Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

mes su vyru nusprendem savo grazuolei iversti pavasari 2-ojo gimtadienio proga, jai labai patinka mano auskarai taigi manau bus jai gera dovana
Atsakyti
mes tai irgi planuojam ir nusprendem kad kai vaikučiui bus 2 metukai tai ir iversim tada
Atsakyti
QUOTE(Deiman @ 2007 03 24, 19:36)
dabar juk ne tie laikai, kai su adatom duria ausis.
man 7 metuku isove auskariukus, tai kiek pamenu, buvo visai neskausminga.
man labai grazu kudikeliai su auskariukais, as verciau  smile.gif
o del to, ar uzaugus jai patiks buti su auskarais ar ne, tai galiu pasakyti, kad reta moteris siais laikais be auskaru.
o jei ir nenores - juk galima uzsigydyti.
tokia mano nuomuone  wink.gif

thumbup.gif As savaja nunesiau,kad prasautu, kai jai buvo 3 sav. Man laaabai grazu. wub.gif
Atsakyti
Maniskei metukai ir as uz tai, kad vaikas pats turetu galimybe rinktis, kai jau tiksliai zinos, ka su ta galimybe reikia daryti lotuliukas.gif Tad tikrai neversim auskariuku dabar, nors ir kaip grazu bebutu ax.gif
Atsakyti
As palaikau tas mamytes, kurios vers dukrytem auskariukus, kai to jos nores, o ne kai mamytes uzsigeidizia schmoll.gif g.gif maza kas grazu man gal vaikas melynais plaukais ypac idomiai atrodytu ir graziai, bet juk to nedarysiu kad AS noriu doh.gif gal man kaimynu suo graziai atrodytu su auskarais, pamegink jam ivert lotuliukas.gif nesamone tikru tikriausia. kam is kudikio daryti moteri g.gif ? kaip jau sake viena mamyte tam yra bantukai suknytes sijonukai ir t.t. atributika papuost..
Dziaukites tos mamytes , kurios patenkino SAVO uzgaida, kad jusu atzaloms viskas gerai - neatsege auskaro, neisidejo i burna ir neuzspringo arba neisimete infekcija, o jus garantuotos kad nieko ir neatsitiks? man tai butu baisu.
na kai jau 3-5m mergytems tai galima suvokti, kad jos pacios jau nori auskariuku bet ne 5menesiu ar ne 1 metuku schmoll.gif stupid.gif wacko.gif
Atsakyti
Mano panelė su auskarais grįžo namo neplanuotai ax.gif

vežiau krikšto dukrytę (8m) į kosmetologijos kabinetą ir buvau pasiėmusi savąją (9 mėn.). kai po dviejų šuviukų pasipuošė didžioji, aš paprašiau, kad ir mažąją papuoštų rolleyes.gif Ji net sureaguoti nespėjo. po skiepo labiau verkdavo. daviau soskį ir pamiršo tongue.gif

užtat dabar ji paprašė, kad auskariukus įverčiau (kai leidau į darželį, saugumo sumetimais išvėriau, tai pamiršo), o aš paėmiau ir įvėriau be vargo biggrin.gif tai dabar laiminga mandravoja rolleyes.gif o jei dabar verti reikėtų doh.gif Krikšto dukrai vis nagai nieštėjo auskarus kaitalioti, tai kai užpūliavo doh.gif , o mums ką, pravalau švariai, ji net nesuprasdavo ir labai greitai sugijo, o dabar gali čiupint sau ir auskarus kaitaliot kiek nori 4u.gif
Atsakyti
Mano mergytei 10 mėn ir aš jai mielai pradurčiau, nes man labai gražu, bet man vyras neleidžia schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai suprantu, kad auskarų vėrimo procesas bus neišvengiamas, tai stengiuosi tai kiek įmanoma atitolinti. Maniškė pirmokė, čia neseniai buvo labai užsigeidusi, bet man pavyko nukalbėti, kad kai baigs pradinę mokyklą, tada galės vertis. O kai baigs pradinę, gal dar pavyks metelius kitus atidėti... ax.gif . Šiaip man atrodo, kad vaikas pirmiausia turi pats labai norėti įsiverti auskarus ir suvokti ko nori, o antras labai svarbus dalykas, pats sugebėti prisižiūrėti.
Atsakyti
Aš savajai auskariukus įvėriau prieš einant į pirmą klasę - pati labai norėjo, sakė, ištversiu, jei skaudės, tik verk bigsmile.gif Nematau, kodėl auskarai turėtų būti tabu rolleyes.gif Priežiūros reikia tik kol užgyja žaizdelė, o paskui panelė jau pati puošis tongue.gif
Kadangi atostogavome, tėčiui pasakėme tik post factum - jis toks natūralistas, dar norėjo pasaugoti vaiko grožį lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu dukrytę, man gražu mergytės su auskariukais, bet aš labiau už pasirinkimo laisvę ir štai kodėl: pati kai buvau 10-11 metų buvo užėjusi tiesiog manija vertis ausis, bet... ji ėmė ir praėjo ax.gif O vėl užėjo tik man esant 29 biggrin.gif ir dabar štai jau greit metai laiko kaip mano ausis puošia auskarai... ir nesuprasi ar čia per vėlai ar pačiu laiku bigsmile.gif Tik tiek kad apsisprendžiau PATI tongue.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodel pazeidziamos vaiko teises doh.gif verysad.gif

ir mamu pasakymas, kad "man grazu" ........ gaila vaikiuku ir tiek verysad.gif
Atsakyti
Mūsų močiutė ir teta baisiai užsinorėjo padovanot mūsų mergaitei auskariukus - sako, tai va įversim, bus gražu. tongue.gif jai buvo 3 mėn. sakau, kad ankstoka biškį. o jos man priminė, ka anksčiau(mūsų vaikystės metais) ausytes ir kūdikiams verdavo ir jau vežimėlį vos besėdintis vaikas turėjo auskariukus. ir anksčiau tai verdavo su visokiais siūlais ir kitom nesąmonėm, o dabar gi labai mažai kam pūliuoja. ax.gif
tik tada aš susimąsčiau ar verta, ir pagalvojau, kad kai sueis 1metai, tada pažiūrėsim, jei labai judri bus, tai ne, nes baisu, kad nenusiplėštų ar kitaip nesusižeistų, bet jei rami, tai kodėl gi ne. Taip kaip savo parodysi kad yra gražu, taip jis ir turės galvoje, ir manau pasakymas, kad jei nepatiks -išsivers - šiuo atveju netinkamas. blush2.gif
Atsakyti