Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

QUOTE(Vike @ 2007 02 27, 11:09)
kai paskambinau ji užkandžiavo...

o gal dovanėlės eiles sutrumpina?

nu tai gal labai skaniai valge.... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2007 02 27, 10:09)
o gal dovanėlės eiles sutrumpina?

Nu kad ne, ji yra gera mano uošvienės pažįstama, kaimynė, bet ir tas nesuteikė pirmenybės, sakė negaliu ir viskas smile.gif Apie dovanas net nenorėjo kalbėt.
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 27, 09:34)
4u.gif O pas grupėj belike tik 7 vaikai. Ot serga doh.gif

Ale užtai kokį besmegenį kieme suritino thumbup.gif
Mes irgi prie tų nelankančių šią savaitę unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 27 vasario 2007 - 13:05
QUOTE(Dilma @ 2007 02 27, 14:05)
Ale užtai kokį besmegenį kieme suritino thumbup.gif
Mes irgi prie tų nelankančių šią savaitę unsure.gif

šaunuoliai maniau taip šlapia į lauką neis g.gif Matyt pelėdžiuke labai retai būna blogas oras thumbup.gif O jūs susirgot g.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 27, 13:15)
šaunuoliai maniau taip šlapia į lauką neis g.gif Matyt pelėdžiuke labai retai būna blogas oras thumbup.gif O jūs susirgot g.gif

Niu, gal mažiai ir nėjo, nežinau, tik matau besmegenį po langais biggrin.gif

Mes su baisuokline sloga kovojam. Panašu, kad nugalėjom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute @ 2007 02 27, 11:55)
Nu kad ne, ji yra gera mano uošvienės pažįstama, kaimynė, bet ir tas nesuteikė pirmenybės, sakė negaliu ir viskas  smile.gif Apie dovanas net nenorėjo kalbėt.

Taigi neišmes kurio vaiko, jei pilna grupė mirksiukas.gif ir lovų tik tiek tėra ir nė vienos lyšnos smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 02 27, 14:28)
Taigi neišmes kurio vaiko, jei pilna grupė  mirksiukas.gif  ir lovų tik tiek tėra ir nė vienos lyšnos  smile.gif

Nu žinau atvejų, kai darželio vadovai palieka kelias eilutes kad priimt pažįstamų vaikus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikute @ 2007 02 27, 15:30)
Nu žinau atvejų, kai darželio vadovai palieka kelias eilutes kad priimt pažįstamų vaikus  mirksiukas.gif

taip gi visur yra,mes ir pacios jei prie ko prieinam stengiames aprupinti gimines, artimuosius ir draugus , tai nieko nuostabaus cia.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 27, 14:18)

Buvo ir mažiai Goda sakė ot nulipdėm besmegenį didžiulį. šiandien man pareiškė galėjai ateit vėliau blink.gif sutrukdžiau kokį tai žaidimą
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 27, 17:55)
Buvo ir mažiai Goda sakė ot nulipdėm besmegenį didžiulį. šiandien man pareiškė galėjai ateit vėliau blink.gif sutrukdžiau kokį tai žaidimą

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 27, 13:18)

ir kaip jus ja nugalejot g.gif

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 27, 16:55)

tai kaip suprantu tavo mazikei patinka i darzeli eit thumbup.gif kaip fainai kad taip norei eina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 02 27, 17:32)
ir kaip jus ja nugalejot g.gif

Vaistais ir nėjimu į darželį unsure.gif . Sinupretas ir Rinitalis - pagrindinis maistas doh.gif

O besmeginis vis dar stovi biggrin.gif
Atsakyti