jėga kiek čia dovanų įdėjų prisikaičiau
net 5 metams į priekį žinosiu ką savo išrinkatajam dovanoti....
ir netodėl, kad materialu.... o todėl kad ir gera būti su mylimu žmogumi ir kad gera dovanoti kas patinka
QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 16:11)
dar gera dovana-investuoti į vyrą, t.y. į kokį mokslą išleisti, arba šiaip kokių seminarų jam įdomiomis temomis užpirkti...
beje turint pinigu galima labai nerealiu dovanu surasti. pvz maniskis svaigsta kaip nori vaziuot i "photographic holidays" kur grupe zmoniu pvz i skotija laukiniu vilku fotografuot
a joooo, galėtų mane į seminarą pasiųsti... Blin, čia neįtikinamiau nei baliaus suruošimas draugams
Bet pasvajot gerai... 
Papildyta:
Nidoje jau kelinti metai organizuojamos fotografų sesijos, kur vaikšto nuogi modeliai, belieka tik juos fotkinti. Tiesa kainuoja taip pat brangiai...
Papildyta:
QUOTE(garbane @ 2007 01 18, 15:14)
Jauciu nereali dovana butu, tik reikia igalet tokia nupirkt
Nidoje jau kelinti metai organizuojamos fotografų sesijos, kur vaikšto nuogi modeliai, belieka tik juos fotkinti. Tiesa kainuoja taip pat brangiai...
QUOTE(ooo @ 2007 01 18, 16:13)
oi geru seminaru kokios kainos
pati esu dirbus sioj srity, tai zinau
o siaip pati i seminarus vazineju uz darbdavio pinigus 
o aš vyrą į mokslus išleidau-nes ta sritis yra jo svajonė, tai kodėl gi nepadarius žmogaus laimingo? tiesiog pinigus, kurie skirti šeimai, gražiai padalinome, paskaičiavome, kad mums nieko netruktų, o kas liko-mokslams.
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 17:14)
a joooo, galėtų mane į seminarą pasiųsti... Blin, čia neįtikinamiau nei baliaus suruošimas draugams
Bet pasvajot gerai... 
tik dar reik zinot, kad tame seminare tikrai nebuves, nes jei zmogui patinka kelt kvalifikacija, tai nuolat kartojamus pravaziaves, o jei neidomu,tai ir dovana neatrodys jam labai superine
QUOTE(mazyle2000 @ 2007 01 18, 17:16)
o aš vyrą į mokslus išleidau-nes ta sritis yra jo svajonė, tai kodėl gi nepadarius žmogaus laimingo? tiesiog pinigus, kurie skirti šeimai, gražiai padalinome, paskaičiavome, kad mums nieko netruktų, o kas liko-mokslams.
tokius dalykus as labaiu linkusi vadinti ne dovana, o investicija
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 16:16)
oi ne tokio tai nedovanociau
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 17:17)
tada geraiu iskart i kurorta, kokie cia apsimetinejimai? juk zmogus jausis isipareigoje seminare sedet visa diena...juk dovanu gavo...
QUOTE(Medinis @ 2007 01 18, 16:17)
o kodėl ne? ir pasisems sielai peno ir pailsės ir po kurortą pavaikštinės...bet kiek esu buvus seminaruose, tai nelabai randi laiko pavalgyt, kiek būna užkrautas tvarkaraštis...
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2007 01 18, 16:18)
tokius dalykus as labaiu linkusi vadinti ne dovana, o investicija
net jei tik hobis, bet zianu nei viena atveji,kai hobis tapo verslu 
Mūsų atveju tai buvo dovana už tai, kad pagaliau nušvito maniškiui ir išgirdo savo svajonės balselį...tai kol ta svajonė neišblėso, tai uoliai puolėme ją įgyvendinti...
maniskiui itikt praktiskai neimanoma
taigi pataikiau tik su 2 dovanom-graviruotu zipu ir tokia kaip tase,kaip deklu prie dirzo-telpa dokumentai,pinigine ir mobilka
siuos 2 daiktus kasdien nesiojasi,o vat i kitas dovanas tai paziurejo,kai padovanojau ir daugiau ju nebeprisimena
na visiškai būtų neįdomu jai aš savo vyriukui neįtikčiau su dovana
nekas būtų...
bet kol kas visas dovanas mano verti, vat
net ir tokias paprastas kai pakvietimas į pasimatymą
bet kol kas visas dovanas mano verti, vat
net ir tokias paprastas kai pakvietimas į pasimatymą