Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

O as praduriau savo mazei ausytes,kai jai buvo 3men.Pripirkau purskikliu,kad greitintu zaizdos gijima,bet visai neprireike,o ir ausytes net nebuvo paraudusios,sugijo nuostabiai greit thumbup.gif Mano nuomone,jei dursit metuku ar daugiau,tai gali ir ilgiau gyti,ir uzsigaut gali,ir nusiplest,nes kazkas naujo atsirado,geriau kuo anksciau,kai dar nera suvokimo 4u.gif Ir geriausia vert,kai silta,tada greiciau gyja,ir vert tik medicininius auskarus,nes jie nealergizuoja,ir auskaru pats galiukas neastrus,nereiks nest pas juvelyrus,kad pamazintu ar padarytu bukesnius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju' @ 2007 04 21, 12:54)
Gal aš trenkta,
bet, mielos mamos, niekaip nesuprantu kam to reikia. blink.gif
Man tai kūdikiai su auskarais kelia sunkiai nusakomus jausmus: graudų juoką, vargšai vaikai, keistų tėvų įgeidžių, gal dar ir madų aukos. Čia panašiai kaip duoti idiotiškai beprasmį vardą vien todėl, kad į jį telpa visos giminės vardų skiemenys. Man ir suaugę ne visi gražiai su auskarais atrodo, ką jau kalbėt apie vaiką. Juk tai vaikas - savarankiška, tik dar besiformuojanti asmenybė, o ne lėlė Barbė su kuria gali daryt ką nori.
Aš ir pati džiaugiuosi savo gražiomis sveikomis ausimis, nė už ką nenorėčiau skylėtų. O savo dukrai, kai paaugs nedrausiu įsivert, bet pabandysiu įkalbėt neskubėt to daryt. Suauga visi kada nors, kam tą skubint?
Tikrai nenorėjau nieko įžeist. Bet nepritariu tokiai, mano manymu, kvailystei.

Pritariu sitai nuomonei drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pradurem 1,3,ir labai dziaugiames,jau turim 4poras auskariuku,vieni uz kitus grazesni,kur beeitumem,daznai isgirstu uz nugaros,paziurek,kaip grazu,ir t.t.... tongue.gif
Atsakyti
Aš vyresnėliai pradūriau kai buvo 4,5 metų ir kai ausis išzyzė. Dėjom iš karto gydomuosius auskariukus su kuriais reikia 1 mėn. vaikščioti, visiškai nepūliavo, neskaudėjo ir nieko blogo neatsitiko. Bet mažajai nesiruošiu durti taip pat kol pati neužsimanys. Šiaip galvoju, kad ausų durimas galėtų būti atidėtas iki mokyklinio amžiaus, kai jau šiek tiek brandesnė asmenybė tampa. Kažkuri mamytė teisingai pasakė, kad yra drabužėlių batelių ir kt. grožybių papuošti mergaites. Nesu nei prieš, nei už tiesiog man tai nei gražu, nei negražu victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nicke: 29 gegužės 2007 - 15:06
QUOTE(jovitah @ 2007 05 17, 16:26)

g.gif
Atsakyti
perskaicius kai kuriuos komentarus vos nepasijutau MONSTRE blink.gif nu sorry bet ne kitaip.
As savo mergaitei praveriau ausis 2 metuku proga, nesigailiu ne trupucio.
Kodel kai kurioms taip baisu, kad mergaite jaustusi grazi unsure.gif cia kalbu ne tik apie auskariukus, bet ir apie lupu patepima balzamu ar naguciu nulakavima. Na netikiu, kad kuri mama dazytu ryskiai raudonai ar pan. Manau jeigu viskas proto ribose ir su saiku tai tikrai nieko tokio...
Atsakyti
na man tai irgi vaiko skriaudimas ir jo nuomones nepaisymas. gerai kazkuri rase, kad tada verkit i bamba, man pvz laaaabai grazu. o juk mergytes megsta tokias maikutes, kaip mamu, kad bamba matytusi, tai auskariukas tikrai nepamaisytu tease.gif ir tatuiruotes nieko lotuliukas.gif
man irgi nieks nevere ir pati iki siol nenoriu, nors iki 30 ne kalnai liko. iki mokyklos aplamai siukstu neleisciau, tegu geriau svarbesniais reikalais uzsiimtu, nei pries veidrodi maivytusi schmoll.gif
Atsakyti
As galvoju kad sia vasara savo mergyte nuvesiu pradurt ausytes,jai-netoli 3ju metuku...ji pati sako:mamyte ir as noriu auskariuku
O man grazu mergytes su auskariukais wub.gif ,tik tie auskariukai turetu but mazyciai!
Atsakyti
Mums jau 8 menesiai ir as labai noriu pradurt ausytes bet mano vyras yra pries tokius dalykus.
Atsakyti
tikrai grazu mazos mergytes su auskariukais..mes ir zadam sia vasara pradurti jai bus 1metai ir 2 men.
Atsakyti
Ir man labai gražu, irgi vaikui iversim, bet kosmetologe patare iverti ne vasara o kada bus šalčiau, tada skilutes greičiau gyja, kai rašta tai ir prakaitas tai sunkiau, gali gyti.
Atsakyti
As visada svajojau,jei turesiu dukryte tai tikrai pradursiu ausytes.Galvoju sia vasara,jai bus 1,5men.tuo paciu bus ir krikstynos.Man labai grazu thumbup.gif
Atsakyti