Įkraunama...
Įkraunama...

Kada vyras pirmą kartą paėmė kūdikelį ant rankų?

gimdykloje smile.gif
Atsakyti
MB palatoje jau nesiojosi, labai patenkintas smile.gif
Atsakyti
Kadangi padimdziau vakare ir i palata perveze tik 22val, tai maziuka tevelis paeme ant rankyciu kita diena po gimdymo..Bet niekada nepamirsiu kaip jis susijaudino ir ta kristoline asarele akyse kai man toki slapia ir murzina maziuka padejo ant pilvuko wub.gif wub.gif
Atsakyti
jis pirmiau paeme nei as, tik gimusi ir suvyniota, as tik kita ryta turejau tokia galimybe
Atsakyti
Mano maziukas irgi pirmiau pas vyra keliavo. As dar ant gimdymo stalo tebegulejau, kai tete sunui daineles dainavo wub.gif Ir pavydziai klausinejau, kaip jis atrodo, i ka panasus smile.gif iki siol vyras tuo labai didziuojasi biggrin.gif
Atsakyti
Vyras suneli paemme pirmiau negu as wub.gif tiklsiau jam padave suvystyta, dar net neapvalyta pilnai, kol mane tvarke (nes plysau laaaabai daug blush2.gif ), paskiau dar nuoguti as maitinau, ir tik paskiau ji aprenge ir nuvale. as didziuojuosi savo vyru, nuo pat pirmu dieneliu, jis ir sauskelnes keicia ir maitino,kai teko pereiti prie buteliuko wub.gif
Atsakyti
Vyras paeme ryte ant ranku, nes per nakti dar buvo inkubatoriuje smile.gif
Atsakyti
palatoje paeme pirma karta,gimdykloje jis salia manes gulejo, papuka ciulpe smile.gif Asne ttruputi supavydejau,kad jis pirmas ant ranku paeme, o as dar negaliu is lovos pakilti ax.gif
Atsakyti
Maniškis gimdykloj, kai mane susiuvo ir mūsų dukrytę aprengė smile.gif . Buvo gera stebėti susijaudinusį, laimingą tėtį wub.gif
Atsakyti
Pagimdžiau 23 h, gimdykloj pamaitinau, o palatoje mažylę suvystytą paguldė miegot, tai ir nebeėmėm, opaėmė ryte ax.gif
Atsakyti
maniskis irgi paeme iskart tik gimus, buvo labai miela ziureti wub.gif
Atsakyti
maniskis pirmesnis uz mane ax.gif thumbup.gif
Atsakyti