Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

Ir dabar, praejus n metu, kai prasiveriau ausis, norec uzmust kosmetologe, dirbusia vieninteliame tarybiniais metais kosmetologiniame kab.prie Cvirkos paminklo, Vilniuje, kuri tai dare... uz broka darbe. Viena ausi pravere gerai, kita kazkaip susuko, pradure...kraujas tekejo upeliu, veliau puliavo, suaugo kazkaip nei sis nei tas...niekas nemato, bet pati jauciu.
TecioG mintis patiko wink.gif , nes is tikro, net tuos mieliausiojo padovanotus auskariukus juk issiveriu namuose... g.gif Reiks paklaust vyro ka jis masto tuo klausimu biggrin.gif

Dickis sunus prasivere viena ausi, kai jam suejo 11 m., buvau pries baisiai (patirtis)...na ir ka...jam be pasekmiu, puliavimu. Paseke tetuko pavyzdziu, nes jis 'pas mus' su 2 auskarais vienoje ausyje bigsmile.gif

Maziukui neleisciau jau tikrai, nors niekas to jam net nebando daryti. Vaikai paugeje, turi patys pasirinkti. Man tiesiog gaila leliuku.
Atsakyti
QUOTE(špokulia @ 2007 02 25, 11:46)
niu bet tai ispanai, italai (galima testi, ne tik jie) yr kazkokie tai antzmogiai...ka pas juos veikia vaiku teises  blink.gif  rolleyes.gif

biggrin.gif Na, Afrikoje kažkurioje gentyje auskarus didina iki geros lėkštelės dydžio, be kurių ausys atrodo kaip virvelės ant pečių nukritusios, dar kažkur ištempia kaklą žiedais (kuriuos nuėmus kaklas nebeatlaiko galvos svorio). Eskimai, čiukčiai, kai kurie klajokliai mandagiai svečiui savo žmonas siūlo. Pasaulyje daug visokių papročių. Ir, manau, visi jie galvoja, kad jų papročiai patys geriausi. O ar visais jais būtina sekti?... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Anka @ 2007 02 25, 22:45)
atsiprašau, mažumėlę ne į temą blush2.gif , bet aš namuose auskarų neišsiveriu, net ir miegu su jais, netrukdo. Ir tata karts nuo karto apžiūri, dar ir pagiria, nu kur nepagirsi pačio pirktų ir dovanotų, taip, kad kas dėl ko nori, dėl to ir puošias ax.gif

g.gif g.gif g.gif
Įdomu, kuri iš komplimentų pasirinktų moterys....?
1. "Kokie gražūs tavo auskariukiai"
2. "Kokios nuostabios tavo ausytės"
.... g.gif g.gif smile.gif
Atsakyti
Aš balsuoju už abu komplimentus, nes abu ir gaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 02 25, 15:55)
Pradursiu dukrytei ausytes kai bus metukai  mirksiukas.gif man patinka mergaites su auskariukais  thumbup.gif nieko cia baisaus nematau  schmoll.gif Anksciau nenoriu,tegu bent metai sueina.
anokia cia kankyne,net nesupras kad pradure,siais laikais daro tai pistoletu.Labai greit ir neskauda,beto ta vieta biski pasaldoma  mirksiukas.gif
desiu tuos gydomuosius,kur kaip akute atrodo,nenoriu kad auskarai butu dideli ir ji tokia aktyviste budama nesusizeistu  mirksiukas.gif

nU METUKU JAU NETOKIA IR MAZA BUS(AUSKARIUKU ATZVILGIU),NES TIE GYDOMI PAKANKAMAI DIDELI,STORI.o LELIUKAMS YRA SPEC.AUSKARIUKAI SU SREGINIU UZSEGIMU IR PATS UZSEGIMAS SUAPVALINTAS,UZDARAS,KAD GALIUKAS NEISLYSTU.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 11:05)
Reikėjo dar i liežuvį, bambą ir abu antakius. Kaip čia jūs taip neapsižiūrėjot... Ir tatuiruotę ant peties...
Įdomu, ar būtų galima patraukti tokius tėvus baudžiamojon atsakomybėn už vaiko žalojimą?

Tai tada ispanai ypac vaikus zaloja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O man labai grazu ir kai tik mano mazyle pareiks nora - butinai iversim, gavo dovanu per krikstynas labai grazius auskariukus mazycius. wub.gif
Atsakyti
o gal žinote kur Klaipėdoje įsigyti tų spec. auskariukų kūdikiams?
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 25, 10:29)
o auskariukus kokius veriat: g.gif  auksinius, paauksuotus ar sidabrinius g.gif

Is pradziu kol uzgijo auseles nesiojo mano pupa tuos gydomuosius , kur isauna , o paskui iveriau auksinukus nedidukus tokius su anglisku uzsegimu thumbup.gif Tai ir iki siol juos taip ir tebenesioja bigsmile.gif
Atsakyti
Norejau pradurt 6 mėn, bet kosmetologe pasake, kad taskiukai nesusiformave dar, tai sulauksim metuku ir eisim, auskariukai yra specialus pas kosmetologe.Lauksiu nesulaukiu thumbup.gif

Atsakyti
niu va ir islindo yla, pasirodo, kad nelabai maziukem galima tu skyluciu ausytese. Gal mamytes pries verdamos auskariukus leliukams gal pirma pasitarkim su daktarytemis.
Atsakyti
Rekomenduojama bent jau metukų sulaukti.
Bet aš savo dukrai leidau prasidurti ausis tik sulaukus 7, o gal ir 8 gimtadienio (nepamenu dabar doh.gif ) Esu griežta mama. Plius - paties vaiko sprendimas, norės jis auskarų ar ne. Be to, labai anksti įvėrus auskarus ir nešiojant juos kabančius (mergaitės gi svaigsta nuo kabančių auskarų) skylutės išsitempia ir tampa negražios, nutysusios. Taip, kad nerekomenduočiau labai anksti verti auskarų.
Atsakyti
Man asmeniskai pradurtos mazu mergyciu ausys labai negrazu ir neskoninga. Niekada taip nedaryciau. Nors dabar neturiu ir kam biggrin.gif
Kam grazu, tegu - ju vaikai, ju prieziuroj ir vaiku ausys biggrin.gif O ispanakalbese salyse tai, kiek girdejau, net labai iprasta.
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2007 02 27, 17:24)
Rekomenduojama bent jau metukų sulaukti.
Bet aš savo dukrai leidau prasidurti ausis tik sulaukus 7, o gal ir 8 gimtadienio (nepamenu dabar doh.gif ) Esu griežta mama. Plius - paties vaiko sprendimas, norės jis auskarų ar ne. Be to, labai anksti įvėrus auskarus ir nešiojant juos kabančius (mergaitės gi svaigsta nuo kabančių auskarų) skylutės išsitempia ir tampa negražios, nutysusios. Taip, kad nerekomenduočiau labai anksti verti auskarų.

va tokio poziurio ir as esu.
Atsakyti