Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

QUOTE(Austre 123 @ 2006 05 31, 20:34)
Na mano vyriškis sakė kaip bus 2-2.5 metų tada nes per maža dar ir kaip atrodis

Na mano panelei dabar 2,5 metuku ir tikrai dabar negaleciau pradurti , nes viena tai pradurtu , o kitops tai jau nesileistu schmoll.gif nes is skausmo asarotu ir jau nenusedetu ramiai . Ir jai butu naujove liestu rankytem blink.gif dar paskui koki uzkretima gautu ar puliuoti pradetu doh.gif tai kankintusi .
Va pradurem visai mazutei ir dziaugiames , nes ji prie ju pripratus ir jai jie visai neidomus , o ir kai tokiai mazutei dure tas auseles tai nusnekini tuoj ir pamirsta kur ten ka skaudejo tongue.gif O ir labai greitai tokiem mazuliukam sugyja .
Atsakyti
As manau kad nepats svarbiausias dalykas 6men. kudikiui auskarai, g.gif todel mes versimes tik tada kai pati pareiks nora, kai supras kas tai per dalykas ir kam jis reikalingas ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat manau, kad versim tada, kai pati norės ir kai supras, kas čia daroma flirt.gif . Be to, tai gali būti ir kaip dovana dukrytei kokia nors proga, visai kitaip vertins clap.gif , nei kai turės tai nuo bevik gimimo
Atsakyti
Kažkokia nesamonė - kūdikiai su auskarais............. schmoll.gif Gražu? g.gif Gal greičiau skonio reikalas. Kitoms gal gražu ir bamboj auskaras???? Mažiukams nenorit? tongue.gif
Atsakyti
vakar parduotuvej pamaciau mazute mergyte,dar vezimely gulejo,nu ne daugiau kaip 6men ir jau su auskarais...siaubas...net nupurte! fear.gif dar tegu tattoo per visa nugara padaro! gi vaikas mazutis,nesupranta,kas toj ausytej ten yra,nei jam grazu,nei ka! tokiu atveju tevai tegu lele nusiperka,tai bent neskaudes jai! galesi ir i nosi ir i lupas ir i kitus galus vert.as 100% pries! protest.gif
Atsakyti
Oi kokia įdomi tema, man irgi labai gražu, tik va baisu saviškę skriausti blush2.gif
Atsakyti
schmoll.gif ne uz ka neverciau savo vaikui auskariuku!Tikra nesamone!juk ne tavo kunas,o vaiko,atskiro zmogaus
Atsakyti
aš ir manau,kad auskarai tokio amžiaus nea lotuliukas.gif
Atsakyti
Nors siaip esu liberaliu paziuru, taciau apie auskarus tokiems pypliams esu pries. O gal mergaite (berniukas) uzauges visiskai nenores auskaru, o skylutes jau bus. Manau mamytes turetu palaukti, kol vaikas pats supras ar nori auskaru ar ne. O dabar gaunasi grynai mamu uzgaida schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2006 07 31, 09:08)
Nors siaip esu liberaliu paziuru, taciau apie auskarus tokiems pypliams esu pries. O gal mergaite (berniukas) uzauges visiskai nenores auskaru, o skylutes jau bus. Manau mamytes turetu palaukti, kol vaikas pats supras ar nori auskaru ar ne. O dabar gaunasi grynai mamu uzgaida schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(LARA @ 2004 05 10, 22:52)
Iskylo klausimelis nuo kada galima iverti vaikui auskariukus???Na maniskei bus 3men, :soske  galvoju kokiu 5-6 men,bet gal dar negalima gal dar permaza?????? :hm

Nesamone, kam mazyliui auskarai? Nuo to vaikutis grazesnis nebus ir isvis, jei reikia tai sau mamyte tegu ir veriasi kur tik pageidauja. Siulau daugiau pasiskaityti apie kuno pavojingu vietu taskus manau iskart atsoks fantazijos.
Pasipiktinau :(
Atsakyti
ash savajai merginai perveriau ausis kai jinai buvo 3 menesiu. aishku ash taip nervavausi, nenorejau, kad kentetu, bet dabar labai dziaugiuosi kad perveriau, aki ji maza buvo. nieko jinai neprisimins:) gerai kad nelaukiau kokiu 6 menesiu. nes kol jinai buvo 3 menesiu, tai ji sau ausu netampydavo, tai skyles spejo uzgyt...o jei buchiau dabar perverus, tai jauchiu ihsisrautu visus auskarus. vistiek veliau ar anxciau ji butu norejus ausis persivert. nebeacimenu kada paskutini kart machiau pana su nepravertom ausim.... Plius auskarai labai padejo:) pagaliau jinai mergaite, o ne berniukas. chia kur gyvenu, tai dauguma moteru pachios praveria vaikam ausis, pirma gimimo diena, nes tipo tada jie nieko nejauchia. o jei nori kur nors kitur verti ausis, tai reikia laukti, kol vaikui sueis 3 menesiai, nes reikia visus skiepus tureti:) tei va:) + man labai grazu auskariukai ant leliuku:) ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritutė mažutė @ 2006 06 09, 22:43)
Oi kokia įdomi tema, man irgi labai gražu, tik va baisu saviškę skriausti  blush2.gif

nebijok:) grozis reikalauja auku biggrin.gif paverks 5 minutes ir viskas:) nors man irgi vos viduriu nepaleido, kaip ja ten vedziau ausu vert:) ash net video kamera nusineshiau tenai:) tai gales pasiziureti jinai kai uzaugs:)
Papildyta:
QUOTE(Tosk @ 2006 03 27, 03:11)
Pritariu Germanei... Norvegojoj irgi nera populiariu mazhoms mergaitems neshioti auskariukus. Nors tai skonio reikalas... Kai paaugs, pati spres biggrin.gif Speju tetukas butu labai pries tongue.gif
  Tatuiruotes irgi skonio reikalas. As asmenishkai turiu, bet neturiu jokiu auskaru ax.gif

uztad usa labai populiaru:) o mano vyras yra gimes mexicoje, tai ten leliukam po kelias skyles net i ausis praduria:) nu ash to nedarychiau:) po viena i ausi uztenka mano nuomone:) tai jis kai musu lelei buvo 1 menuo, klause manes, tai kada eisi ausis vert?? smile.gif man atrodo, kad chia nuo tautybes priklauso, nes kiek acimenu, mes su sese lietuvoje veremes ausi, kai mum buvo 13 metu, tai musu tevas kabai buvo nepatenkintas:) nezinau del ko:) o kai uzsimanem, po antra skyle persivert, tai pasiuto kaip turi but. chigonem ishvadino:) liepe shiknas persivert irgi:) tai va:) speju visose shalyse yra kitaip:) kol lietuvoj gyvenau, nei vieno leliuko su auskarais nemachiau, o chia usa, sunku surast naujagimi be auskaru:)
Atsakyti