Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dovanas dovanojate savo vyrams?

QUOTE(laumupė @ 2010 10 14, 13:51)
Nu kodė?.... o jei žmogus maudosi kvepaluose, tai jau gaunasi kaip ir higienos reikalas  lotuliukas.gif

arba jei vietoj dantu pastos naudoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samanta* @ 2010 10 14, 13:52)
arba jei vietoj dantu pastos naudoja  lotuliukas.gif

Ką Jus žinote?... gal burną skalauja... nu taigi burnos higiena gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 10 14, 13:54)
Ką Jus žinote?... gal burną skalauja... nu taigi burnos higiena gaunasi  bigsmile.gif

apsivemciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ui kokie sąmojai pasipylė...

Geriau papasakokit, kokią prasmę jums dovanos turi? Kurių galų žmonės dovanas išvis dovanoja?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juraga: 14 spalio 2010 - 12:58
QUOTE(juraga @ 2010 10 14, 13:57)
Kurių galų žmonės dovanas išvis dovanoja?

kad pradziugintu kitus arba todel kad reikia assa.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 10 14, 13:57)
Geriau papasakokit, kokią prasmę jums dovanos turi?

Nervina mane tos dovanos. Jos įpareigoja atsilyginti tuo pačiu ir gink dieve ne pigiau ar kukliau. Oj... tik nesakykit, kad taip nėra.... yra ir dar kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 14, 12:47)
Nu tai kas stovi pas tave tegu ir stovi.. bet kvepalai nepriskiriami higienai  biggrin.gif

Na ir uzsikabinote doh.gif Na, nezinojau, kas ir kur pas jus stovi, negalejau pamineti kaip pavyzdinio modelio, teko tik savo nuomone issakyti, kaip ten ant to mano stalelio.

Ziurekit, perfrazuoju viska, kad butu jums lengviau. Higienos reikmenys, o taip pat ir tualeto reikmenys man atrodo tokie kasdieniai, savaime suprantami ir intymus kiekvieno asmens daiktai, jog nemanau, kad jie tiktu dovanoms, nepriklausomai nuo to, kaip daznai jie yra naudojami konkretaus asmens.
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 10 14, 14:00)

Ziurekit, perfrazuoju viska, kad butu jums lengviau. Higienos reikmenys, o taip pat ir tualeto reikmenys man atrodo tokie kasdieniai, savaime suprantami ir intymus kiekvieno asmens daiktai

tai kas jums atrodo pasilaikykit sau.. kvepalai nera higienos priemone.. ar toliau tesim? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 10 14, 14:00)
Ziurekit, perfrazuoju viska, kad butu jums lengviau. Higienos reikmenys, o taip pat ir tualeto reikmenys man atrodo tokie kasdieniai, savaime suprantami ir intymus kiekvieno asmens daiktai, jog nemanau, kad jie tiktu dovanoms, nepriklausomai nuo to, kaip daznai jie yra naudojami konkretaus asmens.

o apatinis trikotazas jums taip pat netiktu i dovanas? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 10 14, 12:57)
Ui kokie sąmojai pasipylė...

Nieko tokio, kito zmogaus nuomones negerbimas ir atviras, kvailokas saipymasis - pagarbos sau stoka. Visai nepikta cool.gif
Atsakyti
QUOTE(biziukas @ 2010 10 14, 14:04)
Nieko tokio, kito zmogaus nuomones negerbimas ir atviras, kvailokas saipymasis - pagarbos sau stoka. Visai nepikta  cool.gif

dar ir kaip pikta..nerasytum kitaip cia ,pabrezdama kaip tavo nuomones cia negerbia.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 14, 13:03)
tai kas jums atrodo pasilaikykit sau.. kvepalai nera higienos priemone.. ar toliau tesim?  bigsmile.gif

Graudu. Tai ir ne tualeto reikmenys?

Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 10 14, 13:07)
dar ir kaip pikta..nerasytum kitaip cia ,pabrezdama kaip tavo nuomones cia negerbia..  lotuliukas.gif

Nemanau, kad esate kompetetinga spresti apie tai, kaip jauciuosi ir kas skatina mano reakcijas, juolab akivaizdziai matant, kad nesugebejote suprasti, ka norejau pasakyti paskutiniuose postuose. Nesusireiksminkite.
Atsakyti