Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/psoriazė - 3 tema

QUOTE(Daliux @ 2007 05 05, 16:41)
Kvailu klausimu nebuna  mirksiukas.gif  taip, kad klausk.
Su Dermovate nera gerai ildai teptis, o kodel tu nenoti pameginti psoriaten, ar daivonex? Sitie ne tokie kenksmingi, tik po ilgo naudojimo harmoniniu sitie jau nebepades  verysad.gif

reik eit pas gyd.ir pasneket del silpnesniu vaistu.As aisku bijau kad nepriprastu mano pso prie dermovate.Tai jus tepat is pradziu silpnesnius vaistus,o jei matot kad negyja demeles,tada jau imat hormoninius?
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 05 05, 17:04)
reik eit pas gyd.ir pasneket del silpnesniu vaistu.As aisku bijau kad nepriprastu mano pso prie dermovate.Tai jus tepat is pradziu silpnesnius vaistus,o jei matot kad negyja demeles,tada jau imat hormoninius?

Pries 20 m nebuvo kieno pasiklausti, o ir tais laikais kenksmingu vaistu nebuvo schmoll.gif ir is vis ne koks pasirinkimas, tai ka liepdavo ta tebdavau, informacijos jokios schmoll.gif o dabar po tiek metu stipriu vaistu niekas ir nebepadeda, nebent dar stipresni g.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 05, 12:02)
Tai jeigu naca su 30 metu isgyveno....
isgyvensim ir mes  cool.gif

kur dingsit neišgyvenusios mirksiukas.gif . o ir aš dar žadu pagyventi lotuliukas.gif
sergu nuo 6 m. iki 21 ligos būklė buvo gan sunki - dažnai net apie 60% kūno būdavo išberta doh.gif . baisiai kompleksavau, slėpiausi, į jokius pliažus nėjau schmoll.gif . kiekvieną vakarą tepdavau kūną ir galvą tokiais smirdinčiais liaudiškais tepalais, baisiai riebiais. šampūnų nebūdavo, arba jie neplaudavo, tai plaukai būdavo pusiau riebaluoti doh.gif . atsimenu m-kloje viena mergaitė sako, kiek glindų pas mane galvoj, tai baisiai pergyvenau verysad.gif . šiaip tai niekas prie manęs nesikabinėjo, nepravardžiavo rolleyes.gif vėliau atsirado vaistai Skin-cap , tai gyvenimas pasikeitė ax.gif . naudoju 14 m ir per tą laiką nebuvo tokios baisios padėties kaip iki tol biggrin.gif .
Atsakyti
Naca, tavo pasakojimas man suteikia vilciu kad su dabartine medicina bus galima pazaboti sia liga....
turiu vos 15 zidineliu...nezinau kiek tai procentu kuno butu 10 ar 20.... tikrai nera situacija bloga, tik nenoriu kad ji taptu nekontroliuojama
ech gal kaip nors... cool.gif
Atsakyti
aš netikiu, kad atsirastų kas nors tokio labai veiksmingo, kaip sakė gydytojas Jurgintai. mat aš jau tiek metų to tikėjausi, bet kaip nieko taip nieko, nebent tik labai kenksmingo kitiems organams doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 06 gegužės 2007 - 12:40
Mano stazas apie 12 metu. Patys baisiausi buvo pirmieji, kai dar nezinojau kas per liga ir kaip su ja gyventi, be to ir vaistu daug teko isbandyti kol kazkurie padejo. Na o kiti baisiausi metai yra dabar kai laukiuosi, dar liko 3 men iki vaikucio gimimo, labai tikiuosi kad po gimdymo nepabloges dar labiau, nes labai noretusi bent kelis menesius zindyti vaikeli ir iskenteti ta baisu niezuli slepiant raudonas demes po rubais...Atsirado naujas zidinukas bamboje, labai niezti, o dar ta bamba dabar atsikiso, rubai dirgina, nu tikrai pasirinko tokia vieta kad geresnes jau nebesugalvotum sad.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 06, 13:38)
aš netikiu, kad atsirastų kas nors tokio labai veiksmingo, kaip sakė gydytojas Jurgintai. mat aš jau tiek metų to tikėjausi, bet kaip nieko taip nieko, nebent tik labai kenksmingo kitiems organams doh.gif

zinoma nebus visisko pagijimo bet nors kad 5 metukus nors gydytis kar reiktu tai butu neblogai blush2.gif blush2.gif cia mano norai toki nemenki matyt yra biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Daliux @ 2007 05 05, 16:41)
Kvailu klausimu nebuna  mirksiukas.gif  taip, kad klausk.
Su Dermovate nera gerai ildai teptis, o kodel tu nenoti pameginti psoriaten, ar daivonex? Sitie ne tokie kenksmingi, tik po ilgo naudojimo harmoniniu sitie jau nebepades  verysad.gif

Ilgo tai kiek??? g.gif
Atsakyti
o as esu naivi matyt
bet 100% tikiu kad greitu metu (5 metu begyje tikrai) isras kazka kas labai smarkiai pazabos liga.... tai nebus pagijimas, nes ji nepagydoma, bet kad galima ja i reamisijos stadija istumti - tai tikrai. Pvz fototerapija sekmes atveju nustumia sia liga i reamisijos stadija nuo 2 iki 6 men
o kai pavyzdziui ima ir dingsta liga netiketai kokiems 5 metams - tai kas jus manot cia? ogi ta pati reamisija ax.gif
tikiu kad bus israsti vaistai ....
tikiu tikiu tikiu tikiu tikiu tikiu tikiunes tikejimas man suteikia dar jegu .... flirt.gif
Atsakyti
aš nesu pesimistė, bet šiuo atveju... matai vieniems tas nustumia ligą, kitiems anas, bet tai tos pačios senos priemonės. kai aš buvau vaikas ir paauglystėj, jaunystėj labai vystėsi visos technologijos, taip pat medicina, bet šioj srity kaip ir 0 unsure.gif Manau, kad šia liga išvis medicina mažai tesidomi schmoll.gif
Atsakyti
Per tiek metu visai buvo su tuo tikejimu, bet va, kai tik pagereja, tai tikelimas kaip ant sparnu skraido 4u.gif buna gi remisija ir 20 m , o gal ir daugiau thumbup.gif taip kad nera ko cia nusiminti, o reikia vis kazka bandyti. Laikykimes mergytes flirt.gif viskas bus gerai
Atsakyti
drinks_cheers.gif
ieskokime savo budu prisisaukti ta remisija 4u.gif
Atsakyti
būtent aš remisija labiau tikiu ne dėl vaistų, o dėl organizmo. man tai per tiek metų tokios "normalios" remisijos ir nebuvo, bet daugeliui būna. tikiuos kad ant senatvės sumažės doh.gif
Atsakyti