Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dovanas dovanojate savo vyrams?

QUOTE(biziukas @ 2010 10 14, 12:32)
Kvepalus as priskiriu tai paciai higienos prekiu kategorijai.

Aš tai nepriskiriu, nes be kvepalų galiu apsieiti, o be tualetinio muilo nu niekaip neapsieičiau.... kentėtų tada mano higiena kaip reikiant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 14 spalio 2010 - 11:34
QUOTE(laumupė @ 2010 10 14, 12:30)
Nu kvepalai daugiau prabangos dalykas, o va visokie pieneliai ir losjonai, čia jau kaip ir būtinybė kasdienybė..
Na tarkim mėsą galima iškepti tik pas9džius, ji bus valgoma, bet jei dar kokiais šustrais prieskoniais pagardinsim, tai ji bus irgi valgoma, bet jau kur kas maloniau ir labiau pasičepsint  bigsmile.gif

Nesutinku.
Kvepalai lygiai tokio paties būtinumo bei kasdienio naudojimo priemonė, kaip ir pienelis bei losijonas, be kurių, spaudžiant nepritekliui tikrai galima apsieiti.

O gera mėsa skaniausia yra kepta ant žarijų su druskos ir pipirų prieskoniais pabarstyta, bei citrinos sultimis apipilta.
Visokių ten skonio stipriklių- išvis pernešt negaliu... su jais ir plastmasės gabalą galima padaryti maisto skonio.
Papildyta:
Kvepalus as priskiriu tai paciai higienos prekiu kategorijai. Tai toks dalykas kuri bet kokiu atveju perki ir kasdien naudoji.

...kaip ir keptuvė- kasdienio naudojimo priemonė maistui gaminti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 14 spalio 2010 - 11:40
Kvepalus as priskiriu tai paciai higienos prekiu kategorijai. tradicija

o as tai nepriskiriu kvepalu higienos priemonei,nes kvepalai ir nera higienos priemone.As pavyzdziu ju kasdien nenaudoju,man uztenka nusiprausti po dusu ir rutulinio dezodoranto kasdienai,o kvepalai tik einant i kavine,vakareli ar dar kur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 10 14, 12:39)
Nesutinku.

Visokių ten skonio stipriklių- išvis pernešt negaliu... su jais ir plastmasės gabalą galima padaryti maisto skonio.
Papildyta:

...kaip ir keptuvė- kasdienio naudojimo priemonė maistui gaminti.

Nesutikit. Tai Jūsų teisė.

O be natrio gliutamato daugiau jokių prieskonių nepažįstate? bet tema ne apie tai, juk dėl skonio tai nesiginčysim... ania?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumupė: 14 spalio 2010 - 11:45
O išsireikalautas daiktas jau nėra dovana.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 14 spalio 2010 - 11:50
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 10 14, 11:28)
problema yra- turet namie boba, kuri, budama toli grazu "не подарок", reikalauja, kad jai butu dovanojamos dovanos.
Ir dar tokios, kurios visiskai priestarauja higienai.

1/ sita boba niekur neminejo, kad reikalauja, net nepraso, tiesiog neprasydama gauna. Ir is vis, kalba apie dovanas vyrui.
2/ sita boba savo higiena pasirupina pati ir pasirupina taip, kad muiliukai ir visi mineti sudukai jos aplinkiniams iprastas kasdienos elementas, jog i dovana pretenduoti negaletu.
Jums leidus, pati perfrazuosiu jusu keliama problema: "Savaime suprantama kasdiene higiena - problema".

QUOTE(laumupė @ 2010 10 14, 11:30)
Nu kvepalai daugiau prabangos dalykas, o va visokie pieneliai ir losjonai, čia jau kaip ir būtinybė kasdienybė..
Na tarkim mėsą galima iškepti tik pasūdžius ir ji bus valgoma, bet jei dar kokiais šustrais prieskoniais pagardinsim, tai ji bus irgi valgoma, bet jau kur kas maloniau ir labiau pasičepsint  bigsmile.gif

Del to ir sakau, kad Lietuvoje dovanoti kvepalus vis dar labai populiaru, todel, kad tai traktuojama kaip prabangos dalykas. Vieni kvepalus naudoja, kiti - skonio reikalas, taciau is esmes, tiems kas naudoja - tai kasdiene higienos priemone, kuria jie ir taip pastoviai apsirupina ir tai jiems savaime suprantamas dalykas.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 10 14, 12:50)
Del to ir sakau, kad Lietuvoje dovanoti kvepalus vis dar labai populiaru, todel, kad tai traktuojama kaip prabangos dalykas. Vieni kvepalus naudoja, kiti - skonio reikalas, taciau is esmes, tiems kas naudoja - tai kasdiene higienos priemone, kuria jie ir taip pastoviai apsirupina ir tai jiems savaime suprantamas dalykas.

man kvepalai ne prabangos dalykas,as ju tiesiog nenaudoju kasdien ,nes ju ir nebutina kasdien naudoti ar ne?
yra kas kasdien papuosalus segi ,ir kas turi is ko pastoviai jais apsirupinti ir jie savaime suprantamas dalykas,bet ar delto ir papuosalu nebepriskirsime dovanom? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samanta*: 14 spalio 2010 - 11:56
QUOTE(samanta* @ 2010 10 14, 11:40)
o as tai nepriskiriu kvepalu higienos priemonei,nes kvepalai ir nera higienos priemone.As pavyzdziu ju kasdien nenaudoju,man uztenka nusiprausti po dusu ir rutulinio dezodoranto kasdienai,o kvepalai tik einant i kavine,vakareli ar dar kur smile.gif

Todel, kad jus kvepalu kasdien nenaudojat ir jums tai nera iprastas dalykas. Man, pvz, kvepalai yra tas pats, kad veido kremas ar duso zele: ryte naudojus vienus, eidama i bara - kitus, i kokteilius vakareli - trecius ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 10 14, 12:50)
Vieni kvepalus naudoja, kiti - skonio reikalas, taciau is esmes, tiems kas naudoja - tai kasdiene higienos priemone, kuria jie ir taip pastoviai apsirupina ir tai jiems savaime suprantamas dalykas.

Cituoju "Daugelio ligų profilaktika prasideda nuo teisingos kūno priežiūros – asmens higienos"
Dabar pasakykit, kaip kvepalai įtakoja ligų profilaktiką?
Atsakyti
biziukas jus nelabai skiriate kas yra higienos priemones ,o kas seip daiktai del savo malonumo (nors ir kasdieniniai)
bet seip dovana-kvepalai man jau nuovalkiotas dalykas
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 10 14, 11:54)
man kvepalai ne prabangos dalykas,as ju tiesiog nenaudoju kasdien ,nes ju ir nebutina kasdien naudoti ar ne?
yra kas kasdien papuosalus segi ,ir kas turi is ko pastoviai jais apsirupinti ir jie savaime suprantamas dalykas,bet ar delto ir papuosalu nebepriskirsime dovanom? mastau.gif

Apie prabanga - ne jums tai taikiau, taip buvo issireiksta vienos dalyves. Man tai taip pat nera prabangos dalykas, tiesiog daugelis juos butent siai kategorijai priskiria.
Na matot, gincytis galim iki begalybes. Viena moteris gali nusiprausti veida muilu ir pasitepti kremu, kita gi gali naudoti dar kokius pora toniku, pienliu ir pan atliekant sia procedura. Bet tai nereiskia, jei visos tais tonikais ar pieneliais nesiteplioja, kad tai nera higienos priemone.
Papildyta:
QUOTE(laumupė @ 2010 10 14, 11:56)
Cituoju "Daugelio ligų profilaktika prasideda nuo teisingos kūno priežiūros – asmens higienos"
Dabar pasakykit, kaip kvepalai įtakoja ligų profilaktiką?

Labai sovietmecio doktrinom pakvipo.
Na bet jei jums patogiau, priskirkime kvepalus tualeto reikmems mirksiukas.gif Problema isspresta. O del ligu profilaktikos, na as galiu pora kartu dienoj apsiprausti svelniu muiliuku, issivalyti dantis ir pastoviai plautis rankas, reikalui esant. Tai ka bendro su ligu profilaktika tada turi losijonai, pieneliai, kaukes, voneles, aliejukai, dieniniai - naktiniai kremai etc etc?
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 10 14, 13:07)
losijonai, pieneliai, kaukes, voneles, aliejukai, dieniniai - naktiniai kremai

kaip ir kvepalai sios jusu isvardintos kosmetikos priemones, taip pat nera higienos priemones.
Atsakyti