Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dovanas dovanojate savo vyrams?

laba,

na as saviskiui esu dovanojusi :
gera pinigine,
auksini auskariuka, tigro galvos formos,
halata(toki sportini, boksininko)
sidabrine masyvia grandinele ant rankos,
geltono ir balto aukso zieda,
geru kvepalu..

..kadangi arteja kaledos,noriu padovanoti kazka ka esu sugalvojus bet darnedovanojau, tai :

zipp zieptuveli
gera laikroduka
esu nuziurejus nike, arba armani akinius,
sasagas i marskinius
grandinele ant kaklo,
dar pora auskariuku..
aisku, tynka ir antifryzas masinai ir irankiu deze ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovė* @ 2009 12 16, 02:53)
drinks_cheers.gif  butent teisingai pasakyta  4u.gif

is sirdiers, bet ir reikalinga...tikrai nedovanosi vyrui is sirdies pliusinio zuikio smile.gif
Atsakyti
Esu dovanojusi: laikrodi, kvepalus, rasikli, ziuronus, drabuziu, "portfeli" dokumentams... Dabar nelabai pamenu jau visas... Bet megstu gauti ir dovanoti praktiskas dovanas... Na draugystes pradzioje budavo remeliai su musu nuotraukom, suvenyrai, pakabukai su uzrasais "myliu tave" ir pan dalykeliai biggrin.gif
Atsakyti
esu dovanojusi odine pinigine, odini dekla dokumentams, kvepalus, gera rasikli, kokybiskas dideles ausines muzikai, ivairiu kuno prieziuros priemoniu, stalo zaidima, dabar ketinu dovanoti bilietus i teatra ir gal dar kokias kaledines kojines pridesiu su saldainiais biggrin.gif bet da nezinau, ka dovanoti artejancioms draugystes metinems g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uuoga @ 2009 12 16, 04:41)
laba,

na as saviskiui esu dovanojusi :
gera pinigine,
auksini auskariuka, tigro galvos formos,
halata(toki sportini, boksininko)
sidabrine masyvia grandinele ant rankos,
geltono ir balto aukso zieda,
geru kvepalu..
..kadangi arteja kaledos,noriu padovanoti kazka ka esu sugalvojus bet darnedovanojau, tai :

zipp zieptuveli
gera laikroduka
esu nuziurejus nike, arba armani akinius,
sasagas i marskinius
grandinele ant kaklo,
dar pora auskariuku..
aisku, tynka ir antifryzas masinai ir irankiu deze ir t.t. biggrin.gif

Oho, tai jau tavo vyras gerai apdovanotas. thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi mano vyras labai megsta namie kepta duona, tai vis uzsimindavo subtiliai, kad gal man kada nupirks, as ta duonyte jam galesiu kept essen.gif na o mane purte nuo tos minties (nelabai megstu gamint valgyt, o dar duona pastoviai namie kept, kazkaip ne man ir tiek schmoll.gif ). Tai va as jam ir padovanojau pirmai progai pasitaikius duonos kepimo masina, sakiau: "nori duonos, pats ir kepkis, duonkepe juk tavo!" hah.gif Tai isties laimingas buvo, iskart puole kept, eksperimentuot, rasinetis receptus, zodziu zaidzia kas savaite ir labai dziaugiasi ir man nuo galvos nukrito biggrin.gif
Atsakyti
staigmena padariau sukvietusi jo draugus ir gimines i kavine gimtadienio proga, buvo tikrai nustebintas ir patenkintas sunglasses2.gif
Atsakyti
vyrui dovanoju siltas dovanas, gal dleto, kad visos progos ziema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamour @ 2009 12 16, 18:56)
Oho, tai jau tavo vyras gerai apdovanotas.  thumbup.gif

blush2.gif as lb.megstu dovanot tokias dovanas, kokios zinau, kad patiks zmogui, atspindes jo pomegius ir pan. bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, ką šiais metais dovanosite SB mirksiukas.gif
Aš šiais metais pabūsiu praktiška, nupirkau skutimosi kremą ir losjoną po skutimosi laugh.gif
Atsakyti
Na padovanojau kremu nivea iš q10 ir laikrodį nike
Atsakyti
as dovanojau gera buteli alkoholinio gerimo biggrin.gif neturejau daugiau ideju, svarbiausia manasis negerentis smile.gif , odine pinigine, telefona(pigiai gavau), dabar pagalvojau, kad dovanosiu savo darbo daiktus, bus idmoniau ir tikiuosi vertingiau 4u.gif
Atsakyti