Įkraunama...
Įkraunama...

WOLL indai

QUOTE(zaliaake333 @ 2010 03 12, 09:11)
nusivyliau as tais puodais ir keptuvem.Pas mane WOLL "Nowo Titanium" indų serija .jie pas mane jau pusantru metu nu tai tiek puodai tiek keptuves atserpetoja  negrazus paliko ir viena keptuve traukti pradejo... aggressive.gif

vaziuokit ten kur pirkot drinks_cheers.gif tikrai pakeis,nes kaip mums aiskino kad visur pasitaiko brokuotu gaminiu tai taip ir cia nutinko unsure.gif
dar man viena giminaite paaiskino ,kad gali buti ir musu nemokejimas jais naudotis doh.gif kad perkaitinam juos,nes tik uzvirus reikia mazinti ugny,o jei kaitini pilnai kad kuo greiciau isvirtu,nuo perdideles kaitros ilga laika ,gali pradet serpetotis g.gif nezinau kiek tos teisybes cia..bet man taip sake o as rasau jums mirksiukas.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Turiu Woll titanium nowo keptuves dvi. Didesnę ir mažesnę. Tai mažesnė lig šiol kaip nauja, o didžiosios dugnas pasišiaušęs visas. Vežiau į ekspertizę, gražino nepakeistą, jokio atsakymo negavau kodėl, nors ir prašiau raštiško atsakymo. Žodžiu servisas siaubingas. Nežinau, gal čia tik Mole tokios nesąmonės vyksta. Danga keptuvės tikrai nekokybiška, o praėjo tik metai. Laukiu nesulaukiu to lapo su ekspertizės atsakymu , dėl ko jos neapkeitė. Būtinai kreipsiuos į kokybės inspekciją. Tokių pinigų tikrai negaliu leist sau išmest.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venus: 15 birželio 2010 - 16:04
QUOTE(Venus @ 2010 06 15, 17:02)
Turiu Woll titanium nowo keptuves dvi. Didesnę ir mažesnę. Tai mažesnė lig šiol kaip nauja, o didžiosios dugnas pasišiaušęs visas. Vežiau į ekspertizę, gražino nepakeistą, jokio atsakymo negavau kodėl, nors ir prašiau raštiško atsakymo. Žodžiu servisas siaubingas. Nežinau, gal čia tik Mole tokios nesąmonės vyksta. Danga keptuvės tikrai nekokybiška, o praėjo tik metai. Laukiu nesulaukiu to lapo su ekspertizės atsakymu , dėl ko jos neapkeitė. Būtinai kreipsiuos į kokybės inspekciją. Tokių pinigų tikrai negaliu leist sau išmest.

mums kaune mole be jokiu problemu pakeite wolu logiko puoda y nauja g.gif nes dugnas is vidaus buvo bepradedas serpetotis po maziau nei metu naudojimo unsure.gif
Atsakyti
O aš jokio raštiško atsakymo dėl ko mano keptuvė "nepažeista" ir negavau. Kelis kartus klausiau, sakė atsiųs, bet po šiai dienai negavau atsakymo. Labai pykstu, nes dabar jau lyg ir per vėlu siųsti keptuvę pakartotiniam tyrimui, nes subraižiau jo išorę traukdama iš spintelės (į vyrius). O kiek garantija dangai? Manajai jau 2,5 metų.
Atsakyti
QUOTE(Venus @ 2010 12 17, 23:40)
O aš jokio raštiško atsakymo dėl ko mano keptuvė "nepažeista" ir negavau. Kelis kartus klausiau, sakė atsiųs, bet po šiai dienai negavau atsakymo. Labai pykstu, nes dabar jau lyg ir per vėlu siųsti keptuvę pakartotiniam tyrimui, nes subraižiau jo išorę traukdama iš spintelės (į vyrius). O kiek garantija dangai? Manajai jau 2,5 metų.

del keptuves dar tyliu..jau metai naudojam bet dar kol kas sveika unsure.gif
ale nu bet tie puodai tai mane nervina doh.gif pakeitem viena nauju,ir ka jus manot taip pat vidus puslem nuejo ir toks atsiplesojes kaip teflonas ant dugno doh.gif tikrai daugiau nekeisiu,bet ir pirkt is ju nieko nepirksiu schmoll.gif kaina uzlenkta,norisi tiek sumokejus gaut kokybiska preke o gauni eiliny s... blink.gif
Atsakyti
Atradau sia temele ir nusprendziau parasyti rolleyes.gif

as apie woll indus galiu pasakyti tik geriausius atsiliepimus, nekeisciau ju i nieka kita... woll keptuves pamazu pakeicia visas "brangias" teflonines ala labai geras keptuves kurios visiskas s.... palyginus su woll keptuvemis, o kai isigyjau WOLL nerūdijančio plieno puodų serija "Concept Pro" tai suzaveta esu iki begalybes thumbup.gif tik geriausi atsiliepimai, nieko kito tik siuos plieno puodus pirksiu ir ateityje, nes noriu dar kelis "dasipirkti" thumbup.gif viduj gradacija, dangciai superiniai, prasiveria taip,kad nenubegtu, pasikelia, uzsifiksuoja ir t.t. ir pan thumbup.gif super !!!
Atsakyti
Neišsirenku tarp šitų dviejų
user posted image user posted image

Gal kas nors turit? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amarcord: 21 kovo 2011 - 20:25
QUOTE(Amarcord @ 2011 03 21, 20:25)
Neišsirenku tarp šitų dviejų

Gal kas nors turit? Kokie atsiliepimai?

As turiu su ilga rankena. Patogu, nes nusiima ir galima i orkaite kist bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2011 03 21, 23:04)
As turiu su ilga rankena. Patogu, nes nusiima ir galima i orkaite kist bigsmile.gif

Na vat aš ir mąstau, ar reikia man tos ilgos rankenos.. g.gif Nes kai rankenėlės iš abiejų pusių gal net patogiau, ir rašo, kad orkaitėj galima naudoti.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2011 03 22, 18:45)
Na vat aš ir mąstau, ar reikia man tos ilgos rankenos.. g.gif Nes kai rankenėlės iš abiejų pusių gal net patogiau, ir rašo, kad orkaitėj galima naudoti.

Turiu kitos firmos keptuve su dviem rankenomis, dabar tokios nebeimciau.. keptuve sunki, ir jei reikia keptuve pakelt viena ranka, tai tampa misija neimanoma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(oge @ 2011 03 22, 21:52)
Turiu kitos firmos keptuve su dviem rankenomis, dabar tokios nebeimciau.. keptuve sunki, ir jei reikia keptuve pakelt viena ranka, tai tampa misija neimanoma  schmoll.gif

Na reiks abi pakilnoti parduotuvėje, ačiū už nuomonę, pati tokios su "ausytėm" niekada neturėjau smile.gif
Atsakyti
Smagu, kad kazkam pasiseka su siais pirkiniais.
As turiu nowo titano keptuve-nieko gero pasakyti negaliu, nepraejo nei metai-traukia baisiai, net paprastu blynu iskepti neiseina.
O saugojau, ploviau tik su amway, nenaudojau jokiu metaliniu irankiu, kaitlente pas mus keramikine. Zodziu, slamstas paskutinis, veltui ismesta virs 300lt. Nepatariu tikrai!
P.s. gerai, kad nespejau ismesti senosios tefal, tai issitraukiau vel. Kaip noreciau isigyti normalia, gera keptuve, patarkit:)
Atsakyti