mano vyras taip pat ankščiau už mane laike suneli ant ranku,dar gimdykloje
O as tiek gimdykloje prisijuokiau is saviskio. Atejo vaiku daktare, isvyniojo, apziurejo ir paliko. O MB stovi drebanciom rankom ir vos neverkdamas praso, kad atgal susuktu. O ta jau bega pro duris. Vaizdelis taip ir stovi akyse, kaip tas maldaujamai eme prasyti, kad susuktu, nes jis nemoka. O ji taip debtelejo, bet grizo atgal, taip ir nesupratusi, kodel tevelis toks pasimetes ir nieko nemoka, jei jau cia trecias vaikas...
Musu dukryte as pirma gavau pasidziaugti, nes truputi apvale padejo man ant krutines:) Toks nerealus jausmas... O tetis mazyte paeme kai jau isitaiseme palatoje.
Paeme dukra kol dar gulejau ant operacinio stalo,nesiojo kol siuvo mane
Maniskis pirmiau zu mane mazuty paeme ant ranku. Is operacines palydejo iki reanimacijos, kaip jis juokaudamas kad sake - isidemejau kad niekas nesukeistu
O kai po 7h atnese i palata, as dar nelabai turejau jegu vaikscioti, tai jis is sesutes paeme, panesiojo ir man padejo salia i lova

vyras pirmas abu vaikucius pirmas paeme nes ir pats virksteles kirpo

man pirma uzdejo suneli ant krutines, o paskui kai aprenge ji dave ir vyrui palaikyti, tai sedejo ir ziurejo tevelis issisiepes iki ausu

jetus kaip pavydziu tom kuriom uzejo vaikiukus ant krutines... mano maze gime anksicualaiko tai ja iskarto i renimacija isnese. bet va kai jau buvo galima isimti is inkubatoriaus tai tetis labai ja norejo paimti ir buvo daug drasesnis uz mane

tetis suneli paime antra diena po gimdymo, kaip ir as, nes tik gimus, maziuka pagulde i inkubatoriu

Kadangi musu turtas i si pasauli atejo po cezario operacijos tai tetis ja ant ranku paime pirmas. Jis dukryte ir prause ir nesiojo pirmas 4 paras. As dukrytes negalejau kilnoti, nesioti ji tik gulejo salia manes