Įkraunama...
Įkraunama...

Kada verti vaikams auskarus

na galit dabar mane uzmetyti pomidorais pomidorai2.gif bet as savo mazei praduriau ausytes, ir kaip man garzu tai negaliu, gal kokia savaite vis vaiksciojau is paskos ir vis ziurejau, kaip ausytese blyksi auskariukai. wub.gif
praveriau kai jai buvo 1,7m. kai vere tuo metu suverke, o daugiau del ausyciu neverke visiskai, valyti duodavosi pati be problemu, sakau dok ausyte isvalyt, tai ir atsuka iskart. ir neuzpuliavo, nieko. esu girdejusi, kad iki metu vaikiukui pradurus ausytes net nereik valyti, nes organizmas kazkaip pats isivalo. ir tas valymas pas mus buvo toks, kad kokius 2 ar 3 kartus ant auskariuku papurksdavau antiseptiko, ar kaip ten vadinasi.
nors daug kas sake, kad vaika suzalojau, bet man dzin tegu sneka jei nori. kiekvienas gyvena taip kaip jam atrodo. ir nemanau kad tai zalojimas, jei tai tikrai butu zalojimas, tai jokiu budu taip nedaryciau. tongue.gif
Atsakyti
čia kiekvienos mamos reikalas,aš savo dukrai pradursiu tik tada kada pati paprašys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linciuxx @ 2006 10 01, 09:12)
čia kiekvienos mamos reikalas,aš savo dukrai pradursiu tik tada kada pati paprašys smile.gif

vat butent,manau tokius dalykus reikia daryt,kai vaikas pats gali pasakyt savo nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano mazoji auskariukus turi nuo 9 menesiu, kai dure net nespejo normaliai sureaguot, gijo labai puikiai, o nuo metuku perveriau auksinukus ax.gif
labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmule @ 2006 08 29, 14:33)
mano mazei 1 metai ir 1 menuo. senai svajoju iverti i ausytes auskariukus, tokias mazas, blizgancias akutes. smile.gif  tik nezinau ar verta.  g.gif del ausyciu pradurimo, tai gal ir labai neskaudetu, nespetu sureaguoti. bet kaip del gijimo?ir apskritai, ar verta kamuoti vaika del to, kad man paciai tai atrodo grazu? ar ji dar ne per maza?gal turit savos patirties?pasidalinkit  rolleyes.gif

Ir man labai patinka mažos mergytės su auskariukais, bet savo dukrytei ausų nepradūriau. Iš savo patirties žinau, kad jei netyčia pataiko ne į tą tašką, galima pakenkti vaikučio sveikatai. Man buvo nataisyklingai pradūrę ausį ir kol neišsivėriau auskaro ir skylutė neužgijo, vargino stiprūs galvos skausmai. Manau, kad mažos mergytės dar negali pasakyti, kas joms skauda, kas joms nepatinka, o mes savo ruožtu neturime jų žaloti dėl savo užgaidos. Tuo labiau, kad jų ausytės tik fuormuojasi, o jose daug svarbių taškų, tad kam reikalinga tai intervensija? g.gif Aišku čia kiekvienos mamos reikalas, nors aš pritariu kristeu nuomonei, kad mergytę galima ir kitaip papuošti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 01 spalio 2006 - 22:04
O as pabusiu senamadiska blush2.gif
Man tai juoka kelia kai is vaiku paneles bando daryti, man grazu kai vaikai vaikiski be suaugusiu atributikos, o jau auskarai tokiai mazai tai tikrai ne i tema schmoll.gif . Turiu pati mazaja net i galva tokia mintis nebutu atejus doh.gif
Atsakyti
o as ir noriu iverti,bet vis kazkaip susilaikau,galkai bus kokiu dvieju metuku,bus dovanele su gimtadieniu smile.gif
Atsakyti
Man grazu, bet dukters nesiruosiu badyt vien tik del savo bobisko kaprizo schmoll.gif Uzaugs ir pati nuspres kurioj vietoj auskara vertis tongue.gif
Atsakyti
Labai gražu kaip mažos mergaitės su auskariukais wub.gif ir aš norėčiau savo dukriukui pradurti bet vyras neleidžia sakė kaip bus tris metukai tai tada.
Atsakyti
Man labai gražu, bet savo mažylei (jai ką tik suėjo vieneri) kol kas auskariukų neversiu. Bijau, kad auskariukas, nors ir koks jis mažutis būtų, gali kur nors užkliūti. Na kad ir maunant golfą per galvytę unsure.gif Arba pati pradės krapštyti, susidomėjusi, kas ten per daiktai ausytėse. Palauksiu, kol panelė paūgės smile.gif
Atsakyti
Ir as turejau tokia minti pradurti ausytes,bet dar metelius nusprendziau palaukti,nes ir taip nerami. ax.gif
Atsakyti
Mes pradurem dukrai kai jai buvo metai ir pora menesiu. Niekada jinai nelindo prie tu ausyciu, ir darzelyje niekam neidomu buvo. labai greitai uzgyjo. noriu broliukui auskara ivert irgi, nes drauges mazius irgi 2,5 metu tai taip fainiai atrodo.. o jei kai uzaugs ir nenores auskaru, tai isims ir uzgys skylutes.
Atsakyti