Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

net nusisypsojau, perskaicius tokius komentarus kaip "zmogaus teisiu pazeidimas" arba "vaiko zalojimas" biggrin.gif Matyt, lietuviai dar nemoka gyventi laisviau ir naujoves jiem nepriimtinos.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 15, 12:00)
net nusisypsojau, perskaicius tokius komentarus kaip "zmogaus teisiu pazeidimas" arba "vaiko zalojimas"  biggrin.gif  Matyt, lietuviai dar nemoka gyventi laisviau ir naujoves jiem nepriimtinos.

Pilnai su jumis sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 15, 12:00)
net nusisypsojau, perskaicius tokius komentarus kaip "zmogaus teisiu pazeidimas" arba "vaiko zalojimas"  biggrin.gif  Matyt, lietuviai dar nemoka gyventi laisviau ir naujoves jiem nepriimtinos.

Manu naujoves reikia bandyti ant saves o ne ant vaiku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2007 05 15, 13:23)
Manu naujoves reikia bandyti ant saves o ne ant vaiku  lotuliukas.gif

Tamstos mastymu mes jau niekam tikę mamos nieko nesuprantančios ir visas mamas kurios ryžosi tokem žingsniui reik bausti ir netgi ivardinti visai tai kaip žmogaus teisių pažeidima ir viso pasaulio mamoms skirti nuobaudas nu būkit maloni nejuokinkit.
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 05 15, 13:40)
Tamstos mastymu mes jau niekam tikę mamos nieko nesuprantančios ir visas mamas kurios ryžosi tokem žingsniui reik bausti ir netgi ivardinti visai tai kaip žmogaus teisių pažeidima ir viso pasaulio mamoms skirti nuobaudas nu būkit maloni nejuokinkit.

as taip nesakiau, paskaitykit atidziau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2007 05 15, 13:23)

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif Vaikas turi būti vaiku, o ne išpuošta lėle tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(laimutė07 @ 2007 05 15, 10:37)
Mane kai kurių mamyčių pasisakymai tiesiog siutina. doh.gif Ar jūs neprieštaraujat pačios sau g.gif Aš vis skaitau ir skaitau jūsų pasisakymus.Plaukai šiaušes. doh.gif Aš asmeniškai esu mama metuose patirties gyvenimiškos turiu gan dauk. aš savo dukrytei auskariukus isduūriaubeveik  6 mėn.net nesupūlevo super ausytės užgijo.Dūrė med. darbuotojas  klinikose pgal taškus.
Kam šaipytis iš tų mamų kurios savo dukroms ausytes ryžosi išdurti.Ir kalbėt su toke ironija (gal taturuotes,ar  į bambą auskarą išdurti.) Patiko vienas mamos pasisakymas,kad matė mažą mergytę kuriai mama įvėrus didelius auskarus.Tai va noriu pasakyt ,kad tai mamos problema nemokant parinkti tinkamus auskarus savo vaikui.
Garantuoju šimtu procentų,kad tos mamytė kurios atkakliai prieštarauja ausų dūrimui pašios norėtų matyt mergytes su auskariukais.Tai tikrai nėra kūdikio darkymas.Tai tik priduoda estetinio grožio.Ir aplamai tewko gyvent užsienį  ten kai kurie tėveliai tik gimusiems leliukams skuba išdurti ausytes.Nors dėl to aš galiu paprieštaraut,kad per anksti.
Ir aplamai koks čia žmogaus teisių pažeidimas.

Na o ar jums neatrodytu zmogaus teisiu pazeidimas,jei jus atvestu i tatuiruociu centra ir jusu neatsiklause padarytu tatuiruote? Ir galbut jus jos visiskai nenoretumete... Juk cia tas pats, tik kudikis negali pasakyti,kad nenori vieno ar kito.
Atsakyti
QUOTE(katuksss @ 2007 05 15, 12:23)

o tai gal tada nenaudokim pampersu, juk tai irgi zmogaus teisiu pazeidimas, kuris beje labiau kenkia negu auskarai bigsmile.gif
Papildyta:
ir dar, ka reiskia "ispuosta lele"? tai ka, vaika gal dar ir negalima graziai rengti, nes tai irgi mamos uzgaida? ar vaiko teisiu pazeidimas, nes mamos ir vaiko skoniai gal nesutampa? Nenuostabu, kad LT taip mazai visokiu sukneliu, dzinsiuku ir graziu megztuku naujagimiams, nes pas mus toki mazyli rengia vien bodziukais arba sliauztinukais. O man pvz grazu, kai tokia pyple yra su suknute. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 15, 16:37)
Na o ar jums neatrodytu zmogaus teisiu pazeidimas,jei jus atvestu i tatuiruociu centra ir jusu neatsiklause padarytu tatuiruote? Ir galbut jus jos visiskai nenoretumete... Juk cia tas pats, tik kudikis negali pasakyti,kad nenori vieno ar kito.

Ojums neatrodo,kad yre zmogaus teisių pazeidimas pirkti vaikams padėvėtus rūbelius,mauti vaikams pampersus kurie tikrai yra kenksmingi ,bet mes vistiek juos dedam. Mamos baikit juokyt aš didžiuojuos savo vaikais ypač dukryte kurios taip laukaiu ir tie auskariukai jei tikrai tinka ir niekam nemaišo.
Prie ko čia taturuotės.Tai kodl nebūtų galima įvasrdinti kai kuriuos skiepus kurie tikrai yra atliekami prieš mūsų vaikų vale ir yra išbandomi tik kaip tokioj lietuvoj.o čia tai zmogaus teises žiauriai pazeidzemos.
Čia labai gera tema tik nereik čia velti taturuočių ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2007 05 15, 17:36)
o tai gal tada nenaudokim pampersu, juk tai irgi zmogaus teisiu pazeidimas, kuris beje labiau kenkia negu auskarai  bigsmile.gif
Papildyta:
ir dar, ka reiskia "ispuosta lele"? tai ka, vaika gal dar ir negalima graziai rengti, nes tai irgi mamos uzgaida? ar vaiko teisiu pazeidimas, nes mamos ir vaiko skoniai gal nesutampa?  Nenuostabu, kad LT taip mazai visokiu sukneliu, dzinsiuku ir graziu megztuku naujagimiams, nes pas mus toki mazyli rengia vien bodziukais arba sliauztinukais. O man pvz grazu, kai tokia pyple yra su suknute.  tongue.gif

O man grazu visa laika buvo bodziukais,beja juos velku ir dabar ir sliaustukai,ir dabar dar velku ir netgi tokias paprastas kepurytes,kaip buna naujagimiams,be jokiu ispuosimu turiu net savo didzkei blush2.gif Man labiausiai rupi patogumas ir paprastumas,ta ir savo vaikui stengiuosi suteikti,gal sia mada man mama perdave,kadangi ji anglijoje gyvena,ir labai daug tokiu sliaustu dideliu atsiuncia tokiu ispuostu,ir siaip visokiu drabuziuku...vezimeli sedi tik su koinem mano maze,kai jhi buvo apie metukus pamate viena ,kad mano vaikas su sliaustu ir sukritikavo mane-va cia tai nesupratimas...
Vatame ir esme,kad reikia isileisti naujoves,nauja ir yra tai,kad svarbiausia patogumas...
O del auskariuku,tai man po vienodai tegul veria kas nori...Bet as saviskei neversiu,kai pati nores tada...
Atsakyti
šiaip jau esu pasisakiusi tokioje pačioje temoje, tik kitoj vietoj tongue.gif , tai mane ten išpeikė, išdurnino, bet čia žiūriu daugiau turiu bendraminčių.
aš galvoju saviškei įverti auskariukus kokių metrukų, nors kai kurios mamos sakė, kad gal per vėlu, kad jau gali sunkiau apsiprasti.
Mano nuomone, taip, kaip mama parodys savo vaikui kas yragražu, tai ir vaikui bus gražu ir nebus tokio pasisakymo kaip, tipo vaikas užaugs ir jam nepatiks ir išsivers schmoll.gif nesamonė, nieko neišsivers, todėl kad bus galvelėje, kad tai yra gražu, lygiai kaip ir mamai.
O ten kurios rašė, kad žmogaus teisių pažeidimas-tai tiesiog tamsūs žmonės, nepripažįsta jokių naujovių. Gali neverti savo vaikams auskarų, bet kam taip kritikuoti???? g.gif verysad.gif Na, tokie jau tie lietuviai...
Daug metų teko gyvent užsienyje ir tikrai ten labai populiaru tokie dalykai, net berniukams vieną auskariuką būna įveria. Ir aš kai kurias "madas" parsivežiau-pvz. nuo 2mėn. mano gražuolė nešioja grandinėlę ant rankos su išgraviruotu vardu-man labai gražu ir dar nei vienas žmogus pamatęs nepasakė, kad vaiko teisių pažeidimas. hihihi.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 05 16, 08:35)
Ir aš kai kurias "madas" parsivežiau-pvz. nuo 2mėn. mano gražuolė nešioja grandinėlę ant rankos su išgraviruotu vardu-man labai gražu ir dar nei vienas žmogus pamatęs nepasakė, kad vaiko teisių pažeidimas. hihihi.gif  flirt.gif

kaip grazu wub.gif
pas mus cia kudikeliai irgi ant ranku nesioja grandineles, tik jos tokios vaikiskos ruzavos arba spalvotos (plastmasines) wub.gif
Atsakyti