Dar pasikartosiu šioje temoje, bet ji labai jau mane piktina
Aišku, niekai tie auskarai palyginus su rimtais dalykais (pvz., vaiko psichologija ar sveikatos problemom), bet man asmeniškai vaikui durti ausis yra absoliučiai nepriimtina, pradžioj net parašiau - bjauru, bet sakau, gal kas įsizeis. Bet vėl pagalvojau - ai, tegu.

Kažkoks pasityčiojimas iš vaiko, taip kaip augintum kokį žvėrelį dėl grožio, o ne žmogų. Juk jis negali pats įvertinti - tėvams gražu, ir jam gražu.
Pati to niekada nedaryčiau, jei auginčiau mergaitę (turiu berniuką). Jei turėčiau, kai sulauktų kokių bent 14-15 m., tada tegu pati daro kaip nori. Jei bernas norėtų tada vertis auskarus, irgi tegu daro kaip nori, aišku, aš pasakyčiau, kad tam nepritariu.
Jei kam kiltų įtarimas, kad esu šventeiva, pridursiu, kad mano pačios ausys pradurtos, o vienoje dvi skylės, antroji durta mokyklos seselės paprasta dezinfekuota adata mokykliniais "hipiavimo" laikais. Dabar auskarų beveik nenešioju, man jie trukdo. Apskritai auskarų buvimui/nebuvimui suaugusių žmonių ausyse neteikiu didelės reikšmės.
...Sand in my shoes...