Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Maniškis tai tiesiai nuo mano pilvo paėmė mažių, o dukrą tik antrą dieną teįsiūliau biggrin.gif
Atsakyti
Pats pirmas ir paėmė, nes man cezarį darė verysad.gif
Atsakyti
Mano brangusis dalyvavo gimdyme sunglasses2.gif , todel musu mazajai skruzdelytei gimus, po keliu minuciu jis ja jau turejo savo glebyje, tai buvo nuostabi akimirka, nes tada as pirma karta pamaciau jo skruostu riedancia asara. bigsmile.gif tai buvo nuostabus reginys.
Atsakyti
paime antra para, nes kai pagimdziau, leliu iskar isnese i inkubatoriu verysad.gif net ir as paimiau kita diena verysad.gif
Atsakyti
maniskis paeme dar gimdykloje leliu,as bandziau paveiksluoti,bet nuotraukos gavosi susiliejusios,nes man is laimes drebejo rankos lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis paeme,kai parveze i palata.as iskarto i lova ropsciausi,o jis padave kad maitinciau biggrin.gif net nezinojo uz kurio galo pradeti,o niekas jam nepadejo,bet susitvarke vyriskai lotuliukas.gif
Atsakyti
mano vyras pirmas ir laike ja,nes kol po gimdymo mane tvarke jis laike ja savo gleby,o kai sutvarke mane pagulde i lova tada atnese man maitint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausriux73 @ 2007 07 18, 17:48)
mano vyras pirmas ir laike ja,nes kol po gimdymo mane tvarke jis laike ja savo gleby,o kai sutvarke mane pagulde i lova tada atnese man maitint smile.gif

Pas mum irgi tas pats, man dar gulint ant gimdymo stalo vyrui akušerė padavė mūsų dukrytę, o vyras iš kart sakė: "Aš nemoku" lotuliukas.gif Jam pilnos kelnės iš baimės buvo, nes iki tol jokio mažo lialio rankose nebuvo laikęs, o dabar jau išlpėšt iš rankų nebeina doh.gif
Atsakyti
o mano vyras paeme diena po gimdymo...laimingiausias pasaulyje veidas biggrin.gif vaidino kad nieko nebijo, visada jis taip, o as gi pazistu ji ir is veido matau lotuliukas.gif
Atsakyti
Kol mane siuvo ir tvarkė mažulis buvo man ant pilvo, o vyras buvo išsiųstas pasivaikščioti bigsmile.gif Po visko vyras visą laiką gimdymo palatoje mažiuką nešiojo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
maniskis paeme is kart po gimdymo,sesele padave jam mergaite,o ji berniuka valgydino,nes as nelabai buvau su samone,maciau kaip pro ruka kaip jis ja valgydina,o ji tokia mazute buvo,berniukas kiek didesnis,as pati juos tik po dienos paemiau,kai jau atsigavau.Taigi jis pirmas paeme,ir dabar mergaiciuke tevelio mergaite,pas ji ant ranku tik nurimsta.
Atsakyti
mano vyras anksciau uz mane dukrele paeme ant ranku ir man ant operacinio stalo atnese ir pagulde ant krutines. niekada nepamirsiu to momento!!!!!!
ir pampersus pirmasias dienas ligonineje tik jis keite ir renge. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maldyve: 21 liepos 2007 - 23:34