Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/psoriazė - 3 tema

QUOTE(Ingulis @ 2007 02 06, 23:23)
Aš nusipirkau Skin-cap'o.. Dėkui toms, kurios patarė  4u.gif ... Jaučiuosi daug geriau ir žaizdelė apsitraukė... Pabandyk..

ax.gif Dėkui, apie tokį dar negirdėjau. Būtinai nulėksiu ir nusipirksiu iš karto rolleyes.gif
Atsakyti
o tas skin-cap'as ar tinka odai? na turiu omeny ar tinka tik galvai ar galima juo ir alkunes tepti ?
Atsakyti
QUOTE(Kreuklele @ 2007 02 07, 09:23)
o tas skin-cap'as ar tinka odai? na turiu omeny ar tinka tik galvai ar galima juo ir alkunes tepti ?

tinka visiem galam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 02 07, 11:48)
tinka visiem galam biggrin.gif

supratau thumbup.gif reikes nusipirkt
Cili o kaip tu laikasi kaip niezulys ?
Atsakyti
QUOTE(Kreuklele @ 2007 02 07, 13:03)
supratau  thumbup.gif  reikes nusipirkt
Cili o kaip tu laikasi kaip niezulys ?

velnias žino, kai nekreipiu dėmesio į ligą, ji miega, o kai nervinuosi, tai kasausi non stop doh.gif
Atsakyti
Sveikos ! Na aš šiandien irgi eisiu skin-cap pirkti man kažkaip su kiekviena diena daugieja žaizdeliu o šiandien aptikau viena galvoje sad.gif
Atsakyti
Is Londono.Apie 15 svaru,bet yra tik keliose naturaliu produktu vaistinese.Galiu parvezti vasario - kovo men.

Atsakyti
QUOTE(trepse @ 2007 02 07, 22:05)
Is Londono.Apie 15 svaru,bet yra tik keliose naturaliu produktu vaistinese.Galiu parvezti  vasario - kovo men.

tai apie -80 Lt g.gif . o kokiam mieste būsi? gal ir norėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksa @ 2007 02 07, 17:43)
Sveikos ! Na aš šiandien irgi eisiu skin-cap pirkti man kažkaip su kiekviena diena daugieja žaizdeliu o šiandien aptikau viena galvoje  sad.gif

Mergaitės,jei nebandėt Skin-cap tai tikrai vertėtų pabandyt,nors ir nepigus ,bet tikrai veiksmingas. 4u.gif Nepagalvokit,kad aš čia reklama užsiimu, schmoll.gif tik sergu jau virš 30 metų ir niekas taip nepadėjo kaip jis.Gal ir yra jame truputi ir hormonų,bet man,jau naudojančiai 10 metų Skin-capą ,žalos šie vaistai dar neatnešė. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2007 02 07, 23:28)
Mergaitės,jei nebandėt Skin-cap tai tikrai vertėtų pabandyt,nors ir nepigus ,bet tikrai veiksmingas. 4u.gif Nepagalvokit,kad aš čia reklama užsiimu, schmoll.gif tik sergu jau virš 30 metų ir niekas taip nepadėjo kaip jis.Gal ir yra jame truputi ir hormonų,bet man,jau naudojančiai 10 metų Skin-capą ,žalos šie vaistai dar neatnešė. bigsmile.gif

pataisysiu - 14 metų mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės, undinėlės, štai ir aš. naujienos po apsilankymo pas dietologę: numečiau septynis kg. psoriazė nei iš vietos...daugiau smulkmenų kitą dieną, nes liabai liabai miegelio noriu. labanakt, padružkės
Atsakyti
QUOTE(mamukas2 @ 2007 02 08, 01:39)
sveikutės, undinėlės, štai ir aš. naujienos po apsilankymo pas dietologę: numečiau septynis kg. psoriazė nei iš vietos...daugiau smulkmenų kitą dieną, nes liabai liabai miegelio noriu. labanakt, padružkės

blink.gif blink.gif nu nors kg nukrito ax.gif

Labai laukiam plačiau ax.gif
Atsakyti