Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dovanas dovanojate savo vyrams?

QUOTE(samanta* @ 2010 10 13, 11:41)
as tai save karts nuo karto padovanoju  biggrin.gif ir ramu man

as ir sakau.. tokia dovana namie turi,dar jiems kazko reik lotuliukas.gif ..
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 13, 11:00)
ir visa tai buvo supilta i viena buteli..
Nes dabar labai populiari tarp ispindejusiu klijentu formule "3 in 1"

o tai ne wink.gif
Atsakyti
Man keistai atrodo tos visos higienos reikmenu dovanos. Kremai, losijonai, kvepalai - tokie suprantami ir butini kasdienos reikmenys, keista butu juos dovanoti svenciu proga. Tas pats lyg dovanociau dantu pasta ar indu plovikli g.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 10 13, 16:12)
Man keistai atrodo tos visos higienos reikmenu dovanos. Kremai, losijonai, kvepalai - tokie suprantami ir butini kasdienos reikmenys, keista butu juos dovanoti svenciu proga. Tas pats lyg dovanociau dantu pasta ar indu plovikli  g.gif

Nu jo, čia beveik tas pats, kas gauti nuo vyro dovanų keptuvę...
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 10 13, 15:20)
Nu jo, čia beveik tas pats, kas gauti nuo vyro dovanų keptuvę...

Keptuve keptuvei nelygu biggrin.gif Bet isivaizduok, gauni gimtadienio proga losijona ir pieneli veido makiazui valyti g.gif Cia toks gaunasi issisukinejimas nuo dovanu, vis tiek as juos pirkciau, tai db bus sutaupyta ant buitiniu islaidu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 10 13, 16:46)
Keptuve keptuvei nelygu  biggrin.gif  Bet isivaizduok, gauni gimtadienio proga losijona ir pieneli veido makiazui valyti  g.gif  Cia toks gaunasi issisukinejimas nuo dovanu, vis tiek as juos pirkciau, tai db bus sutaupyta ant buitiniu islaidu  doh.gif

tai tu ir esi viena didele buitine islaida.
O visokie pieneliai sudeliai... tave patept, kad geriau dirbtum.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 14, 08:22)

nu ir prajuokinai lotuliukas.gif net kolegos atsisuko paziuret kas cia man lens.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 14, 07:22)

Matai, dlia asoba tupych paaiskinsiu darkart: tvarkinga moteris ar tvarkingas vyras pieneliais sudeliais apsirupina, o paskui ir apsiteplioja patys, nes cia asmenines higienos reikalas. Ir cia jau mano savigarbos reikalas, pasirupint, kad apsimokeciau tokias islaidas, o veliau ir dirbciau geriau. O dabar galite performuluoti problema, nes pateiktoji neteko prasmes.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 10 13, 16:46)
Bet isivaizduok, gauni gimtadienio proga losijona ir pieneli veido makiazui valyti  g.gif  Cia toks gaunasi issisukinejimas nuo dovanu, vis tiek as juos pirkciau, tai db bus sutaupyta ant buitiniu islaidu  doh.gif

Gerai, o tarkim tokia dovana, kaip kvepalai? Mano manymu, nuo losijono ir pienelių ne tiek daug skiriasi... Bet vat kvepalus, kiap dovaną daugelis pripažįsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 14 spalio 2010 - 11:22
QUOTE(biziukas @ 2010 10 14, 12:18)
O dabar galite performuluoti problema, nes pateiktoji neteko prasmes.

problema yra- turet namie boba, kuri, budama toli grazu "не подарок", reikalauja, kad jai butu dovanojamos dovanos.
Ir dar tokios, kurios visiskai priestarauja higienai.
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 10 14, 12:22)
Gerai, o tarkim tokia dovana, kaip kvepalai? Mano manymu, nuo losijono ir pienelių ne tiek daug skiriasi... Bet vat kvepalus, kiap dovaną daugelis pripažįsta.

Nu kvepalai daugiau prabangos dalykas, o va visokie pieneliai ir losjonai, čia jau kaip ir būtinybė kasdienybė..
Na tarkim mėsą galima iškepti tik pasūdžius ir ji bus valgoma, bet jei dar kokiais šustrais prieskoniais pagardinsim, tai ji bus irgi valgoma, bet jau kur kas maloniau ir labiau pasičepsint bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 14 spalio 2010 - 11:31
QUOTE(juraga @ 2010 10 14, 11:22)

Kvepalus as priskiriu tai paciai higienos prekiu kategorijai. Tai toks dalykas kuri bet kokiu atveju perki ir kasdien naudoji. Tad as nedovanociau. Bet suprantu is dalies, kodel Lietuvoj taip populiaru dovanoti kvepalus ir, manau, su laiku si tradicija mazes mirksiukas.gif
Atsakyti