Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

o aš neveriu kai norės pati isivers smile.gif nes gal jai net nereikes tu auskarų g.gif
Atsakyti
As praduriau savo mergaitei dvieju metuku proga. Manau grazu mazom mergaitem auskariukai thumbup.gif Bet cia kiekvienu tevu pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2007 07 05, 21:31)
Tai gal ir i nosi, lupa, antaki, bamba ir dar kur nors reiktu iverti tuo paciu???

Butent. Ir dar tatuiruote padaryti. Juk jei mamai grazu, tai ir vaikui turi buti grazu. Juk vaikas yra ne zmogus, kuris paauges gali pats nuspresti,, o kazkoks mamytei priklausantis daiktas, su kuriuo galima daryti ka panorejus (net ir versti kesti skausma) jei mamytei "grazu".
Ir kuo mes skiriames nuo tu genciu Afrikoj, kur kaklus mergaitems istampo ar kitaip issidirbineja. Juk ten tie vaikai irgi per mazi kazka suprasti, jiems skauda ir tiek, bet svarbu kad tevams ir kitiems genties nariams grazu, ar ne?

Kiek prisimenu, ausis skauda ne tik jas duriant, bet ir po to, dar daug laiko, po pradurimo, kol jos uzgyja, jas valant, iveriant ar isveriant auskarus. Ai, bet kam cia rupi, juk svarbu kad mamytei grazu... irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germante: 08 liepos 2007 - 23:01
as savo mazytei praduriau kai jai buvo 3men.uzgijo greitai,per savaite...nemanau,kad ji nenores,kaip kitos mano,jei pas mama yra,tai ir dukra nores.drauges trimete mergaite uzsimane i bamba auskaro,nes pas mama yra...o cia i ausytes...
Atsakyti
QUOTE(tutifruti @ 2007 07 07, 11:33)
mergytes nuo mazens turi buti grazios pasiposusios ,kad uzaugusios nebutu kaip marusios is kolukiu 4u.gif

jo, moters esmiu esme-blizguciuose.. siaubas, neduok Dieve, ji netaps fifa, tai bus bevertis ir niekam tikes zmogus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anchela @ 2007 07 06, 21:47)
As tave palaikau, nenores uzaugus isims, o dabar man grazu thumbup.gif  thumbup.gif ir mazajai pradursiu greit, nes ant jos sako ,kad grazus berniukas blush2.gif

Na aš manau,kad dabar visos nori auskarų,ir paaugusios tikrai nenorės išsiverti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano dukrytei tai jau ir auskarus padovanojo močiutė. Bet mes su vyru neturim jokio noro durti ausytes schmoll.gif Užaugs , auskarus turės, sugalvos pati tongue.gif Tiesą pasakius bijau ir nepatinka.
Atsakyti
na auskariukai tai man labai gražu ax.gif , bet kažkodėl rankos nekyla vesti savosios ir badyti g.gif Manau, kad kai pati pasakys kad nori auskariukų tai tą pačią dieną nueisim ir išdursim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugita @ 2007 07 08, 18:46)
As praduriau savo mergaitei dvieju metuku proga. Manau grazu mazom mergaitem auskariukai  thumbup.gif Bet cia kiekvienu tevu pasirinkimas.

Cia kiekvienos mergaites pasirinkimas, kai jau ji bus pakankamai paaugusi...Man tikrai kartais buna grazu auskaras antakyje. Bet gi del to nepulsiu darkyti kudikio. Pats paaugs ir pasakys, ko jam reikia.
Atsakyti
Labas aš savo mergaitei pravėriau jei nepatiks galės didesnė išsiverti ir tiesiog nenešioti,man gažu ir labai patinka kai jai ausytėse spindi deimančiukai.Jai buvo 6 mėn.kai mes jai prašovėm ausytes.Pasitarėm su jos gydytoja ir ji mums patvirtino kad dabar yra tinkamiausias laikas biggrin.gif
Atsakyti
Dar pasikartosiu šioje temoje, bet ji labai jau mane piktina mirksiukas.gif
Aišku, niekai tie auskarai palyginus su rimtais dalykais (pvz., vaiko psichologija ar sveikatos problemom), bet man asmeniškai vaikui durti ausis yra absoliučiai nepriimtina, pradžioj net parašiau - bjauru, bet sakau, gal kas įsizeis. Bet vėl pagalvojau - ai, tegu. rolleyes.gif Kažkoks pasityčiojimas iš vaiko, taip kaip augintum kokį žvėrelį dėl grožio, o ne žmogų. Juk jis negali pats įvertinti - tėvams gražu, ir jam gražu.
Pati to niekada nedaryčiau, jei auginčiau mergaitę (turiu berniuką). Jei turėčiau, kai sulauktų kokių bent 14-15 m., tada tegu pati daro kaip nori. Jei bernas norėtų tada vertis auskarus, irgi tegu daro kaip nori, aišku, aš pasakyčiau, kad tam nepritariu.
Jei kam kiltų įtarimas, kad esu šventeiva, pridursiu, kad mano pačios ausys pradurtos, o vienoje dvi skylės, antroji durta mokyklos seselės paprasta dezinfekuota adata mokykliniais "hipiavimo" laikais. Dabar auskarų beveik nenešioju, man jie trukdo. Apskritai auskarų buvimui/nebuvimui suaugusių žmonių ausyse neteikiu didelės reikšmės.
Atsakyti
Na taip kiekviena sturim savo nuomuone,bet ir vaikai nesprendžia kaip jiems renktis o mes juos ir rengiame kas mums gražu? mirksiukas.gif Taip ir su auskariukais!
Atsakyti