Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

QUOTE(drakosa @ 2007 07 10, 18:41)
Aš savo vaikui pradūriau ausis, nes man gražu - noriu kad mano vaikas būtų gražus. Jei Jums negražu ar amoralu (nors čia visiškas absurdas) - tai niekas neliepia žiūrėt...

butent, duriate ausis, nes JUMS grazu, apie vaika kazkaip net nenorite mastyti. "noriu, kad mano vaikas butu grazus"- tai be auskaru jis negrazus?.. doh.gif man tai gaila vaikiuku smile.gif
Atsakyti

Na aš nesutinku,kad jau čia kaip afrikoje.Juk čia jau nėra labai jau didelis žalojimas.Ir dar iš piktumo.O jei jau nenorės,juk bet kada gali išsiimti ir viskas. mirksiukas.gif
[/quote]

o gal, jei NORĖS, juk bet kada galės prasidurti ir viskas? tik tada, kai pati žinos ir galės pasakyti, ko nori
Atsakyti
QUOTE(turbo sraige @ 2007 07 18, 12:12)

o gal, jei NORĖS, juk bet kada galės prasidurti ir viskas? tik tada, kai pati žinos ir galės pasakyti, ko nori

Auskariukų nusprendėm neverti,bet netodėl ,kad nebenorim,o todėl,kad tegul ji pasirenka pati.Nors labai norėčiau ir labai man gražu,ir vaikai su ir be auskariukų.Dabar nedursim,dabar manau taip.O kaip bus po kiek laiko pažiūrėsim. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes dukrytei iverem mazycius mazycius auskariukus kai jai buvo 8 menesiai nezinau atejo i namus patepe kazkokiais vaistukais ausytes ir labai greit ivere ir ji net neverke 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Taip,man labai gražu mažos mergytės su auskariukais,bet dėl savo 1,6m.dukrytės negaliu apsispręsti,o paskaičius komentarus dar didesnis klaustukas pasiliko g.gif
Įdomu būtų sužinoti profesionalių kosmetologų nuomonę šiuo klausimu.Nieko neišmanau apie tuos taškus ir lig šiol apie tai net nesusimąsčiau,užtai norėtųsi išgirsti nuomonių šiuo klausimu.Ar teko kam susidurti su kokiom komplikacijom įvėrus auskariukus mažai mergytei?Nes perskaičius susidaro įspūdis,kad prieš auskariukus yra tie,kurie jų ir neveria savo atžalėlėms,o kažkokių nusivylimų iš įvėrusiųjų lyg ir nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
Aš laukiau, kol pačiai panelei subręs noras turėti auskarus. O kai subrendo, tuomet tam reikalui taupė pinigus mirksiukas.gif Kai susitaupė, tuomet ir buvo įverti.
Atsakyti
mano dukrytei rugseji bus 5 metukai. Jau beveik pusmetis svajoja apie auskarus, sako ir skausma iskesianti, ir baime nebaisi. Kadangi panele siaip ne is drasiuju, tai suprantu, kad noras tikrai nemazas. Turbut ir bus tokia gimtadienio dovana, nors man, tiesa pasakius, auskariukai nedidelems mergaitems nera taip jau grazu...
Atsakyti
QUOTE(giedruciuke @ 2007 07 25, 15:55)
Taip,man labai gražu mažos mergytės su auskariukais,bet dėl savo 1,6m.dukrytės negaliu apsispręsti,o paskaičius komentarus dar didesnis klaustukas pasiliko g.gif
Įdomu būtų sužinoti profesionalių kosmetologų nuomonę šiuo klausimu.Nieko neišmanau apie tuos taškus ir lig šiol apie tai net nesusimąsčiau,užtai norėtųsi išgirsti nuomonių šiuo klausimu.Ar teko kam susidurti su kokiom komplikacijom įvėrus auskariukus mažai mergytei?Nes perskaičius susidaro įspūdis,kad prieš auskariukus yra tie,kurie jų ir neveria savo atžalėlėms,o kažkokių nusivylimų iš įvėrusiųjų lyg ir nepastebėjau schmoll.gif

Ta tema buvo straipsnis 2007 m. liepos mėnesio vaikiškame žurnale, berods "Tavo vaikas" - ten ir kosmetologės nuomonė pateikta 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytei greit 4m.Jai gražu tie auskariukai...aš pati įsivėriau tik baigus mokyklą cool.gif Dukrytės krikšto mama labai pasiryžus gimimo dienos proga pradurt tas ausytes, bet aš tikrai dar labai abejoju...man atrodo, kad tikrai dar anksti... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Agatas1 @ 2007 07 26, 08:41)
bet aš tikrai dar labai abejoju...man atrodo, kad tikrai dar anksti... cool.gif

Jei bent kiek abejoji, tai ir neskubėk. Ateis laikas, kai nei tu, nei tavo princesė tuo neabejosite 4u.gif
Atsakyti
dabar laikai keiciasi
as duriausi ausis, kai man suejo 18
bet manyciau, kad vaikui ne anksciau kaip 7 metu
tada gal ir pati kazka suvoks ir sugebet issakyti savo nuomone ax.gif
Atsakyti
sakyčiau vert tik tada kai vaikas pats suvokia kas yra auskarai,ar kai jis nori o ne tėvai mirksiukas.gif
Atsakyti