Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė/psoriazė - 3 tema

QUOTE(blansyte @ 2007 01 25, 21:01)
O man šiuo metu kažkaip ramu,na paūmėjimų nėra jau seniai.Nekreipiu dėmesio nei į maistą,kavą ir atsipalaiduoti su taure vyno sau leidžiu.
Pfu,pfu,pfu,kad neprisikalbėčiau. fear.gif
Papildyta:

Dėl maisto,tai man ,kai jausdavau paūmėjimą,tai netikdavo citrusai,šokoladas,riebus maistas.O dėl saulės,tai kiekvienam skirtingai.Man pasideginus būdavo geriau,bet žiema tai tos nudegintos vietos su kaupu atsiimdavo. verysad.gif Dabar vengiu saulės,gal dėl to jau keli metai itin didelių problemų neturiu.O gydausi aš jau 10 metu vien tik Skin-capu. cool.gif

o kas tai?
Atsakyti
Inguli, tikrai panašu kad tai ir yra. vietos kinta, dažnai dėsninga kad ant alkūnių, kelių pradžioj atsiranda.
saulė ir soliariumas daugkam padeda, bet jei persideginsi gali laaabai pablogėti. tai saikingai. dėl maisto tai ne visi ryžtasi laikytis, ne visiems ir veikia tai. kol labai didelio diskomforto nėra, venk hormoninių tepalų (su kortikosteroidais), nors gydytojai dažniausiai juos ir skiria. - lorinden būtent toks.

ir aš Skin- cap aerozoliu. bet nors nerašo, kad jis hormoninis, bet paskutinėmis žiniomis kaiptiktaip ir yra. bet gal jame mažiau hormonų ir jis labai veiksmingas. ..ir brangokas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 25 sausio 2007 - 21:11
Skin-cap aerozolis būtent mūsų nelabajai gydyt.Brangokas,bet jei nebandei,tai vertėtu.Girdėjau kalbas,kad lygtai yra hormonų,bet vistiek manau,kad nedaug,jei po tiek metų vis dar taip pat veiksmingas.Labiau vertėtų pirkti didesnį flakoniuką ,tada gal 30 procentų pigiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 25 sausio 2007 - 21:20
QUOTE(naca @ 2007 01 25, 21:08)
Inguli, tikrai panašu kad tai ir yra. vietos kinta, dažnai dėsninga kad ant alkūnių, kelių pradžioj atsiranda.
saulė ir soliariumas daugkam padeda, bet jei persideginsi gali laaabai pablogėti. tai saikingai. dėl maisto tai ne visi ryžtasi laikytis, ne visiems ir veikia tai. kol labai didelio diskomforto nėra, venk hormoninių tepalų (su kortikosteroidais), nors gydytojai dažniausiai juos ir skiria. - lorinden būtent toks.

ir aš Skin- cap aerozoliu. bet nors nerašo, kad jis hormoninis, bet paskutinėmis žiniomis kaiptiktaip ir yra. bet gal jame mažiau hormonų ir jis labai veiksmingas. ..ir brangokas

Na pačioj pradžioj man atsirado dėmelė ant nugaros.. Po kiek laiko virš antakio.. O dabar yra nugarinėj kaklo pusėj prie pat plaukų.. O kodėl sakot vengti hormoninių vaistų? Ir kiek kainuoja Skin-cap? Kur jo būna? gal geriau išvis nesikonsultuoti su gydytojais ir gydytis žinomais ir išbandytais vaistais, patirtimi?

Ir dar.. Ar tai nėra užkrečiama?.. Auginu mažąją..
Klausinėju kaip pirmokė.. blush2.gif
Ir spėju, kad tai nepagydoma, o tik apgydoma liga.. Tiesa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulis: 25 sausio 2007 - 21:19
QUOTE(Ingulis @ 2007 01 25, 22:18)
Na pačioj pradžioj man atsirado dėmelė ant nugaros.. Po kiek laiko virš antakio.. O dabar yra nugarinėj kaklo pusėj prie pat plaukų.. O kodėl sakot vengti hormoninių vaistų? Ir kiek kainuoja Skin-cap? Kur jo būna? gal geriau išvis nesikonsultuoti su gydytojais ir gydytis žinomais ir išbandytais vaistais, patirtimi?

Ir dar.. Ar tai nėra užkrečiama?.. Auginu mažąją..
Klausinėju kaip pirmokė.. blush2.gif
Ir spėju, kad tai nepagydoma, o tik apgydoma liga.. Tiesa?

Tikrai neužkrečiama,nepagydoma,bet gali apsigydyti ir keliem metam ir keliem mėnesiams,kaip kam.Hormonai aplamai kenkia organizmui,gali vėliau nepadėti kitoks gydymas.Atsimenu vaikystėje,kai mama veždavo kur nors gydyti,tai gydytojai klausdavo ar nesigydėm hormonais..
O dėl gydytojų,tai ,manau,nieko naujo jie nepasakys.
Skin -cap mažo flakonėlio kaina apie 70 lt.Jei bėrimo pas tave nedaug,užteks ilgam.būna daugumoje vaistinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blansyte: 25 sausio 2007 - 21:29
QUOTE(blansyte @ 2007 01 25, 21:27)
Tikrai neužkrečiama,nepagydoma,bet gali apsigydyti ir keliem metam ir keliem mėnesiams,kaip kam.Hormonai aplamai kenkia organizmui,gali  vėliau nepadėti kitoks gydymas.Atsimenu vaikystėje,kai mama veždavo kur nors gydyti,tai gydytojai klausdavo ar nesigydėm hormonais..
O dėl gydytojų,tai ,manau,nieko naujo jie nepasakys.
Skin -cap mažo flakonėlio kaina apie 70 lt.Jei bėrimo pas tave nedaug,užteks ilgam.būna daugumoje vaistinių.

Bėrimo nėra daug ir bijau kad nepadidėtų..
O jums pačioms su šiuo preparatu tek oapsigydyti keliems metams? Kaina iš tiesų nėra svarbi, svarbiausia, kad tiktais padėtų.. Ar gydantis bėrimai nedidėja? Ir dar.. Mano oda paskutiniu metu sausa.. Ar vartojate kokius nors vitaminus? Kažkuri paminėjot nagus.. Žiūriu, kad ir jie paskutiniu metu labai sluoksniuojas.. Turbūt tai bus surišta su liga..
Atsakyti
QUOTE(Ingulis @ 2007 01 25, 23:34)
Bėrimo nėra daug ir bijau kad nepadidėtų..
O jums pačioms su šiuo preparatu tek oapsigydyti keliems metams? Kaina iš tiesų nėra svarbi, svarbiausia, kad tiktais padėtų.. Ar gydantis bėrimai nedidėja?      Ir dar.. Mano oda paskutiniu metu sausa.. Ar vartojate kokius nors vitaminus? Kažkuri paminėjot nagus.. Žiūriu, kad ir jie paskutiniu metu labai sluoksniuojas.. Turbūt tai bus surišta su liga..

gali būti kad ir nagai, nors dažniau jie pasidaro nelygūs, bet gali ir susilpnėti.

o skin-cap kaip pradėjau prieš 13m, taip visą laiką ir naudojuos - nėra taip kad išgijo ir ilgam, visada naujai kažkur atsiranda. bet jei tavo forma nėra tokia ūmi, tai gali ir kuriam laikui išnykti.o padeda jis iškart, jau po dienos kitos matosi pagerėjimas. o tais sintetiniais vitaminais kur viskas vienoje tabletėje aš netikiu schmoll.gif
Atsakyti
Sveiki
Siulau Naujosios Zelandijos preparata ACTIVE 5+ MANUKA HONEY.
Pries 5 metus atsiradusius galvos plaukuotoje dalyje berimus gydziausi gydytoju rekomenduotais tepalais.Nepadejo,o net isplito i paausius ir kaklo sriti.Konsultavausi su keliais dermatologais ir homeopatais,bet ju diagnozuota psoriaze gydyti nesiseke.Pries metus is uzsienio parsiveziau si medaus preparata .Juo reikia istepti galvos oda,galima palikti nakciai.Jau po keliu kartu rezultatas stebinantis-odos nebeniezti,zaizdu neliko,velliau karta per menesi tokia kauke uzsidedavau-net plaukai sustiprejo.Siandien net zymes tos ligos nera.Si medu paprasta naudoti,nera jokio vaistu kvapo,plaukai neriebaluoti,jokiu hormonu.Manau tai reiketu zinoti ir dermatologams,jei jiems rupetu naujienos,o ne kuo daugiau dispanserizuoti ir stipriu kompensuojamu tepalu ,kuriuos naudodamas jau savimi imi bjauretis,prirasyti.Tepalas ypatingai skalsus-as jo nesunaudojau nei astuntos indelio dalies per metus-kaip ir reikalo nebera-reiketu kokiam mane konsultavusiu gyd. savo galva ju manymu neisgydoma parodyti.
Atsakyti
Trepse, tikrai įdomu. o iš kurios šalies vežeisi? bėda, kad tikrai mes ne visos galime parsivežt, nebent per pažįstamus. kokia kaina?
Atsakyti
Gal galit pasakyti su kokiais vaistais, galvoje esančius žvynelius geriausia naikinti, nes nuo eksperimentų jau pavargau ir rezultato nėra? doh.gif schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simona1 @ 2007 02 06, 16:40)
Gal galit pasakyti su kokiais vaistais, galvoje esančius žvynelius geriausia naikinti, nes nuo eksperimentų jau pavargau ir rezultato nėra? doh.gif  schmoll.gif  verysad.gif

Deja,nuo eksperimentų visos pavargom ir nėra vieno vaisto visoms.Vienoms tas tinka,kitoms kitas.Aš galvą plaunu su įvairiais gydomaisiais šampūnais nuo pleiskanu,nebutinai jie skirti mūsų ligai.Tik šampūnai iš vaistinių ,ne iš kosmetikos parduotuvių.
Atsakyti
QUOTE(simona1 @ 2007 02 06, 15:40)
Gal galit pasakyti su kokiais vaistais, galvoje esančius žvynelius geriausia naikinti, nes nuo eksperimentų jau pavargau ir rezultato nėra? doh.gif  schmoll.gif  verysad.gif

Aš nusipirkau Skin-cap'o.. Dėkui toms, kurios patarė 4u.gif ... Jaučiuosi daug geriau ir žaizdelė apsitraukė... Pabandyk..
Atsakyti