Įkraunama...
Įkraunama...

Kokias dovanas dovanojate savo vyrams?

QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 16:54)
pratesiau koleges mintį, jei jau pasirįžus po baliaus trijų dienų namus sutvarkyt, tai kodėl gi tuos vemalus aplenkt reiktų?

na zinai, pas mane namuose kad ir po triju dienu balaius tokiu dalyku nera buve schmoll.gif kazkaip pakankamai kulturingai svenciam, net kai ex draugas su draugais baliavodavo, tokiu dalyku nerasdavau, nes zino, kad tokiu dalyku nepakesiu, o tvarkyma as suprantu kitaip - indus isplauti, isblizginti, namus patvarkyt - dulkes juk per tris dienas susikaupia, ane? aisku, siuksliu tai jau nenesciau, ne man su jom lakstyt - vyriskas darbas lotuliukas.gif
beje, esu leidusi taip pabaliavot mano namuose ir isvaziavusi keliom dienom, tai radau pakankamai tvarkingus namus, ir dar issisukau nuo maisto nesiojimo visa vakara (juk pagamint neuztenkair i saldytuva ar orkaite sudet,ane?) yahoo.gif hihihi.gif
ir dar tokia gerute pasirodziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 14:45)
Pagaliau pasakymas - as suruosiau tavo draugams balių ir išeinu pas draugę biggrin.gif

sitas variantas suveike du kartus,nu tris g.gif paskui nebenorejo tokiu "dovanu" devil.gif
kas turi kitokiu variantu??? kaip vyra apdovanojus,paciai nedalyvauti??? kaip sakant kad avis butu sveika ir vilkas sotus devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 15:58)
Įdomi logika... geriausia dovana - kad turi šalia mylimą žmogų. Bet materialios dovanos vis tiek reikia... Na o dėl moterų, gyvenančių su gyvūnais, tai kitoje temoje galime padiskutuoti.

na žinoma lengviau pasakyti, kai turi šalia mylima žmogų ir nieko nereikia 4u.gif o kaip tada suprasti kas jam patinka g.gif jai nieko nedovanosi ar nieko nedarysi,a...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 15:45)
Hm... man, kaip alkoholikui visuomet tinka alkoholio indas. Jei zmogus turi hobiu, tai truputi jais pasidomejus galima suzinoti ko jis noretu, bet tai nera butinas dalykas kuriam verta leisti seimos pinigus. Gal nauja kortelė fotikui ar tinkami kelionei rūbai/apavas, gal kovos menu kokia literatura... Bilietas i bushido rungtynes. Pagaliau pasakymas - as suruosiau tavo draugams balių ir išeinu pas draugę biggrin.gif

deja maniskio zodyne sitos frazes nera lotuliukas.gif jis istikines kad pinigai turi tarnaut zmogui, o ne zmogus jiems, tai tikrai viska sau nusiperka ko tik uzsigeidzia (beje mes dar ne seima mirksiukas.gif ), o sitie isvardinti dalykai sutinku kad butu puiki dovana, bet va kol kas mano biudzetas tokiu dar neleidzia.. rolleyes.gif kita vertus gera ideja pasirausti pvz kariams ir civiliams ir paieskot kokiu naudingu vyrisku smulkmenu thumbup.gif (ir kaip as ankciau nepagalvojau bigsmile.gif )

QUOTE(ooo @ 2007 01 18, 15:47)
paskutiniu tikriausiai kiekvienas apsidziaugtu  thumbup.gif  tik reiktu papildyt - iseinu pas drauge trims dienoms, del balaisu padariniu nesijaudink - grisiu, sutvarkysiu  tongue.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Roga @ 2007 01 18, 15:02)
o kaip tada suprasti kas jam patinka g.gif  jai nieko nedovanosi ar nieko nedarysi,a...

Kaip tai kas labiausiai patinka? Būti kartu su mylimu žmogum. Kiekviena diena kaip dovana.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 17:04)
Kaip tai kas labiausiai patinka? Būti kartu su mylimu žmogum. Kiekviena diena kaip dovana.

prasom pateikti dienos parasyma - ivertinsim, ar tokia diena gali buti vertinama kaip dovana, o ne juoda duona kasdienine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 01 18, 15:03)
kita vertus gera ideja pasirausti pvz kariams ir civiliams ir paieskot kokiu naudingu vyrisku smulkmenu 

Mhm... ten super dalykų yra. Geras peilis niekuomet nepamaišys (jei neprietaringa)... O jei mėgsta žiemą keliauti, tai yra toks dalykėlis, metalinis į kurį žibalo ipili ir jis kaista visą dieną, galima šildytis rankas...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 16:05)
Mhm... ten super dalykų yra. Geras peilis niekuomet nepamaišys (jei neprietaringa)... O jei mėgsta žiemą keliauti, tai yra toks dalykėlis, metalinis į kurį žibalo ipili ir jis kaista visą dieną, galima šildytis rankas...

drinks_cheers.gif kitai progai jau zinau kur dovanos ieskosiu thumbup.gif
Atsakyti
kalbant apie kariams ir civiliams, esu dovanojus gertuve ax.gif o einant i zvejyba arba i kalnus, gali ten isipilt,ka nori ax.gif
Atsakyti
dar gera dovana-investuoti į vyrą, t.y. į kokį mokslą išleisti, arba šiaip kokių seminarų jam įdomiomis temomis užpirkti...
Atsakyti
QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 15:11)
dar gera dovana-investuoti į vyrą, t.y. į kokį mokslą išleisti,

arba investuoti ir i kokia saly isleisti laugh.gif pailseti blush2.gif o ka ne?? negerai?? g.gif blyn pirma pajuokavau,dabar susimasciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 17:11)
dar gera dovana-investuoti į vyrą, t.y. į kokį mokslą išleisti, arba šiaip kokių seminarų jam įdomiomis temomis užpirkti...

oi geru seminaru kokios kainos doh.gif pati esu dirbus sioj srity, tai zinau ax.gif o siaip pati i seminarus vazineju uz darbdavio pinigus ax.gif
Atsakyti