Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai - darželiai

QUOTE(Dilma @ 2007 02 27, 17:37)
Vaistais ir nėjimu į darželį unsure.gif . Sinupretas ir Rinitalis - pagrindinis maistas doh.gif

aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 02 27, 17:39)

Už vaistus niekas nedėkoja tongue.gif

Ką tik kokioj thumbup.gif šventėj Želmenėly sudalyvavom bigsmile.gif . Grožis neišpasakytas - Šukuosenų šou. Kažkokios ten mokinės darė atsiskaitymą ir suruošė pasirodymą su preišmokyklinukais... O jau kasų prisižiūrėjau doh.gif biggrin.gif - darbo visam pusmečiui biggrin.gif

Nors ir mes ne per labiausiai nuo tų šukuosenų atsilikom biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 27, 17:48)
Už vaistus niekas nedėkoja tongue.gif

as ta zinau, bet cia nevaistai, o tik patarimas, tai pamaniau kad reik padekot biggrin.gif bet jei negalima vistiek, tai tada atsiimu, nedekoju schmoll.gif
Atsakyti
O aš nuo slogų vaistų stengiuos nevartoti, bijau sugadinti nosies gleivinę. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 02 27, 19:39)
O aš nuo slogų vaistų stengiuos nevartoti, bijau sugadinti nosies gleivinę. unsure.gif

Šitie ne į gleivinę, o per os 4u.gif . Purškiamų ir aš stengiuosi nevartoti, blogiausiu atveju - tik prieš miegą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 27, 23:23)
Šitie ne į gleivinę, o per os 4u.gif . Purškiamų ir aš stengiuosi nevartoti, blogiausiu atveju - tik prieš miegą mirksiukas.gif

Aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatarin @ 2007 02 27, 18:32)

tai kaip suprantu tavo mazikei patinka i darzeli eit thumbup.gif kaip fainai kad taip norei eina thumbup.gif

Patinka ir labai thumbup.gif Ir man koks džiaugsmas kai pasilieka be ašarų ir laiminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 02 27, 17:48)
O jau kasų prisižiūrėjau doh.gif  biggrin.gif - darbo visam pusmečiui biggrin.gif

Kada ant savęs išbandysi? flirt.gif biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Dilma @ 2007 02 27, 22:23)
Šitie ne į gleivinę, o per os 4u.gif .

g.gif:
Atsakyti
po ligos 2 savaites lankėm darželį. savaitgalį užkilo tempa, bandžiau mušti nekensmingai ją šalin, bet deja..... ausų uždegimas vėl, antibijotikai ir niekaip nekrentanti temperatūra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2007 02 27, 17:55)
Buvo ir mažiai Goda sakė ot nulipdėm besmegenį didžiulį. šiandien man pareiškė galėjai ateit vėliau blink.gif sutrukdžiau kokį tai žaidimą

as irgi vakar gavau pastaba is laimono blush2.gif -per anksti atejai,as nespejau su masinom pasivazineti... o as vakar i kirpykla labai skubejau ax.gif
Atsakyti
Krika - jei čia tik ausų uždegimas-po antibų tempa nukris.... mirksiukas.gif ....jei nekris, gali būti ir gripas....Žinai, kai manoji išbuvo 7 dienas su 39....kas vakarą...galvojau,kad ir ligoninės mums prireiks...gėrėm net 2 antibiotikus... doh.gif ....tempa nukrito tik nuo antrųjų antibiotikų.... wacko.gif ..Ti avt ir liau nesupratus- ar tempa buvo nuo bronchito..ar nuo gripo....sunku supaisyti ,kai kuriais atvejais... doh.gif
Liepai didelės sveikatos ax.gif ...beje , tu pati namie dabar su ja, ar auklė? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramunėlė*: 28 vasario 2007 - 09:53
jo krika sveikit,linkiu kuo greiciau isvaduoti mazaja is ligos ... 4u.gif
Atsakyti