nu jei vyras nešioja kostiumus, tai kaklaraištis -- labai praktiška dovana. bet va maniškis reaguotų taip, lyg padovanočiau jam pėdkelnes. kadangi jis pas mane baikeris, tai dovanoju visokius motociklinius aksesuarus. tokie daiktai savo vietą atranda
Sometimes I wish I had a pill to make people disappear
Paskutinis siurprizas MB - internetu nupirkau visa deze gero megstamo vyno, atveze jam tiesiai i darba tai ne tik kad dovana gavosi, bet dar ir pries bendradarbius pasimandravojo kiek nedaug tiems vyrams reikia...
as savo vyrui per gimtadieni padovanojau dovanu kuponus i masazus, per kaledas ranku darbo kepure i pirti(tik ne pati dariau,o uzsakiau,kad padarytu), per vestuviu metines, grazia stiliova apyranke ant rankos:)))ech ka reik dovantot per kaledas jau nebezinau,nes fantazija blesta pas mane,o ir jis kai paklausiu koja reikia,sako, kad uzpilk man i motocikla bendzino
O as saviskiui buvau per gimtadieni padovanojusi torta su bmw logotipu ( jis alpsta del bmw) tai buvo patenkintas belekaip zinoma dar as prismaigsciau zvakuciu i torta tiek kiek jam metu suejo..uzgdegiau visas ir paskambinau i duris
O as saviskiui buvau per gimtadieni padovanojusi torta su bmw logotipu ( jis alpsta del bmw) tai buvo patenkintas belekaip
zinoma dar as prismaigsciau zvakuciu i torta tiek kiek jam metu suejo..uzgdegiau visas ir paskambinau i duris
Cia jau reikia ta vyra pazinot kad butu galima sprest ar patiktu jam ar ne. Maniskiui kaklaraistis tai ne dovana, jis kostiumo visai nenesioja, o ir siai megsta kazka asmeniskesnio, kas jam miesesnio butu (pvz masazas...)
maniskio rytoj 30-metis as jam nupirkau merisono aviu vilnos patalynes komplekta (aisku jam labiau patiktu jei dovanociau meskere ar ka panasaus bet tu dalykeliu jis jau turi tikrai daug) na va nezinau ar jam tai patiks
Esu dovanojusi V.Kernagio kompaktų rinkinį "KLASIKA" , kelionių vadovą po Lietuvą ir Vilnių . Pažįstate savo vyrą geriau nei čia patarinėjančios (-ys) . Pasitikėkite savo sprendimu .