeciau uzsiregistruoti? bigsmile.gif
o siaip jau praejo 12 fototerapijos seansu.... pagerejimas matosi, bet ne tiek kiek tikejausi unsure.gif
pasiimsiu dar papildomu mokamu seansu, jei reikes ir visus 10-15, gal po tiek bus gerai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(corsa @ 2007 05 08, 00:58)
Dar norejau labai pasidziaugti, kad yra si tema cia  thumbup.gif  Esu begalo laiminga,o tai iki siol gyvenausau viena su ja, nes daugiau pazistamuneturejau su pso, tai ir diskutuot nebuvo su kuo. Tik vienas dede turi ja, bet kazkaip mes su juo nelabai bendraujam. Aciu jums visoms uz pasidalijima gydymo budu ir aplamai aciu uz tai, kad cia esat!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  Gerumo valandele uzejo  wub.gif

drinks_cheers.gif man irgi daug smagiau kai cia susirenkam visos su ta pacia problemele...nors namiskiai mane supranta, bet sneketis su ta pacia problema turinciu zmogumi daug smagiau ax.gif
visoms po balioncika 4u.gif
Atsakyti

Matyt smile.gif kai jausiuosi pakiliai ir liga nykri pradeda, bet visai neisnyksta verysad.gif vis tos virsunes truksta biggrin.gif

ir as dziaugiusi radusi jus, labai malonu bendrauti ir suzinai, kam kas padeda, o seniau buvau viena su savo liga verysad.gif aciu jums 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Nors mano stazas tik puse metu bet skausmai nerealus doh.gif mano delnos kaip nudegintos ir jokie vaistai nepadeda nuraminti schmoll.gif buvau pas gydytoja israse antibiotikus ir econol ar kaip jis ten vadinasi blush2.gif todel kad kiekviena savaite atsiranda nauja demele g.gif
gera kad jus esat nors savo patirtimi galit pasidalinti thumbup.gif
Atsakyti
aleksa laikykis!!!!

console.gif
pamatysi - sutramdysi vienais ar kitais budais... matyt tavoji tokia pradzia, is kart ziaurus umejimas....bet matysi, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti