Įkraunama...
Įkraunama...

Galvos skausmai

Prisidedu ir as su galvos skausmu verysad.gif Bet man veido viena puse skauda, tada pereina skausmas i kakta, pakausi, svaigsta lengvai. Ieskau priezasties, kol kas nieko, ant dienu darys magnetini rezonansa verysad.gif
Atsakyti
Būkit atidžios,ypač su staiga atsiradusiais stipriais galvos skausmais/spaudimu galvoje.Štai mano palačiokei diagnozavo meningitą,kai pusę paros be perstojo skaudėjo ir spaudė galvą.Jau savaitė ligoninėj ir gydymas dar nebaigtas unsure.gif
Atsakyti
Tyriaus ir as savo galvos skausmo priezasti. Nustate nervines itampos galvos skauma.puse 5 ryte pabudau nuo galvos skausmo. Pries tai diena buvo gera be itampos streso, uzmigau rami ir gana greitai. Is paskutiniuju issiruosiau i darba.darbe pasidare dar blogiau. Esu medike. Koleges prigirde ir prileido vaistu ir isvaziavau verkdama namo. Miegojau 3 val. Guliu dabar ir geriau bet kaire galvos puse pulsuoja vistiek. Bijau keltis is lovos bijau skausmo bijau rytojaus nes reikia i darba. Kai skauda galva buna pakiles kraujo spaudimas ir pykina. Idomu kaip kitoms du spaudimu? Gal galite parasyti....
Atsakyti
Sveikos merginos, aš nesu medikė, bet kam įtaria migreną patarčiau išsitirt ir dėl glaukomos ir dėl hidrocefalijos, nes šių ligų priepolių požymiai vienodi. Man tai šiaip glavos visiškai neskauda, tik kai būna glaukomos priepolis, tai tada spaudžia vieną galvos pusę, atrodo, kad toje pusėje būna didelis slėgis galvoje, pulsuoja ten, pikina, vemiu, silpna. Mano tėvui yra hidrocefalija, tai kol neįdėjo šunto, tai požymiai lygiai tokie patys kaip jūsų ir mano tik nevėmė. Ir dar norėjau paklausti gal kam taip yra buvė, dėl savo geros draugės, nes mano draugė jau nebežino ką ir daryt. Jai skauda smilkinius juos spaudžia ir labai skauda akį. Jai yra įgimta glaukoma, bet akispūdis nėra didelis. Gulėjo savaite KMU akių klinikose, tai profesura neranda priežasties skausmo akyje. Tai kai jau visai profesūra nuleido rankas iškvietė, tai draugei psiciatrą, aišku jis niekuo nepadėjo. Gal kam taip yra buvę? O baisiausia, kad daktarai neranda skausmo priežasties ir regėjimas krenta, nors ir taip labai blogai mato. Draugei dar nėra 25 m. Ačiū už atsakymus.
Atsakyti
Na ir as pasiguosiu: jau senai vis patirpsta viena galvos puse ( na taip skruzdelytes perbega )n ir islieka maudimas, bet praeina. Cia praeita savaite labai stipriai suskaudo kazkur uz akies ( toks vaizdas kaip isitempe ir truko kokia kraujagysle ) paskui vis maude galva. + kazkaip keistai su akimis man. Kai pasnigo labai matosi, atrodo kad kazkas akyje, kaip tuso nuotrupa kaip dulkele ir vis plaukioja ir vel dingsta. Nuejau pas gyd, gavau velniu ko iskarto neatvaziavau ir dave kruva tyrimu pasidaryti. Norejau paklausti ar yra kam tirpe galvos puse ??
Atsakyti
Sveikos, merginos, na, galvos skausmai ir mane kankina nuo vaikystės. Atsimenu, budavo iki vėvimo. Be jėgų tiesiog krisdavau ant lovos ir miegodavau. Tyriausiai tiek tada, tiek dabar. Jokių migrenų nenustatė, galvos tomografiją darė, irgi viskas tvarkoje. Nusprendė, jog esu labai jautri, ir menkiausias sudirgimas - galva tiesiog "kala". Šiuo metu geriu Triptan forte ir tai gelbsti, galvos skausmai sumažėjo iki minimumo. 4u.gif
Atsakyti
ačiū Ugniavilte ,kad pasidalinot papildo pavadinimu,gyvenimas mielesnis pasidarė ...tikrai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, as taip pat labia daznai turiu stiprius galvos skausmus, net nebezinau ka daryti. Geriu viena tableciuke ( http://www.pasveik.l...ai/ketanov/8026 ) po kitos, bet girdejau kad jos labai stiprios yra ir nerekomenduojamos. Bet kiek isbandziau, niekas daugiau nepadejo, galbut dar koki stipresni vaista turit rekomenduoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna88: 17 gruodžio 2015 - 10:15
QUOTE(lauryna88 @ 2015 12 17, 11:14)
Sveikos, as taip pat labia daznai turiu stiprius galvos skausmus, net nebezinau ka daryti. Geriu viena  tableciuke ( http://www.pasveik.l...ai/ketanov/8026 ) po kitos, bet girdejau kad jos labai stiprios yra ir nerekomenduojamos. Bet kiek isbandziau, niekas daugiau nepadejo, galbut dar koki stipresni vaista turit rekomenduoti?

Eikit pas neurologa, stipresni, veiksmingi vaikai- su receptu smile.gif
Atsakyti
Na kaip reikalai su galvu skausnai? Ar kam po ilgu kanciu rado skausmo priezasti? Man pries daug metu buvo diagnozuoti įtampos galvos skausmai, veliau migrena, dbr vel ieskau priezasties.manau jai nenustato priezasties ir ir raso sias diagnozes.
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif paskutinius metus mane kamuoja keistas jausmas desineje galvos puseje. Prasidejo pries 11 men truko pora menesiu veliau nustojo ir dabar pries pora savaiciu vel skausmas sugrizo. mane kamuoja didziulis stresas ir nerimas nuo mazens ir bijau kad galbut tai bus susije su tuo . o galvos simptomai yra tokie jauciasi kaip koks nutirpimas arba galvos tempimas , nepavadinciau tuo stipriu galvos skausmu bet karts nuo karto buna itin greiti ir staigus poros sekundziu stiprus skausmo dygstelejimai . man neskauda akiu ,jos neasaroja bet jauciasi galvos pasunkejimas desineje puseje . simptomai kartais praeina ir vel sugrista , miegant neskauda galvos bet is ryto atsikelus po kokiu 30 min vel mane pradeda kankinti .jauciasi siek tiek tempimas nuo kaklo , jei linkteleju galva i desine puse paima tempimo sensacija . bukite geros parasykite gal kas nors esate susidurusios su panasia problema ?
Atsakyti
Tau pas neurologa, arba pas nerapeuta.
Atsakyti