Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

Iškarto po gimdymo wub.gif
Atsakyti
Dar gimdykloj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltai balta @ 2007 09 28, 21:50)
tvirtai ir drasiai, kartu ir su begaline nuostaba naujagimi paeme iskart po gimdymo

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gimdykloje 4u.gif ir nuo to laiko,ji yra tevelio dukryte wub.gif
Atsakyti
pirmieu uz mane dar gimdykloi wub.gif
kaip jau susigraudinau tada nuo to vaizdelio.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lera @ 2007 10 02, 10:06)
pirmieu uz mane dar gimdykloi wub.gif
kaip jau susigraudinau tada nuo to vaizdelio.... wub.gif

pas mus ta pati situacija 4u.gif tas vaizdas dar dabar man taip istriges...kaip ir jusiske manoji ir tevelio dukryte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Iš karto, kai tik ją jam atnešė, bet dar ne pačioj gimdykloj smile.gif Visgi gimdžiau prieš 10 metų smile.gif
Atsakyti
o mano vyrui is kart nedave,nes pagulde mazaja man ant pilvo ir ji ten pragulejo beveik valanda,gydytoja sako tegu sildosi biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis paeme dukra tik antra diena ant ranku,iki to laiko tik buciavo ja,po gimdymo(pagimdziau 00.05)nuveze mane i palata,vyrui leido pasilikti,dukra prie papuko,vyras ant kedutes galva priglaudes prie musu taip praleido visa nakti smile.gif .namie tai sake,kad bijo ja perengt ar pampersa pakeist,nes ji tokia mazyte,kad tik nesulauzyti,bet dabar lyg jau ir nebijo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis.
Musu tevelis irgi ne is karto paeme ant ranku. Gal irgi kita diena. Sake, kad visai nebaisu savo vaika imt ant ranku. Visgi labai myli. Bet man ir paciai buvo baisoka. toks maziukas!!! 4u.gif
Bet dabar jau atrodom tokie dideli ir mums nieko nebaisu.
Atsakyti
Po operacijos sesutė išnešė sūnelį tėveliui, o tada abu su juo ėjo į naujagimių skyrių, kur jam buvo atliktos visos procedūros
Atsakyti
QUOTE(makarik @ 2007 10 18, 13:13)
Maniskis paeme dukra tik antra diena ant ranku,iki to laiko tik buciavo ja,po gimdymo(pagimdziau 00.05)nuveze mane i palata,vyrui leido pasilikti,dukra prie papuko,vyras ant kedutes galva priglaudes prie musu taip praleido visa nakti smile.gif .namie tai sake,kad bijo ja perengt ar pampersa pakeist,nes ji tokia mazyte,kad tik nesulauzyti,bet dabar lyg jau ir nebijo  mirksiukas.gif

Skaitau ir galvoju - koks puikus vaizdas smile.gif Šeimyninė idilė 4u.gif
Atsakyti