Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

QUOTE(maziausia @ 2007 02 24, 14:01)
na, pasakysiu ir aš savo nuomonę. Mažos mergaitės su auskariukais labai gražu, ir tiesa, kad Lietuvoj tai neįprasta. Va mano psčios mama neseniai prasidūrė, nes labai bijojo. Tai, žinokit, dar besilaukdama ją už rankos nuvedžiau ir pasakaiu, kad tikai neskauda. Tai dabar atsidžiaugt negali  lotuliukas.gif
savo dukrytei ausytes praversiu, man gražu  ax.gif

skonio reikalas
Atsakyti
Nesamone,gal to pati nenores visiskai schmoll.gif Na jo,jai tokia uzauginsit,taip..
PrADUREM 1,3,grazu ne tik man,bet ir aplinkiniams,beto vaikui nerealiai tynka,grazuciai,mazuciai su daug akmeneliu vidui,saunu!!!!!!! tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
Žiūriu čia didelės diskusijos įsiplieskė. Pati ausis prasidūriau tik paauglystėj ir tai , mamos įkalbėta, po to keikiau ir save , ir mamą, ir dūrėją, dėl savo pūliuojančių ausų doh.gif savo septynmetei pradūrėm ausis po metų zyzimo, kad nori, bet dabar to nedaryčiau, nes nėr taip viskas paprasta ir neskausminga, kaip atrodo... blush2.gif

Mamkos, palaukit kol mažuliukai paaugs ir pareikš savo nuomonę, nes gumelė plaukuose ar priklijuojami auskariukai daug paprasčiau už tą ausyčių dūrimo procedūrą.
Atsakyti
QUOTE(she @ 2007 02 24, 00:49)
absoliutus savanaudiskumas tongue.gif "Man grazu, noreciau..."  doh.gif

drinks_cheers.gif
Deje, bet panašu, kad nemažai dalis tėvelių savo vaikučių nelabai gerbia...

Vat taip ir svarstau - kuo gi auskariukai pranašesnis už klipsus? g.gif Na, ko gera tik tuo, kad auskarus sunkiau pamesti (na, juk ekonomiškiau...) g.gif
Kai buvo manieji nedideli - amžinai pirštines pamesdavo, palikdavo... g.gif Gal irgi ką nors panašaus sugalvoti galima buvo....

Ir dar tokia idomi mintelė.... g.gif Čia jau kiek ne į temą.
Apie auskarus iš viso. Tai kaip čia gaunasi???
Pasipuoši auskariukais eidama į darbą, per kokius baliukus, dar ir deimantinius įsisegi - vyrai šypsosi, moterys pavydi. Na, žodžiu jėga! Vakare grįžti pas savo brangiausią, išsiveri auskarus ir atsuki jam ausį su skyle?.... Na, tikrai nesiginčysiu, kad auskaras gali papuošt (čia jau kaip kam atrodo), bet manau ginčytis su tuo, kad skylė ausies nelabai puošia - irgi nelabai kas ginčysis.
Tai pala... viską sudėjus gaunasi, kad auskarai - tai puošimasis prieš kitus vyrus, nekreipaint dėmesio į savąjį???.... blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Man irgi labai gražu,bet kažkodėl bijau kankint savo dukrytę.Aišu labai norėčiau,reikės pagalvot.
Atsakyti
QUOTE(TetisG @ 2007 02 25, 05:51)
drinks_cheers.gif
Deje, bet panašu, kad nemažai dalis tėvelių savo vaikučių nelabai gerbia...

Oj patikek, ne tai kad negerbia, bet jiems nedaeina, kad tai yra nepagarba irnesakyk.gif
man irgi grazu glabut, bet jei man grazu, tai as ir nesioju kas man grazu, o ne lipinu kitai Asmenybei, kuri turi buti Inviduali.
Ir duok Diev man stiprybes siuo aspektu lotuliukas.gif

QUOTE(TetisG @ 2007 02 25, 05:51)
... viską sudėjus gaunasi, kad auskarai - tai puošimasis prieš kitus vyrus, nekreipaint dėmesio į savąjį???....  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Nee, puosimasis ne pries kitus vyrus, o puosimasis del kitu moteru, kad atrodyti geriau uz jas lotuliukas.gif doh.gif
Bet cia ne i tema blush2.gif
Atsakyti
o auskariukus kokius veriat: g.gif auksinius, paauksuotus ar sidabrinius g.gif
Atsakyti
niu bet tai ispanai, italai (galima testi, ne tik jie) yr kazkokie tai antzmogiai...ka pas juos veikia vaiku teises blink.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Pradursiu dukrytei ausytes kai bus metukai mirksiukas.gif man patinka mergaites su auskariukais thumbup.gif nieko cia baisaus nematau schmoll.gif Anksciau nenoriu,tegu bent metai sueina.

QUOTE(MamaVika @ 2007 02 25, 07:46)
Man irgi labai gražu,bet kažkodėl bijau kankint savo dukrytę.Aišu labai norėčiau,reikės pagalvot.

anokia cia kankyne,net nesupras kad pradure,siais laikais daro tai pistoletu.Labai greit ir neskauda,beto ta vieta biski pasaldoma mirksiukas.gif

QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 25, 09:29)
o auskariukus kokius veriat: g.gif  auksinius, paauksuotus ar sidabrinius g.gif

desiu tuos gydomuosius,kur kaip akute atrodo,nenoriu kad auskarai butu dideli ir ji tokia aktyviste budama nesusizeistu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tik jei pati dukrytė paprašo, man rodos normalu smile.gif
Priešingu atveju, ypač kūdikėliui, man atrodo savanaudiška unsure.gif

Ir negražu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama_brunetė: 25 vasario 2007 - 16:58
Aš irgi jau mąsčiau šia tema, norėjau irgi vaikeliui ausytes pradurt, sakau,greitai užgis, nesičiupinės ausyčių. Bet paskui pamasčiau, kad pažeisčiau jos teisę į nuomonę ir galimybę pačiai spręsti, ką daryt su savo kūnu. Ji juk nemano daiktas, o asmenybė, norės pati apsispręs ir išsidurs, nors ir antakius biggrin.gif
Čia bent jau aš tai primasčiau blink.gif 4u.gif
Atsakyti

Ir dar tokia idomi mintelė.... g.gif Čia jau kiek ne į temą.
Pasipuoši auskariukais eidama į darbą, per kokius baliukus, dar ir deimantinius įsisegi - vyrai šypsosi, moterys pavydi. Na, žodžiu jėga! Vakare grįžti pas savo brangiausią, išsiveri auskarus ir atsuki jam ausį su skyle?.... Na, tikrai nesiginčysiu, kad auskaras gali papuošt (čia jau kaip kam atrodo), bet manau ginčytis su tuo, kad skylė ausies nelabai puošia - irgi nelabai kas ginčysis.
Tai pala... viską sudėjus gaunasi, kad auskarai - tai puošimasis prieš kitus vyrus, nekreipaint dėmesio į savąjį???.... blink.gif blink.gif blink.gif
[/quote]

atsiprašau, mažumėlę ne į temą blush2.gif , bet aš namuose auskarų neišsiveriu, net ir miegu su jais, netrukdo. Ir tata karts nuo karto apžiūri, dar ir pagiria, nu kur nepagirsi pačio pirktų ir dovanotų, taip, kad kas dėl ko nori, dėl to ir puošias ax.gif
Atsakyti