Įkraunama...
Įkraunama...

WOLL indai

Paskaiciau atsiliepimus ir labai nustebau.
Turiu toki troskintuva beveik metus: http://www.imperija....&...=329&lng=lt, nusiziurejau nuo drauges kuri naudoja ir puodus ir keptuves.
Sitam prikaistuvi ir troskinius gaminu ir plova orkaitej ir blynus kepu ir mesa ir pyragus kepu. Nieko jam nesidaro, o ir puslem pakilt nera kam, nes jis nulietas is vientiso lydinio. Todel labai keista kaip cia kai kuriom nuejo puslem.
Naudoju ant keramikines virykles, maisau ir geleziniais saukstais ir plasmasinem mentelem, zodziu, nieko jam nesidaro pas mane.
MB pasiule isigyt keptuve, bet, kad man sito pilnai viskam uztenka.
Atsakyti
http://www.imperija....&...=296&lng=lt ir as sita turiu metai laiko ...... nesaugau visai, niekas nekimba nelimpa, kepa super, rankena nuimu i orkaite kisti galiu, nepakartojama keptuve.... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jei ka domina, "SAVAM" ir "MOLE" siuo metu vyksta akcija 25% nuolaida gilioms keptuvems su deimantu dulkemis 24 ir 26 istrizaines ,uz sita keptuve

http://www.imperija....p...=326&lng=lt
sumokejau 261lt.,tikiuosi nenusivilsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Neryte @ 2009 09 16, 18:28)
Sveikos,

Jei ka domina, "SAVAM" ir "MOLE" siuo metu vyksta akcija 25% nuolaida gilioms keptuvems su deimantu dulkemis 24 ir 26 istrizaines ,uz sita keptuve

http://www.imperija....p...=326&lng=lt
sumokejau 261lt.,tikiuosi nenusivilsiu  g.gif

ar tikrai"mole"ta akcija vyksta?nes kai begau pirkti puodu o akcijos pavadinimas butent "mole"buvo"perki daugiau moki maziau"tai isejo atvirksciai doh.gif pirkau maziau o mokejau daug daugiau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 16, 18:33)
ar tikrai"mole"ta akcija vyksta?nes kai begau pirkti puodu o akcijos pavadinimas butent "mole"buvo"perki daugiau moki maziau"tai isejo atvirksciai doh.gif pirkau maziau o mokejau daug daugiau blink.gif

Tikrai biggrin.gif ,pati pirkau, "MOLE",ten kur koridoriuje prekiauja woll puodais ir keptuvemis,bet nuolaida tiktai dvieju dydziu aukstoms keptuvems mirksiukas.gif vietoje 349 lt. mokejau 261 lt. thumbup.gif

O tai kaip cia suprasti , permokejai ar apgavo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 16 rugsėjo 2009 - 19:23
QUOTE(Neryte @ 2009 09 16, 20:21)
Tikrai  biggrin.gif  ,pati pirkau, "MOLE",ten kur koridoriuje prekiauja woll puodais ir keptuvemis,bet nuolaida tiktai dvieju dydziu aukstoms keptuvems  mirksiukas.gif vietoje 349 lt. mokejau 261 lt.  thumbup.gif

O tai kaip cia suprasti , permokejai ar apgavo  g.gif

is dalies apgavo g.gif nes skelbe tipo akcija o kai nuvaziavom pirkti jokios akcijos nebuvo o pardaveja nieko net negirdejus buvo apie jokias akcijas ar nuolaidas doh.gif as jai aiskinau kad molo internetiniam puslapy didziausia reklama"perki daugiau moki maziau"bet ji ziurejo y mane kaip y visiska durne,ir niekaip nesuprato is kur as prisigalvojau tokiu nesamoniu doh.gif pikta as ir ant molo ir ant tos pardavejos ir aplamai ant woll blink.gif o kai paskambinau y jurbarka pasiaiskint su tiekejais woll,tai jie irgi nustebo del tokios akcijos,ir paaiskino man kad cia tiesiog molo reklama kazkokia nevykusi kad prisitrauktu klijentu doh.gif deja as uzsikabinau ir kadangi labai tu puodu norejau tai pirkau pilna kaina doh.gif ir pagirt ju siai dienai tikrai negaliu doh.gif tai tiek...
Atsakyti

Pasiskaitau as taip ir nesuprantu ka jus su tom keptuvem tokio darot?? kad po puses metu reikai grazint g.gif .. turiu jau beveik tris metus naudoju ne kasdien, bet 4-3 kartus per savaite kaikada dedu ir i orkaite. Naudoju irankius kurie papuola: sakute, saukstas ar mentele. Pas mane yra is titan plius serijos keptuve. Esu be galo patenkinta siuo pirkiniu thumbup.gif .. Kad dervos nesusidarytu alieju pilu tik i gerai ikaitusia keptuve, o po kiekvieno karto neplaunu nes kol karsta isvalau su servetele ir gerai (praplaunu pakankamai retai ir aiksu be jokiu feiriu ar jegu nes tokia chemija brrrrr) na bent jau tokias instrukcijas gavau kuomet pirkau.. teiva tokai mano patirtis turint sia keptuve. P
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almantė: 13 spalio 2009 - 12:06
rytoij vezam keisti puodus bigsmile.gif ziuresim kaip seksis rolleyes.gif
praeita savaite nuvaziavom y mola,sakom reikia pasiklausinet del woll keptuviu,ir kai pradejo pardaveja eiliny karta girt,mudu su MB sakom kad puodai toli grazu nera toki stebuklingi...liepe butinai atvezti atgal,nes mums kogero pasitaike brokuoti blink.gif doh.gif
jeigu pakeis be jokiu problemu, tai keptuve pirksim irgi is ju blush2.gif
Atsakyti
Ydėčiau savosios keptuvės vaizdą tai baisau nei baisi doh.gif Bet kadangi as jokiu stebuklu is ju nesitikiu dėl ilgaamžiskumo, tai siandien vėl nusipirkau tokią pačią naują smile.gif
Atsakyti
Nepykit mergaitės jei pasikartosiu, prisipažinsiu, temos neskaičiau blush2.gif Ilgai svarčiau, visgi daigtas nepigus, bet visgi nusprendžiau ir nusipirkau keptuve su titano danga. 3 metai garantija paviršiui, tai kas buvo man siurprizas biggrin.gif Prieš tai turėjau iš Metalo amžius taip pat brangią keptuvę, bet šita Woll jai neprilygta, pirkiniu esu labai patenkinta, žiūrėsim kaip laikys laikui bėgant 4u.gif Svartau apie Woll katiliuką dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 03 11, 17:27)
Nepykit mergaitės jei pasikartosiu, prisipažinsiu, temos neskaičiau  blush2.gif  Ilgai svarčiau, visgi daigtas nepigus, bet visgi nusprendžiau ir nusipirkau keptuve su titano danga. 3 metai garantija paviršiui, tai kas buvo man siurprizas  biggrin.gif Prieš tai turėjau iš Metalo amžius taip pat brangią keptuvę, bet šita Woll jai neprilygta, pirkiniu esu labai patenkinta, žiūrėsim kaip laikys laikui bėgant  4u.gif Svartau apie Woll katiliuką dar  biggrin.gif

mums pakeite woll puoda thumbup.gif drinks_cheers.gif
per savaite laiko be jokiu problemu,todel net nedvejodami pirkom tokia keptuve kaip jusu jofky thumbup.gif dar menesio nera kaip naudoju,bet tikrai liuksiskas daigtas wub.gif rankena nusiima,kas labai patogu dedant y orkaite rolleyes.gif
siandien kepiau bulvytes ,tai skonis buvo kaip svieziu bulviu, o kepiau juk pernykscias bigsmile.gif
tikrai super keptuve drinks_cheers.gif
paziuresim kaip bus toliau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
nusivyliau as tais puodais ir keptuvem.Pas mane WOLL "Nowo Titanium" indų serija .jie pas mane jau pusantru metu nu tai tiek puodai tiek keptuves atserpetoja negrazus paliko ir viena keptuve traukti pradejo... aggressive.gif
Atsakyti